Τα κοριτσια δεν μας ειπαν ομως. Εσας δεν θα σας συγκινουσε ενας αντρας που ζει τον τρου μετσαλ τροπο ζωης? Τσεκουρι, γουνινο σωβρακο και DEATH TO FALSE METAL!
Ενας σωστος μετσαλ αντρας φοραει κολλαν το οποιο ειναι περασμενο μεσα σπο τις μποτες που καλυπτουν το μισο καλαμι και ειναι απαραιτητα σκισμενες, μαυρη μπλουζα, εχει μαλλια ως το γκωλο, καρφια και δαγκωνει νυχτεριδες και γριουλες πινοντας την αγαπημενη του μπυρα. Επισης εχει τις τεχνικες ικανοτητες να ρευτει στον ρυθμο του πιο ΤΡΟΥ τραγουδιου των Μανογουορ τη στιγμη που με το να χερι κατεβαζει τη μπυρα και με το αλλο ριχνει ενα μπουνιδι με την δυναμη του Θωρ στο εμο που περνα απο μπροστα του.
Κάνε ποστ φώτο σου αγκαλιά με τρέντυ γκόμενά κ αν αυτό γίνει κλειδώνουμε όλο το φόρουμ κ το σβήνουμε. Τίποτα δεν θα έχει νόημα πια…:lol: :lol:
βλακεια μου! τετοια φωτο δεν εχω γαμωτο!#-o τ
οτε ημουν κ με εκεινα τα οτι νανε μαλλια κ μουσια κ ολο μου λεγε να τα κοψω κ διαφορα!:lol:
παντως η πλακα ηταν οτι αυτη κιολας με ειχε πλησιασει!8O
μαλλον θα τις ειπαν για τους χιππιδες τπτ καλο…:lol:
γενικα παντως οι τρεντισες με προτιμανε! ασε που κ εγω τα τελευταια χρονια δεν προσπαθησα τοσο με ροκουδες γιατι αρκετα ειχαμε καει!
Angmar@
Αμα σ’αρεσουν οι ξυρισμενες δεν εισαι πραγματικος χιππης.
Αυτα ρε φιλος ουτε για πλακα δεν τα γραφουν
Ότι κι να λέτε το γόθικ ντύσιμο είναι το καλύτερο.
Eμενα ο καλος μου δεν ειναι και του χωρου… Αλλα κοντα 2 χρονια μαζι, αποτι φαινεται δεν εχει και σημασια…
αστο bluez! η δικη μου χιππισα σε τρωει χαλαρα!:lol:
:hippy: :hippy: :hippy:
για τα καρναβαλια?
Εξυπνάδες:thumbdown:
Καθολου.Οταν βλεπεις ατομα (κοπελες) με 42 βαθμους θερμοκρασια ναι φοραν μαυρα ρουχα και αρβυλες δεν μπορεις παρα να φωναξεις “που πας ρε ζωο??”. Γενικα ατομα που ακολουθουν dress code κατα 1000% εχουν καλο στον εγκεφαλο η σοβαρα ψυχολογικα προβληματα (εξαιρουνται οι τρυφερες ηλικιες).
:ban: :please:
Καλά εντάξει,είπαμε,σε κανένα δεν αρέσουν οι υπερβολές.Αυτό δεν σημαίνει ότι μια τρέντισσα που βάζει πάντα κοντή φούστα-ακόμη και με ψωφόκρυο-,βάζει όλων των ειδών τις μλκιες για να δείχνει ωραία,και έχει αυτό το κλασσικό τρόπο συμπεριφοράς του στυλ ‘το κουναω-και μου-αρέσει-’ είναι προτιμότερη από μια γκοθού.
Γενικότερα καλό είναι ο καθένας να ντύνεται όπως γουστάρει επειδή ο/η ίδιος/α το γουστάρει.
Μην ψαρώνεις ρε!
ela re ki egw foraw maura to kalokairi kai polus kosmos ayto mas kanei zwa?
(sorry gia ta greeklish)
Μα το να ντυνεσαι παντα κατα ενα συγκεκριμενο τροπο π.χ. gothic ειναι απο μονο του υπερβολη. Εμενα το gothic ντυσιμο του στυλ “νομιζω οτι παιζω στο blade/καπου βαθια μεσα μου ξερω πως ειμαι βαμπιρ” με απωθει περισσοτερο απο το στυλ της γκομενας που θα βαλει 10 κιλα σοβα και θα ντυθει στην τριχα για να παει για ψωνια η να πιει εναν καφε.Ομως γιατι να πιανουμε τα ακρα? Οι normal κοπελες πιστυεω ειναι και περισσοτερες εκτος αν εχεις (οχι εσυ) κομπλεξ και θεωρεις “τρεντυ” οποιοαδηποτε δεν ψωνιζει απο το alone το alchemy gothic η απο που σκατα ψωνιζουν τελος παντων.
Ζωο σε κανει το να φορας κατι επειδη ετσι πρεπει η ανηκεις καπου. Ζωο σε κανει το να μην φορας κατι που μπορει να σου πηγαινει να σε κανει να νιωθεις καλα επειδη απλα εισαι κομπλεξικος “ωραιο αυτο ρε συ αλλα αυτα δεν ειναι για μας, αυτα ειναι τρεντυ” (αληθινο περιστατικο gothouδων μπροστα απο βιτρινα).
Ναι ειδικά για μνημόσυνα μετά κόλλυβων…
:lol:
Δεν με νοιαζει τι ακουει αρκει να μην ειναι “βλακωδως” φανατισμενη. Το στυλ της να ειναι ενος νορμαλ κοριτσιου της ηλικιας μου.
Γκομενα με τσιγαρακι, σκια και τρεντυ κινητο που τρεχει στα μπιλιαρδα: απορριπτεται
Γκομενα με μαλλια λες και μπηκε στην πριζα, κορδελιτσες, ροζ αλλ σταρ και μ’ενα κινητο στο χερι που παιζει μουσικη: απορριπτεται
Γκομενα ντυμενη στα μαυρα με αλυσιδες και περιφρονητικο βλεμμα προς οποιονδηποτε που δεν της μοιαζει: απορριπτεται
Γκομενα με μια τεραστια τσαντα για να χωραει πολλα βιβλια, ιδρωμενες μασχαλες και μουστακι: απορριπτεται
Emma Watson*: δεκτη
περα απτην πλακα ακριβως αυτο* θελω
Τι είναι το emma watson ?