Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

Aυτην εδω!!!

Κατα τα αλλα τεινω να συμφωνησω με τον chrisp.Με ‘‘δωσμενη’’ σκυλου η κλαμπο-σκουλου πολυ δυσκολα θα εκανα κατι(οτι θα εκανα θα εκανα) μιας και καπου πρεπει να υπαρχει μια επικοινωνια…Δεν λεω να εισαι ιδιος με τον αλλον…Κατανταει βαρετο…

Ωραια τα ειπε και ο Φεθρυ παραπανω μιας και η εποχη αμς ειναι περιεργη και πολυσυλλεκτικηοτιναναι.Οι πληροφοριες παμπολλες κλπ οποτε σε ηλικιες ανω των 19-20 δεν υπαρχουν εντονα οι κατηγοριες ροκ-γκοθ κλπ(ειδικα στις γυναικες) αλλα ολες τα ακουνε λιγο και απο ολα(ιντερνετς αδερφε)…Απο Τζαζ μεχρι εντεχνο χιπ χοπ…Οποτε μπορεις να βρεις πολυ ενδιαφεροντα ‘‘πραγματα’’…Προσωπικη αδυναμια εχω σε αυτη τη αλτερνατιβ μοδα που οπως εχω παρατηρησει κυκλοφορει περισσοτερο στην Ελλαδα απο οτι στο εξωτερικο με ακουσματα διαφορα μοδατα(gogol bordelo κλπ σλαβικα για το κεφι αλλα και ποπ ροκιες) και ντυσιμο εξτρα αλτερνατιβ…Βεβαια αυτες πολλες φορες εχουν εναν καλο στον εγκεφαλο με το μεταλ αλλα τι να κανεις…

Εντιτ Ημουν σαφης:lol:

πολυ θεωρητικα κ ιδανικα κ αοριστα απανταμε ολοι

μια ερωτηση εχει μονο σημασια

πως ειναι η γκομενα/κοπελλα/ξεπετα που εχετε[SIZE=“3”] τωρα [/SIZE]?

ροκου?
γκοθου?
σκυλου?

τι ?

να κανουμε κ μια ερευνα αγορας εδω μεσα τι ψωνιζουν τα αρσενικα του ροκινγκ…

Δεν έχουμε και και έχουμε την ησυχία μας… :smiley:

Μέχρι να την ξαναχάσουμε. :frowning:

Για να αντέξεις το σκυλάδικο, χρειάζεσαι πολύ ουϊσκι, τόσο που η χάρη που θα σου κάνει μετά είναι όντως τεράστια. Θα σε βάλει για ύπνο, θα σου βγάλει τα παππούτσια, θα φέρει μια λεκάνη δίπλα σου και θα κλείσει τα φώτα όπως φεύγει. True story :stuck_out_tongue:

Σωστά τα λες!

Σωστά τα λες!

τωρα μιλας σωστα :slight_smile:

ευχομαι να ειναι ισπανιδα οπαδος του ολυμπιακου απο την βαρκελωνη :stuck_out_tongue:

no money no honey.
awake δεν έπρεπε να το θέσεις σε τέτοιοες βάσεις, γιατί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια ότι το rocking αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν πηδάει

Πηδάει και παραπηδάει το ρόκιν, trust me! :lol:

όλοι μόνοι αυτό το καιρό ε;
και εγώ.Ελπίζω η επόμενη μου κοπέλα να είναι ξανθιά και να έχει όλο το ‘πακέτο’ :stuck_out_tongue:

ρε καρβου με μπερδεψες. τη μια συμφωνεις με την σπεις κουιν που λεει οτι δεν θελει σκυλαδες και οτι πρεπει να τον θαυμαζεις κτλ. και την αλλη συμφωνεις με τον μπλιντιν που λεει εν ολιγης οτι ο,τι κινειται εκτελειται… :|:? αποφασισε… :stuck_out_tongue:

παντως κι εγω μονος αυτο το διαστημα, φαγαμε και χυλοπιτα προσφατα. αυτη εχασε… [-X :stuck_out_tongue:

Απλά τα πράματα. Η space queen είναι γυναίκα και ο bleedin history είναι άντρας. Οι γυναίκες που λένε πως “ο άνδρας ο καλός, είναι ο άνδρας ο μη λαϊκός” με βρίσκουν σύμφωνο και χαίρομαι που το πιστεύουν, ενώ οι άνδρες που λένε “χέστηκα αν η γυναίκα ακούει και σκυλάδικα” με βρίσκουν επίσης σύμφωνο κι ας είναι ανταγωνιστές μου :!:

PS. credits to Unholy για το “δε δίνω σκατό”
PS2 << PS3
PS4. Εξάλλου, όπως έχει γραφτεί και στο “Γυναίκαι και μουσική”, όσο θα είναι μαζί μου, θα της αρέσουν τα ίδια με εμένα :stuck_out_tongue:

ναι, τωρα σ’επιασα.

