Μια φορα και εναν καιρο ηταν ενα παιδακιτ ου οποιου οι γονεις ψιλοακουγαν στα νιατα τους Pink Floyd και Deep Purple,οποτε πολλα ξενα συγκροτηματα τα ηξερε απο τοτε που θυμαται τον εαυτο του,οπως και την παλια ελληνικη ροκ σκηνη με Σιδηροπουλο,Ασιμο κλπ. Επειδη ειχε και πολλα κελτικα και γενικα φολκ ακουσματα,πηγε κατευθειαν σε ποιο μεταλ μπαντες,και μαλλον επειδη σαν παιδι ακουγε πιο συχνα τις τσιριδ…εχμ,τις κορονες της Emma Sapplin παρα Βανδη κολλησε στην τρυφερη ηλικια των 13 με nightwish,ψαχνοντας για διασκευες απο το φαντασμα της οπερας…Ετσι,σιγα σιγα προχωρησε σε ολες τις δεκαετιες της εξελιξης της ροκ και μεταλ μουσικης και εζησε αυτο καλα και εγω καλυτερα!..
οι Kreator πότε ήρθανε στο σκηνικό με αποτελεσμα να χρησιμοποιείς σατανο-αναρχικές υπογραφές στα φόρουμς? :p:p
χαααααχααααα…[-X
τοτενες!! οι κακες παρεες βλεπεις!!
ημουν μικρος,δεν ειχα το νου μου και μου το εριξαν μεσ΄το ποτο…
ναι, για!
:lol:
Απο τους γονεις μου αρχικα και μετα απο φιλους και ψαξηματα…
Αγοράζοντας τυχαία ένα άλμπουν του Dylan.Ε και το ένα πράγμα έφερε τ’ άλλο…
Από τον αδερφό μου.Βέβαια άργησα να αρχίσω να ψάχνομαι(άρχισα 6η δημοτικού και 3η γυμνασίου άρχισα να ψάχνομαι) δηλαδή άκουγα επί 2-3 χρόνια 5 τραγούδια συγκεκριμένα που ανάμεσα τους ήταν το Θ-Ε-Ι-Κ-Ο μίρρορ μίρρορ των γκάρντιαν ήταν ΄ένα από αυτά:p
απο πολυ μικρουλις…απο τον πατερα μου που ειναι πορομενος με Pink Floyd,Deep Purple,Doors,Scorpions,Black Sabbath κλπ
στην 6 δημοτικου το εριξα στους Prodigy και στην 1 γυμνασιου πηρα ενα cd του Marilyn Manson επειδη ειδα οτι ειχε το beautiful people που ειχα ακουσει και μου αρεσε στο Smackdown shut your mouth στο ps2 #-o:lol::lol:
πορωθηκα με Manson και μετα το ενα εφερε το αλλο :lol:
Βασικα εγω ξεκινησα να ακουω Nirvana κλπ grudge συγκροτηματα, και μετα ανακαλυψα maiden, metallica και παει λεγωντας Μεχρι να αγορασω το symbol of life των Θεων και κολλησω ασχημα
Απο πολυ μικρος ακουγα κατι κασετες του πατερα μου που ειχαν scorpions, deep purple, led zeppelin, The who, pink floyd και καποια 80’s γνωστα rock τραγουδια. (ακουγα και michael jackson τοτε -ασχετο αλλα το θυμηθηκα-:p)
Πιο σοβαρα ομως αρχισα να ασχολουμαι οταν μου χε γραψει ενας φιλος μου μια κασετα με μερικα τραγουδια των metallica και καποιος αλλος μου χε δωσει το master of the rings (-helloween) για να το ακουσω και απο τοτε αρχισα να αγοραζω δικους μου δισκους. Αρχισα με metallica - S&M δανειστηκα και την βιντεοκασετα της συναυλιας (μου χε κανει τρομερη εντυπωση το one ετσι οπως το εβλεπα στο video).
ακουγε γενικα ο φαδερ κατι δοορς,ακουγαν και κατι φιλοι μου μαιδεν(δεν μου ειχανε κανει καμια εντυπωση ομως για να ασχοληθω οι μαιδεν)αλλα μου βαλανε μετα ενα τραβελ ιν στιτζιαν και μετα ενα ντεντ σκιν μασκ και ενα φορ χορσμεν…και σκαλωσα:wink:
Στο δημοτικό πήγαινα το καλοκαίρι για διακοπές στα ξαδέρφια μου στην Εύβοια. Ήταν μεγαλύτερα και άκουγαν εκείνη την περίοδο Oasis (ήταν στα πάνω τους τότε), Nirvana, Scorpions, Black Sabbath, Led Zeppelin κλπ. Έτσι κόλλησα. Μου γράφαν και κομμάτια σε κασσέτες και αυτό ήταν. Είχα και μια φίλη με μεγαλύτερο αδερφό που άκουγε Metallica και Iron Maiden. Δεν υπήρχε σωτηρία. Πλάκα είχε όταν είχα πει στον πατέρα μου στο γυμνάσιο να μου πάρει ένα cd των Iron Maiden. Πάει στο Μετρόπολις και βλέπει ότι όλα τα cd των Iron Maiden είχαν σκελετούς απ έξω. Σοκ. Και δεν μου το πήρε. Αλλά για να μην γυρίσει με άδεια χέρια μου έφερε το Reload των Metallica. Που να ήξερε…
Στη πρωτη λυκειου,ενας συμμαθητης μου απο το φροντιστηριο αγγλικων μου εδωσε cd των Metallica και των Nirvana.Για ενα περιεργο λογο δε τ ακουγα με την λατρεια που τ ακουω τωρα,αλλα σιγουρα το παλικαρι μ εβαλε στο σωστο δρομο…Γιαννη εισαι θεουλης:bow:
Εν ετη 1999 ακουσα πρωτη φορα ροκ στην ζωη μου…Θυμαμαι την αδερφη μου να ακουει Bon Jovi το Crossroad με τα καλυτερα του τ πηρα κ εγω το εβαλα κ το ακουσα…Το κομματι που πραγματικα θυμαμαι οτι μ κολλησε με την μια ηταν το Livin On A Prayer…Ε απο τοτε μαζι μ την βοηθεια κ απο τ ξαδερφια μ μπηκα στο μαγικο κοσμο της ροκ με Σκορπιονς Whitesnake WASP ,MoTLEY Crue ,AC DC,Accept και πολλα αλλα…Τους ευχαριστω ολους π με εβαλαν στο σωστο δρομο!!!χαχαχα!!