Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

Για κάποιους, η μουσική συνάδει με τον τρόπο σκέψης/αντίληψης/ζωής.

Κατά συνέπεια, το θεωρώ σημαντικότατο κριτήριο και δεν έχει να κάνει με το αν είναι κάποιος κοντόφθαλμος ή όχι, ή με το αν είναι διατεθημένος να κάνει υποχωρήσεις.
Έχει να κάνει αποκλειστικά με το αν ξέρει τι θέλει.

βόουτ στο: εντός ροκ χώρου (με την ευρύτερη έννοια και όλα τα παρακλάδια του/ all or nothing :roll:)

ροκαδες σιγουραααααα!:slight_smile:

Επείδη για να βρω κάποιον πρέπει να γκρεμιστεί καποιος φούρνος,ας είναι από όπου θέλει!
Αν και οι περισσότεροι ροκάδες που έχω ειναι πολύ καλοί μου φίλοι!

Λοιπόν εσείς τα κορίτσα αφήστε τα φούμαρα περί κοινών ενδιαφερόντων και επικοινωνίας μέσω της μουσικής (αφού ως γνωστόν ακούτε ό,τι ακούει ο γκόμενος) και πείτε την αλήθεια. Θέλετε ροκάδες επειδή είναι μαλλιάδες με μούσια και σκουλαρίκια.

Έδιτ: Βρωμομαλλιά dude σε βλέπω που κοιτάς το τόπικ, μην τολμήσεις να πεταχτείς!!

φήμες λένε πως προτιμούν αυτόν που το’χει μακρύτερο.

Ωραίο θέμα! Λεπόν έχω κάνει σχέση και με τις δύο “φυλές”. Παπάρια, όλες είναι οι γυναίκες είναι γτπ! :stuck_out_tongue:

Εντός, αλλά όχι ηλιθιωδώς εντός. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε :b

αρα πρεπει να επιλεγουν καραφλους (τεστοστερονη = καραφλα) , οποτε ολοι οι μακρυμαλληδες μεταλαλδες τρωνε ακυρο

μιας κ λεμε για μακρυμαλληδες και επειδη σε παω φουλ, μπλιντινγκ εφυγες για εδω φιλε :stuck_out_tongue:

http://www.xxl.gr/

Kαλά μην το δένεις κόμπο, δεν ισχύει πάντα…:roll:

:wink::wink::wink:

ολα τα πιανεις