Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

Καλά για να βρω κοπέλα που να ακούει τη μουσική που γουστάρω…Δεν παίζει…Παραπλήσια δεν έχει τύχει ποτέ…Μόνο τίποτα Alternative στην καλύτερη αλλά και πάλι πολύ ποπ σαν είδος για τα γούστα μου…Άρα βολευόμαστε με οποιαδήποτε μη σκυλού!

βασικά από τον indie χώρο…8)

ρε παιδια,παντα υπαρχει η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα,αλλα πηγαιντε σε συναυλιες και κοψτε φατσες…οι μεταλλουδες δεν τραβανε εμφανισιακα…και καποιες(ειναι που δεν ειναι ωραιες)ντυνονται και clown με κατι ροζ μαλλια και μαυρα κραγιον…αλλο κουλο.Ρε παιδια ειπαμε ακουμε μεταλ,αλυσιδες στο μαυρο τζιν,κανα σκουλαρικη στη μυτη,αλλα μεχρι εκει…γιατι ο μεταλλας να μη γουσταρει τη μουναρα που γουσταρει και ο μπουζουκτσης?

και οπως ειπε ο mech-canibal δε χρειαζετε να ρωτας τη γκομενα αν ακουει τα ιδια με σενα για να εχεις σχεση…απλα το να ακουτε την ιδια μουσικη ειναι ακομα ενα + στο οτι θα ταιριαξετε…

δεν το επιασα. ρε παιδια εγω δεν ειπα οτι δεν εχετε το δικαιωμα να γουσταρετε την μ@@@απα μπουζουκτσου.εγω ειπα απλα οτι προτιμω σε μια σχεση να ταιριαζω με τον αλλον μουσικα οσο κ στον τροπο διασκεδασης. κ οσο για την εξωτερικη εμφανιση δεν ειναι ολες με ροζ μαλλια κ αλυσιδες αν ειναι δυνατον.almighty χαθηκα λιγο…για εξηγησε.

Αυτο ακριβως!
ημουν με κοπελα που δεν ακουγε ροκ αλλα σαν χαρακτηρας ηταν η πιο ροκ κοπελα που ξερω και επειδη της αρεσε η τζαζ που ποτε δεν ακουγα αρχισα να το ψαχνω απο μονος μου απο περιεργεια και κολλησα και με τη τζαζ :-s

αυτο ειναι το θεμα κ περα απο το μουσικο γουστο.για αυτο κ μιλησα για προσωπικη κουλτουρα αρχικα.εννοειται πως δεν ειμαι σε φαση"α δεν ακους ροκ σορρυ δεν μ κανεις".απλα συννενοουμαι πολυ καλυτερα που εχουμε παραπλησια μουσικα ακουσματα κ δεν ξερω κατα ποσο αυτο τυχαινει καθε φορα.

Η μουσικη ειναι ψυχαγωγια ενω η σχεση χρειαζεται επικοινωνια και την επικοινωνια δεν την προσφερει η μουσικη…

συμφωνω αλλα εγω ποτε δεν μπορεσα να επικοινωνησω με μπουζουκτση.

αυτο ειναι θεμα του χαρακτηρα μας.

και θεμα γενικων ενδιαφερωντων.

τα οποια εχουν αμεση σχεση με τον χαρακτηρα του καθε ανθρωπου μιας και ειναι η βαση της ψυχης του

ωραια.εδω τα συμφωνησαμε.ανοιχτο μυαλο οπως ειπες.γιατι κ εγω απο την μερια μου με τισ κλασσικες μεταλλουδες κ πιστευω οτι εννοουμε τον ιδιο τυπο δεν μπορεσα ποτε να κανω παρεα.

αμα η γυναικα δεν ειανι καγκουρογκομενα ολα τα υπολοιπα καλα ειναι (ως προς τον χαρακτηρα)

μετα βλεπεις αν ταιριαζεις η αν ο αλλος ειναι μαλακας σαν ανθρωπος κτλ

Ρε σεις η κοπελα(ή ο αντρας για τις κοπέλες του φορουμ) που θα επιλεξει ο καθενας για σχεση την διαλεγεις με βαση αλλα πραγματα και οχι τη μουσικη που ακουει ο καθενας.Επειδη μου εχει τυχει(2 φορες) να εχω καποια σχεση με κοπελες οι οποιες δεν ειχαν καμια σχεση με rock το θεμα ειναι οτι η μια δεν εδειχνε κανενα ενδιαφερον για το τι μουσικη ακουω και που μου αρεσει να βγαινω και εγω πηγαινα σε club μπουζουκια και λοιπα η κοπελα τις λιγες φορες που πηγαμε σε ροκαδικο και τετοια μου ξινισε τα μουτρα και εκανε οπως τα μωρα “ποτε θα φυγουμε και ποτε θα φυγουμε”.Ενω η αλλη εκανε την υποχωρηση να κατσει να ακουσει την μουσικη που ακουω,να ερθει να στα μερη που μου αρεσει να πηγαινω και τελικα να το απολαυσει και να ακουω και Metallica και AC/DC και Megadeth και Μayhem(αυτο πως το καταφερε ακομα αναρωτιεμαι…:roll:)

Απλα με ολο που εγραψα ειναι οτι εξαρταται και ποσο ειναι ανοιχτος ο αλλος σε διαφορα ειδη μουσικης.:wink:

[quote="“CherryBomb,post:544,topic:4125”]

δεν το επιασα. ρε παιδια εγω δεν ειπα οτι δεν εχετε το δικαιωμα να γουσταρετε την μ@@@απα μπουζουκτσου.εγω ειπα απλα οτι προτιμω σε μια σχεση να ταιριαζω με τον αλλον μουσικα οσο κ στον τροπο διασκεδασης. κ οσο για την εξωτερικη εμφανιση δεν ειναι ολες με ροζ μαλλια κ αλυσιδες αν ειναι δυνατον.almighty χαθηκα λιγο…για εξηγησε.[/QUOTE]

Aναφέρομαι στις κοπέλες που έφτιαξαν τη σελίδα αυτή στο facebook. Αυτήν την ψυλομύτικη νοοτροπία που αποπνέει, κι ας κάνουν στο τέλος οι τους κινέζους.
Αυτή η σνομπίστικη, δήθεν ανέμελη νοοτροπία δεν έχει να κάνει με μουσικά ακούσματα. Η καγκουριά και η μαλακία υφίστανται ανεξάρτητα από μουσικά είδη (και φύλα, απλά το κάθε φύλο την εκφράζει διαφορετικά)

με το παραπανω γρουπ παει κι αυτο http://www.facebook.com/group.php?gid=230777031877&v=info

ΤΙ ειναι το " Ακρωτηρι " που γραφει πανω στο πολλ? :-k

Η άκρη του:

Σας εχει κολλησει ολους ο Bleedin με αυτο το εικονοhumour?

Δεν λες χιούμορ κάτι με το οποίο δεν γελάει ούτε ο Σεφερλής :stuck_out_tongue:

Ενιγούει, αυτό πρέπει να εννοεί στο πολ, αλλά με κόσμο μέσα: