Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

Ε μα Watson… It is elementary

PS. όποιος το έπιασε το έπιασε. Όσοι δε το πιάσατε συνήθως δε κάνω τόσο κρύα αστεία, αλλά είναι εξεταστική και διαβάζω συνεκτικές ροές σε στροβιλομηχανές Σαββατιάτικα :stuck_out_tongue:

Εμένα δεν θα με ενοχλούσαν αυτά:-k καλά,εκτός απ’ το μυστάκι:lol: και το περιφρονητικό βλέμμα

[QUOTE=vedder;199961

Emma Watson*: δεκτη :stuck_out_tongue:

περα απτην πλακα ακριβως αυτο* θελω :stuck_out_tongue:

:roll: Σοβαρά εθισμένος σε αυτή τη κοπέλα είσαι τελικά:roll:

Ρε εγω θελω μαυροντυμενη γκοθου, τραβατε κανα ζορι? Α, μα πια…

Απο τεταρτη δημοτικου και καθε χρονο που βγαινει η καινουργια ταινια πορωνομαι σε σημειο που κανονιζω ταξιδια για αγγλια :p. Σου λεει κατι αυτο? :stuck_out_tongue:

Ασε…μενουν αλλες δυο ταινιες! #-o :lol:

Το Emma Watson ειναι αυτο:

HELL YEAAH!! VEDDER μαζί σου!!!απίστευτη η EMMA!!!

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ! 8) :lol: :stuck_out_tongue:

Ένα ζήτω για την Emma Watson!!!:smiley:
Ένα ζήτω για τις μαυροντυμένες γκοθούδες!!!:smiley:

Τα μέχρι τώρα αισθήματα μόνο μέταλλα δεν ήταν. Αλλά πάντα είναι καλύτερα όταν μοιραζόμαστε μια τρέλα.:stuck_out_tongue:

Προτιμω να εχω σαν αποκλειστικοτητα αυτη την τρελα και να την κοροιδευω :stuck_out_tongue:

Τρια ζητω και λιγα ειναι…

Το να φορας κατι επειδη σου πηγαινει και οχι να σου αρεσει ειναι η βλακεια…

αμα σου πηγαινει γιατι να μην σου αρεσει?

Το αν σου πηγαινει εξαρταται και απτο αν σου αρεσει, αλλιως δεν πιστευεις οτι σου πηγαινει. Και μη νομιζεις, σε ολα αυτα τα τρεντουλα τους αρεσουν αυτα που φορανε…

Επειδή δεν είναι το είδος εμφάνισης που είναι του γούστου σου.Και εμένα το μουσάκι μου δεν μου πάει,αλλά δεν μπορώ να το αποχωριστώ:D

Ακριβως αυτο… Μπορει να φοραω κατι και να φαινομαι σαν καραγκιοζης… Αν μου αρεσει ομως, να πανε να πνιγουν οι αλλοι…

Εμφάνιση του Fredomfrock στο meeting:

Πορτοκαλί μπλουζάκι ‘Phantom Duck’
Σκισμένο τζίν με πράσινη μποργιά πάνω
Μαλλί μώβ με καρφάκια
Ένα λευκό παπούτσι χωρίς κάλτσα στο ένα πόδι
Μία κάλτσα με ρίγες στο άλλο
και βέβαια ζώνη με πυρομαχικά στη μέση:D

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Του λένε οι άλλοι:μα δεν σου πάει,και 'κείνος απαντά:‘Ναι,αλλά εμένα έτσι μου γουστάρει!’.

Μπορει να μου πηγαινει π.χ. μια τουαλετα αλλα να μην νιωθω εγω καλα φορωντας το το ρημαδι.:stuck_out_tongue:

:lol3: :lol3: :lol3:

:bow: :bow:

Το γαμησες βεβαια, δεν φοραω πορτοκαλι μπλουζακι, κιτρινο…:-s

Αυτό σε πείραξε?:stuck_out_tongue: :lol:

επανέλθετε on topic. Σχέσεις εντός ή εκτός ροκ κοινότητας?