Rockhard Festival 12-13 Σεπτέμβρη

Και εμένα είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο τους εκτιμάνε σε άλλες χώρες, Καλά και εδώ πόσοι είμαστε άραγε; Τα μέλη τους παίζει να κάνουν και άλλες δουλειές οπότε η περιοδεία είναι έτσι και αλλιώς δύσκολη. Προσωπικά δεν με πειράζει το ακουστικό, θα έβλεπα Roy Khan να τραγουδά και βυζαντινή μουσική ,αλλά οι τιμές δυστυχώς έχουν ξεφύγει.

αυτό το οτι θα έχει 1-2 ακουστικά, exclusive, άλλα σκάστε σχεδόν όσο θα κάνουν 8 μπάντες για 2 ντουέτα … χτυπάει ΠΟΛΥ άσχημα. Τον μεσσία τον έχουμε δει όταν έπρεπε. αν έχει άλλες 3-4 μεγάλες μπάντες ή έστω μεγάλους τραγουδιστές, θα σκεφτόμουν το 2μέρο (το απλό) αν είμαι κάτω - διότι παίζει να είμαι εκείνες τις μέρες για μια οικογενειακή υπόθεση. Αλλά, πολύ πρώιμη ανακοίνωση, πολύ πρόχειρη.

2 Likes

Δεν ειναι μωρε μονο το ακουστικο. Ειναι κ το σετλιστ που παιζουν οταν μαζευονται που ναι σχεδον αποκλειστικα οτι βγαλαν μετα το ρηγιουνιον. Μια χαρα κοσμο εχουν. Αν παιζαν κ κ πιο καλο σετ θα το διαπιστωναν ευκολα

κοίτα. δεν είναι αυτό. αν το κάνουν το έχουν “τελειώσει”, ενώ μπορούν να το κάνουν σταδιακά, όσο βγάζουν και άλλα δισκάκια. απλά δεν νομίζω οτι είναι η μπάντα που το κάνει πλήρως επαγγελματικά. δλδ είναι ακριβοί, ώστε να κάνουν λιγότερα λαιβ και δεν βγάζουν δίσκο κάθε 1+ χρόνο, αφού είναι μόνοι τους και όχι σε εταιρία. Πιστεύω οτι ο Khan δεν θέλει να ξαναγίνει φάση Kamelot. για πλάκα θα μπορούσε να το κάνει, αλλά… σε κάθε περίπτωση και για να μην γελάσουν και τα τσιμέντα, με 5-10 άτομα να το βλέπουν, ας κάνουν ένα εισιτήριο 130 ευρώ ξέρω γω, για όλα. εκτός αν δεν ξέρω, επανενώσουν τους iced earth χαχα και είναι το δεύτερο εξκλούσιβ. live from the capitol.

Οπως και να χει αν παιζαν τα παλια τους ο κοσμος θα ηταν πιο ζεστος για τα λαηβ τους. Γενικα βρισκω πολυ ακυρη μια μπαντα η οποια εχει κανει μια αλφα καριερα και την γραφει σε τεραστιο βαθμο. 5 δισκους εχεις ρε φιλε και ο κοσμος σε αγαπησε για τους 3 απο αυτους. Δεν γινεται να παιζεις 4-5 απο αυτα τα 3 και 10-11 απο τον τελευταιο σου δισκο οταν κανεις reunion μετα απο 25 χρονια. Τεσπα.

2 Likes

Εγώ το σέβομαι και το βρίσκω και λογικό μια μπάντα να θέλει να παίξει το νέο της υλικό. Αλλά μιλάμε για Κονσέψιον και ισχύουν τα δεδομένα που λέει ο συνοπαδός μου από πάνω. Δεν είναι πως πρόκειται για συγκρότημα με σταθερή πορεία, αρκετούς δίσκους κτλ. Παίξε και τα καινούργια αλλά δεν νοείται να μην τιμάς το παρελθόν σου, το λιγότερο 50-50 έπρεπε να είναι το σέτλιστ για να υπάρχει ποικιλία και να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Και παίζουν και τέλεια, αυτό είναι το μεγάλο γαμώτο. Στο UTH έσκισαν σαν απόδοση και με ηχάρα και με τα πάντα.

3 Likes

Κι εγώ, πολύ. Αλλά μια μπάντα που έχει μια συνέχεια και την οποία έχεις την ευκαιρία να δεις σχεδόν σε κάθε της περιοδεία.

2 Likes

Αυτο ρε παιδες. Κυριως επειδη ειναι reunion, επειδη παλια ειχες ακυρωσει συναυλια εδω κτλ. Και εγω σεβομαι το να θελουν να παιξουν το νεο τους υλικο, αλλα πρεπει λιγο να σκεφτεσαι παραπανω. Και στην περιπτωση τους θεωρω οτι κανουν και λαθος εκτιμηση. Δεν εχουν καταλαβει ποσο ιδιαιτερο και κλασεις ανωτερο ειναι το παλιο τους υλικο. Κριμα για τους ιδιους βασικα που ισως δεν το εχουν αντιληφθει

η αληθεια ειναι το περιμενω πως και πως, απο την αλλη ομως περιμενω εαν θα υπαρχει και ανακοινωση για μονοημερα εισιτηρια.

2 Likes

Θα τα βγάλουν λέει όταν συμπληρωθεί το lineup αν ως τότε δεν έχει γίνει soldout

1-day tickets:

When the final running order for all the artists has been completed, we will make 1-day tickets available – if the event hasn’t been completely sold out by then

1 Like

Nice try - GIF

2 Likes

άμα έχει περισσέψει τπτ από το καλοκαίρι, και αν ανακοινώσει 4-5 σοβαρά, μπορεί και να πάει οκει. το λιγότερο που θα πρέπει να έχει είναι 4 ΔΥΝΑΤΑ ονόματα, για να πει ο άλλος οτι τα σκάει. Η να είναι σκοτώστρα ΟΛΟΚΛΗΡΗ η μια μέρα. λχ, η μια από τις δυο του UTH δεν είναι κακή. Η άλλη … άστο. Και εννοώ αυτή με CG. Με τον κιθαρίστα να παίζει πιο γρήγορα/αλλού από τη μπάντα, τον τραγουδιστή να θέλει αλλά να μην μπορεί πάντα κτλ κτλ. Αλλά όσο και αν με ψήνουν οι DEMON και οι WOS δεν θα κάνω αυθημερόν 500 χμ.