Ναι αλλά πότε θα χωρίσουν τις μέρες, την τρέλα μου μέσα
Χωρίς Rettke και με γυναικεία φωνητικά, ξενερώνω αρκετά. Τέσπα, παραμένει overpriced όσο δεν πάει, θα δείξει η φάση.
Προσωπικά πέρα από το ακριβό εισιτήριο με ξενερώνει που δεν ξέρουμε πότε είναι τι.
Θα ήταν ωραίο για μένα να μάθαινα τα ονόματα του Plissken στο τέλος του μήνα …και να έβλεπα ενδεχομένως αν ταιριάζει μια μέρα Plissken μια μέρα Candlemass.
Αλλά εδώ δεν μας λένε τίποτα.
Επίσης έχω φίλη που μπορεί μόνο την μια απτις δύο μέρες και θέλει να δει Candlemass να την ρίξει τη ζαρια;
![]()
Καλημερες. Καπως ασχετη ερωτηση. Γνωριζετε αν θα βγουνε η εχουν βγει hard copy εισιτηρια?
Κλείσαμε και διήμερο εισιτηριάκι και είμαστε κομπλέ.
Απ’ ό,τι μας πληροφόρησε ο Σάσα, τα φωνητικά στο υλικό των Heaven’s Gate θα τ’ αναλάβει ο Χέρμπης των Firewind. Καλή επιλογή, θα έλεγα.
Σου βγαζουν χαρτι τυπομενο για το εισιτηριο κ σου δινουν ενα αναμνηστικο οπως κανει κ το ριλιζ.Τωρα αν θα δινουν κ στο λαιβ αναμνηστικο αν εχεις βγαλει απο το διαδικτυο,αγνωστο νομιζω.
Ρε ο Messiah έχει χάσει (πολλά) κιλά ή μου φαίνεται;
Αν του αφαιρέσεις το μακρύ μαλλί, ταμάμ φάτσα δηλωτής στην Αρκαδία.
Ό,τι πιο cool ρε ο Μεσσίας
Και που να φορέσει πάλι το ράσο δηλαδή
Θέλουμε χαμηλό κόκκινο φωτισμό και κεριά. Όλους τους άλλους διακόπτες να τους έχουν κατεβασμένους (όσον αφορά τον φωτισμό της σκηνής και του πλήθους). Θέλουμε να το κάνουμε σωστά.
Ενταση να εχουν ομως, γιατι η Τεχνοπολη φετος δεν φημιζοταν για τη δυναμη του ηχου. Δεν πηγα, δεν κρινω, αλλα το καλο που τους θελω.
θα τα πουμε εκει, αν φερεις homemade πιτσα κερναω μπυρα ![]()
Πάντως πανάκριβα τα εισιτήρια για μια μπάντα, που στις περισσότερες χώρες του κόσμου παίζει μπροστά σε λίγο κόσμο.Οκ εκμεταλλεύονται την αγάπη που τους έχουμε εδώ και την μοναδική παρουσία του Messiah.
Κάτσε ρε 'συ, τι πανάκριβα…
Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ τίμια η τιμή, τόσο της μίας μέρας, όσο και το διήμερο.
66 ευρώ για Candlemass το 2025 είναι τίμια τιμή?
Δεν παίζουν μόνοι τους. Παίζουν με Gus G., Heavens gate, Crypt, Battleroar.
Αν ερχόντουσαν οι Candlemass μόνοι τους θα έπρεπε να δώσεις τουλάχιστον 45 ευρώ. Με ένα 20αρικο παραπάνω βλεπεις επιπλέον 2-3 τίμιες μπάντες, τις οποίες για να τις δεις μόνες τους θες κανά 20άρι ή 25 τη καθεμία
110 για το 2ημερο είναι πολύ τίμια, αλλά 6,60 για την υπηρεσία ρε μαλάκες;
Παιδιά, 110 για Candlemass, Overkill, Hammerfall δεν είναι τίμιο. Δηλαδή το ακριβό ποιο θα ήταν, 170-200;
Candlemass με Messiah, Overkill από Αμερική και νομίζω εκτός περιοδείας, Hammerfall, πάμε παρακάτω. Οκ φθηνά δεν είναι αλλά δεν το λες και τόοοοσο ακριβά.
110 κάνει το 2ημερο Up The Hammers με tribute στους Manilla Road…