Ποια ηταν η υπογραφη μου ρε?
σορτσάκι μαύρο, σταράκι μαύρο, μπλουζάκι μαύρο μας κάνει? και τρέντυ και ροκ!!!
Δικό σου δν ήταν το “Αυτή η πρόταση είναι ψευδής”? :-k
Του Παναγιωτη.
Εντιτ: Με παρασερνεις και σπαμμαρω οπως δεν εχω σπαμμαρει ποτε.
Σορτσακι μαυρο και κοντο,της μανας του καμαρι.
/spam off
δηλαδή;;τι έχουν οι ανάθεμα;;:-k
τέλος πάντων για να απαντήσω κι εγώ παλιά προτιμούσα ροκάδες, μετά άλλαξα κ μου άρεσαν άσχετοι και πια κατέληξα πάλι σε ροκά! αλλά πιστεύω ότι έχουν κάποια σημασία οι μουσικές προτιμήσεις.Έστω και μικρή!
Τον Valo θα εννοεις ε?:-k :roll:
Τους μισώ :-s
εεε???8O
(συγγνώμη για το spam!)
Ανήκω στη Μόντε-Μάνος Α.Ε.
Μας αρέσουν τα τρέντυ τυπάκια με μία μικρή δόση αλτερνατιβιάς. Τέλος.
Ειδικά εάν είναι και οι Him μέσα σε αυτές…
:lol:
Ακριβως αυτο.
Να πατε να χαθειτε ωρε! Εγω θελω γκοθουδες με φορεματα που καλυπτουν τα ελαχιστα και δικτυωτα καλσον. Με τα μαλλακια τους τα κοκκινα/μαυρα/ξανθα. Ασε που ειναι και ετοιμες για κινκυ καταστασεις οχι σαν τις τρεντισσες που το παιζουν ξεκωλα αλλα μετα γινονται μυξοπαρθενες!
Είμαστε τρεις και είσαι ένας. Σε έχουμε.
Θα φερω τους φιλους μου απο το Underworld και θα τρεχετε να κρυφτειτε! Γκοθουδες και ξερο ψωμι!
αν πας σε συναυλια τους θα τους συμπαθησεις.:lol: :naughty:
τους εχω δει 7 φορες. οχι αλλο αναθεμα.#-o
Λεμε ναι στους Anathema. Μαζευουν πολλες γκοθουδες…
κατα καιρους ημουν κ με τρεντισες κ με ροκουδες κ με πιο "εντεχνες " ας το πουμε.
η πλακα ηταν με την τρεντισα η οποια παντα μου ελεγε: “καλα τι ειναι αυτο που φορας παλι”:lol:
χιππης ανθρωπος τι να εβαζα #-o :lol: (πραγματικα ποτε δεν καταλαβα γιατι με ηθελε αυτη η κοπελα:-k )
γενικα προτιμω πιο ροκ κοπελες γιατι συνενοουμε πιο καλα. η τρεντισες συνηθως ειναι πιο “ρηχες” σαν ανθρωποι.δλδ δεν μπορεις να πεις κ πολλα πραγματα. αλλα μου την σπανε κ οι πολλοι κουλτουριαεσ κ ταχα μου ψαγμενες. για αναγουλα ειναι! ασε που ειναι κ αξηριστες η περισσοτερες!:wacko:
βασικα εχω αχτι για καμια χιππισα!ι=P~ :hippy: να τρεχουμε γυνοι στα λιβαδια κ να τραγουδαμε την αγαπη τον ελευθερο ερωτα κ το σεξ χωρις ταμπου!
βασικα εισαι ο τελευταιος των μοικανων/δεινοσαυρων/πες το οπως θες. δηλ, μας τελειωσαν.#-o
XAXXAAXXAaxxaxaxaxXAXAxaxA Μιλαμε εχω πεθανει ! ! ! ! ! On topic αν η γκομενα δεν γουσταρει Holdsworth δεν κανει