παντως οι σκυλαδες ειναι χειροτεροι απο τις σκυλουδες. τουλαχιστον οι σκυλουδες ανεβαινουν σε κανενα τραπεζι και κανουν τη διαφορα, ενω οι αλλοι;; τιποτα…

οι ροκουδες-μεταλουδες ειναι αλλη φαση. γουσταρω πιο πολυ με αυτες, εννοειται, αλλα τρωω κι εγω φασολαδα οποτε δε με χαλαει καμια… :stuck_out_tongue:

εντος δαγκωτο.γενικα η μουσικη για μενα εντασσεται στα πλαισια της πρωσοπικης κουλτουρας οποτε τα μουσικα γουστα παιζουν μεγαλο ρολο.(φυσικα μιλαμε για σχεση γιατι αν προκειται για τσιλιμπουρδισμα δεν σε νοιαζει κ τοσο…)αλλα σε μια σχεση ειναι σημαντικο να ταιριαζουν τα γουστα , οχι εγω θελω προχθες πηγαμε σε ροκαδικο…ετσι κ αλλιως παιζει ρολο το να εχεις κοινα σημεια επαφης με τον αλλον κ ποσο μαλλον να ειναι πιο “ψαγμενος” απο σενα(ο θαυμασμος ειναι ατιμο πραγμα,τιναζει την λιμπιντο στα υψη!) anyway επειδη ετσι εχω μαθει χρονια τωρα κ μου ειναι δυσκολο να φανταστω τον εαυτο μ σε σχεση με ατομο που εχει διαφορετικα μουσικα γουστα απο μενα ψηφιζω εντος.και στην τελικη για μενα δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να αραζεις με τον αλλο πινωντας μπυρες κ να ψαχνεις μουσικες. ΤΕΛΟΣ το λεει κ το fb κ αμα διαφωνησουμε φωτια θα πεσει να μας καψει!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=230777031877&ref=search&sid=100000135183424.479205924..1
::D:D:D

το 90% αυτων που ακουνε μεταλ,(και οταν λεω ακουνε,εννοω ακουνε σαν και μας και πηγαινουν σε συναυλιες και και και) εμφανιασικα ειναι μετριες προς το αθλιο…οποτε,αν και θα θελα πολυ να βρω επιτελους μια ΩΡΑΙΑ γκομενα που να ακουει ροκ-μεταλ…πραγματικα δε με νοιαζει καθολου αν ακουει σκυλαδικα,ποπ,ραπ,χιπ χοπ,ρουβα και δε ξερω γω τι

Οχι ρε μην το λες. Σε οσες συναυλιες εχω παει φετος ειχε πολυ πραμα και καλο (τουλαχιστον γυρο μου)! Ε τωρα δεν ξερω αν ειμαι τοσο κωλοφαρδος που πεφτω πανω σε αυτες, αλλα δεν νομιζω.

μα γιατι το λες αυτο??συμφωνα με την παρακατω εγυροτατη πηγη:
http://www.facebook.com/search/?init=quick&q=οι+γυναικες+&ref=ts&o=69&s=100#!/group.php?gid=207403371745&ref=search&sid=100000135183424.3164887631..1
ολες οι γυναικες που ακουνε ροκ κ μεταλ ειναι μ@@@αρες! εχουμε κατι στο dna μας(μονο εμεις) που μας επιτρεπει να πινουμε καφασια μπυρες κ οι κοιλιακοι μας να παραμενουν φετες κ επισης οι μεταλλουδες δεν βαφονται!! περναν την φατσα με στοκο απλα κ το αποτελεσμα ειναι μονιμο… αν ειναι δυνατον τα γραφουν κ τα πιστευουν κιολας… περα απο την πλακα ομως δεν νομιζω πως ισχυει αυτο που λες.υπαρχουν πολλες κοπελες που ακουνε μουσικη “οπως ακους κ εσυ” κ το τονιζω γιατι κυκλοφορουν διαφορα τωρα τελευταια που ειναι ιδιατερα εμφανισιμες κ απολυτα νορμαλ.απλα εισαι λιγο ατυχος μαλλον…δοκιμασε κανενα καινουριο μερος μπας κ αλλαξει η τυχη σου.:slight_smile:

μονο γκοθουδες…

ξυπνας το πρωι κ τρεχεις να κρυφτεις…

ουτε καν8)

Τι απίστευτα θλιβερός κομπλεξισμός είναι αυτός. Σε κάνει να αναθεωρείς την ψήφο σου…

Δηλαδη πρεπει να ρωτας μια κοπελα τη μουσικη ακουει πριν τα φτιαξεις μαζι της!Η μουσικη ειναι καθαρα θεμα γουστου!Δηλαδη αν μια ταινια αρεσε στον ενα και στον αλλο δεν αρεσε θα επρεπε να τα χαλασουμε!Το τελευταιο πραγμα που κοιταω ειναι τι μουσικη ακουει,χωρις να διαφωνω οτι αμα εχουμε κοινα μουσικα ενδιαφεροντα θα περναμε καλυτερα μαζι!