Rockhard Festival 12-13 Σεπτέμβρη

Χωρίς να το θεωρώ φθηνό επίσης, το UTH κάνει 110 με 14 ξένες μπάντες όμως.

Που πληρώνονται όλες βέβαια…

3 Likes

Πολύ χαμηλότερου επιπέδου όμως, εννοώ εμπορικά

Αν κάποτε ο Messiah o Marcolin δήλωνε από σκηνής οτι πεινάει γιατί ήταν με ενα μόνο κοτοπουλο από το μεσημερι, τώρα τον βλέπω να δίνει συμβουλές για αδυνάτισμα! Οπότε, αν τελικά φορέσει ράσο, υποψιάζομαι οτι θα είναι κανενα… εφαρμοστό!

1 Like

1η μέρα λέγεται πάει για απίστευτο κουβά. Η 2ή πουλάει νορμάλ. 1:3 αναλογία. Και γι αυτά που είναι και που ΔΕΝ είναι (HG), είναι ακριβό. Το δε +90 για 2 ακουστικά σοου πρέπει ναναι η πιο πιαστοκωλέ φάση όλων των εποχών.

2 Likes

Σχεδόν ένα κατοστάρικο για δύο 45λεπτα το καταμεσήμερο τα VIP τελικά. Ωραία το σκέφτηκαν.

Γελάνε και οι πέτρες.

Γιατί μόνο 1.15 οι headliners?

1 Like

Υποθέτω επειδή Τεχνόπολη 11μιση πρέπει να τελειώνουν όλα, και δεν μπορεί να ξεκινήσει πιο νωρίς

Τεεεελος πάντων αδιάφορο

3 Likes

Ειδα χθες το προγραμμα και ξενερωσα. Ας οψεται ο καλογερος και οτι λογικα θα παιξουν μονο απο τα 4 πρωτα, αλλα φοβαμαι οτι παμε για αρπαχτη. Ενταξει, one off ειναι θα μου πειτε, οποτε γιατι οχι…

Τεσπα, θα παρω εισιτηριακι για Σαββατο, ομως την Παρασκευη για διαφορους λογους δεν περνω ουτε απεξω. Ενταξει, μπορει να περασω αν παω για μπυρα εκει γυρω… Καλη ιδεα το φεστιβαλ αυτο, αλλα πανακριβο για αυτο που προσφερει. Στα συν τα ονοματα, στα πολλα πλην ο χρονος. Κι αν δεν εβγαινε ο χρονος, μπορουσαν να εχουν 1 συγκροτημα λιγοτερο και να αναδειχθουν τα σετλιστ των υπολοιπων.

4 Likes

Δυστυχως τοσο παιζουν πλεον οι Candlemass. Τουλαχιστον τοσο παιξαν το 2024 και ειχε κανα 40αρι+ το εισητηριο, αρα για εμενα κανουν αρπαχτες. Δεν θεωρω οτι σεβεσαι τον κοσμο σου αν παιζεις μονο τοση ωρα και ενα πας το εισητηριο στα υψη. Μεχρι τελευταια στιγμη ελεγα μηπως τους τα ξανασκασω, αλλα οταν ειδα το προγραμμα μου εφυγε καθε ιδεα. Και αφου ειναι ουσιαστικα οι headliners του φεστιβαλ, δεν γινονταν οι Hammerfall να παιξουν παραπανω. Κριμα και για αυτους. Τους ειδα πριν 3 χρονια με Helloween και ηταν καταπληκτικοι, αλλα με αυτο το εισιτηριο και σχεδον μηδενικο ενδιαφερον για τις αλλες μπαντες, απλα δεν…

1 Like

Κρίμα που δεν είναι διοργανωτής ο γνωστός να τα βάλει 1+1.
Είναι ακριβό πάντως, και αν δεν είσαι οπαδός κάποιου συγκεκριμένου συγκροτήματος, δύσκολα δίνεις αυτό το ποσό απλά για να δεις το φεστιβάλ. Οι Σουηδοί πάντως έχουν το κοινό τους.

1 Like

Ξεκίνησα με τη λογική να πάω και στις δύο μέρες. Μεγάλο απωθημένο οι Overkill (η αγαπημένη μου thrash μπαντα), αλλά τόσα λεφτά για μία ώρα, πάει για άκυρο. Ο καλόγερος βέβαια, είναι άλλη φάση και θα τιμηθεί…
Αλλά γενικά το στήσιμο είναι ψιλοαπογοήτευση.

3 Likes

Δεν έχετε φεστιβαλική παιδεία, γιαυτό γκρινιάζετε.

4 Likes

Κι εγώ γούσταρα να δω Candlemass, αλλά με τόσο ακριβό εισιτήριο, σκέφτομαι ας μου μείνει το απωθημένο. Τουλάχιστον, αφού φέρνουν ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα, ας φέρουν μόνο αυτό, με ένα λογικό εισιτήριο, να μπορούμε να πάμε χωρίς να κλαίμε τα λεφτά μας. Κακά τα ψέματα.

Δίνω του διημέρου στα 95€, μάλλον θα καταφέρω να πάω μόνο Candlemass.

Δε διαφωνώ ότι είναι ακριβά, αλλά Ελλάδα 2.0 οι blood incantation έχουν 40€

3 Likes

Συγκριτικα, και λιγα ειναι :stuck_out_tongue:

2 Likes

Με τόσα πας praying mantis και την άλλη μέρα motorpsycho και βλέπεις και τσιμέντο.
VALUEFORMONEY ΑΛΗΘΕΙΑΣ

1 Like