Rockhard Festival 12-13 Σεπτέμβρη

ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ

7 Likes

Conception! Roy Khan!

5 Likes

Αυτό ειδες;;

Ναι, συγγνώμη αλλά δεν είμαι φαν Candlemass :see_no_evil:

1 Like

Οκ, το τελος των συναυλιων. Εναλλακτικα, μπορουμε να πεθανουμε χωρις τυψεις.

3 Likes

κ εγώ αυτό είδα!!

1 Like

Κι εγώ Conception εκτίμησα από όλα

1 Like

Να βαλετε :disguised_face:

:rofl:

4 Likes

βέβαια δεν είναι ακριβώς conception… κ οι τιμές θα είναι στον Θεό

Δεν θα δούμε ποτέ Κονσέψιον δηλαδή με το σέτλιστ που πρέπει, με το όνειρο θα μείνουμε. Δεν πειράζει, ΚΑΝΤΛΕΜΑΣ με καλόγερο και δεν ξενερώνουμε καθόλου. Να κλείσει και κανά δυνατό ορεκτικό ακόμα και γίναμε.

3 Likes

110 για διημερο λεει. Ακριβο για το ως τωρα billing.

Ομως μπορω να δω τους Blind Guardian στον Λυκαβηττο και τους WASP στη Μαλακασα σε διαφορετικες μερες με τα ιδια χρηματα ή τον Καλογερο αυτο το διημερο στην Τεχνοπολη. Δυσκολη επιλογη #νοτ

1 Like

Βλεπω σε 3 βδομάδες Manowar. Καίω χωρις καμία τυψη, ΟΛΟ το μπουρδελοκαλοκαίρι -πλην Savatage- και βλέπω Καλόγερο και πεθαινω ευτυχισμένος.

Σο φακιν σιμπλ…

4 Likes

Εεεε μλκες πως μας πετσόκοψαν ετσι;

1 Like

Οι δύο καλλιτέχνες επιστρέφουν στην Αθήνα τρία χρόνια μετά την επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση των Conception στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να παρουσιάσουν ένα αποκλειστικό ακουστικό σετ για τους κατόχους VIP εισιτηρίων.

2-day VIP ticket (12+13. September 2025) €198*

*Limited to only 300 tickets

200 ε - ε ? ντάξ. ΘΕΝΚΣ, νο ΘΕΝΚΣ.

2 Likes

Ενταξ΄ όχι άλλο Rotting, Guardian κλπ.

Για να δούμε, αν και το 200αρι είναι στα όρια του ντιντι…

Το διημερο VIP ειναι στα 198. Το κανονικο στα 110.

Οι Conception κλασικη βλακομπαντα που κανει ρηγιουνιον κ αντι να σαρωσει, οπως θα μπορουσε αν ειχαν λιγη αυτογνωσια, καθεται κ αναλωνεται σε μλκς κ wishful thinkings. Κριμα οντως που δεν θα τους δουμε ποτε κανονικα.

Κ γω πρωτα αυτο ειδα μια κ ειναι μεσα στις 5 αγαπημενες μου μπαντες, αλλα δυστυχως ειναι λιγο βλαμμενοι.

Candlemass με κανα δυο ακομα γερα ονοματα θα ναι καλη φαση.

Φερτε Μανογουορ Solitude Aeturnus κ Tea Party ρε😛

4 Likes

Παίδες να ρωτησω οι Candlemass θα παιξουν κ τις 2 μερες?

1 Like