Σε οικτίρω
Θα ζήσω.
Αλλο ζωή άλλο επιβίωση
Ζηλευω οσους δουν Overkill σημερα. Δεν ξερω πως θα ναι αλλα οσες φορες τους εχω δει ειναι κορυφαιοι. Ειδικα στο Ροδον πρεπει να ειναι η πιο εντυπωσιακη εμφανιση που χω βιωσει
ΜΗΝ παίζεις με τον πόνο μου και το απωθημένο. 60-70 ευρώ, για να τους δω για μία ώρα μόνο, ευχαρίστως ναι, αλλά όχι.
μεχρι στιγμης:
λιγος κοσμος.
καθολου merch απο Overkill.
μικρο merch απο τις αλλες μπαντες
αρκετη ζεστη.
μικρη σκηνη.
καλος ηχος.
Overkilllllllllllllll (για να δουμε)
Μόνο Overkill…
χαχά, πήγε φίλος … μου είπε : δεν πρόλαβε το πρώτο, η τσοντόβια ήταν χάλι, οι innerwish καλοί. μετά τα αγόρια του τζέρσι, παιχτηκε φάση αλλά μπλάκι προ έτων. γιαυτό δεν είχε πράμα, μετά πήγε ξενερωμένος κι έκραζε οπαδούς στο signing οτι τα πουλάνε, ο μπομπο και μόνο 2 κτλ. Έλεγε σε μια κοπέλα φύγε, χαχα, ντάξ, μέτριος ήχος κάτω απο 500 άτομα. τραγικό, αλλά αναμενόμενο. Hammerfall οκ αλλά καλύτεροι σε κλειστό χώρο, λίγη ώρα γενικά.
Ψιλο αποτυχια δηλαδη το ολο σκηνικο ε;
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι Overkill γάμησαν. Πολύ ξύλο μπροστά.
Δε νομίζω ότι είχε μόνο 500 άτομα για 1500 το συζητάμε. Φοβερός ήχος όταν πήγα πιο πίσω. Μπροστά τρως όλη τη βαβούρα αλλά μετά από 30 χρόνια σε συναυλίες τα ξέρεις αυτά.
Σε θέματα διοργάνωσης δεν έχω κάποιο τρανταχτό παράπονο. Δεν είχε μάρκες οπότε στηνόσουν μόνο για μπύρες, απλά πράγματα.
Στον χώρο που υπόγραφαν οι μπάντες είχε και πάγκους από γνωστά μαγαζιά με δίσκους και μπλουζάκια, αλλά η ζέστη και η ουρά ήταν αρκετή για την ηλικία μου, οπότε πήγα για μπύρες.
Το οράριο τηρήθηκε αυστηρά, το είπε και ο Cans κάνα δυο φορές.
Hammerfall οκ καλοί, είχα να τους δω από το 1997 με Gamma Ray, μεγάλωσαν ως μπάντα και μπράβο τους αλλά τα περισσότερα τραγούδια τους είναι ανυπόφορα και να σκεφτεί κανείς ότι τότε τους είχαμε για σωτήρες του τρου μεταλ…
Με τραγουδιστή Γιόακιμ Κανς (δεν έχω κάτι προσωπικό με το παλικάρι φυσικά) δεν γάμησε ποτέ κανείς.
Έστω κι αν αυτοί όντως “γαμήσανε” so to speak. Μάλλον με strap on γιατί η εποχή βολευόταν και με αυτό.
Η κοπέλα που τραγούδαγε στους Cobra Spell μάλλον είχε μεγαλύτερα αρχίδια, και δεν το εννοώ σεξιστικά αλλά φωνητικά
δε γνώριζα την ιδιότητα της κοπέλας αριστερά αλλά σε κάποια φάση πέρασε από δίπλα μου και είναι τσολιάς…με συγχωρείτε
Μπήκα στους Innerwish οι οποίοι ήταν αρκετά καλοί όπως πάντα. Ήχος σε όλα τα γκρουπ ήταν πολύ καλός.
Overkill πήραν κεφάλια.
Με σετλιστ μισό από 80ς μισό από τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ήταν πραγματικά φοβεροί.
Τους είχα απωθημένο και τους ξαναθελω σε δικό τους σόου.
Ένα δύο τραγούδια ακόμα έπρεπε.
Hammerfall φουλ επαγγελματίες, αλλά εμένα πλην εξαιρέσεων μου έκανε πολύ αστεία η φάση και δεν την παλεύα.
Το φουλ stage show που διαφημίζοταν ήταν δύο υπερυψωμένες εξέδρες δίπλα στον ντράμερ για να ανεβαίνουν εκ περιτροπής και να ποζάρουν με τα όργανα τους τα μέλη της μπάντας.
Το μόνο καλό είναι ότι τώρα πια γνωρίζω ότι δεν θα ξαναδώ στη ζωή μου Hammerfall για κανένα λόγο.
Βέβαια πολλοί γύρω μου γουστάραν οπότε οκ.
Κόσμος ήταν περίπου στα 3000 ή κατι λιγότερο.
Τότε μπορούσες να χρησιμοποιήσεις άλλη έκφραση
Υποθέτω πως με την ευχέρεια που αποδίδονται εδώ πέρα χαρακτηρισμοί όπως “τσοντόβια” και “τσολιάς” είναι οκ κι εγώ να σας χαρακτηρίσω “αηδίες με πόδια”; (εκτός αν σας λείπει κάποιο πόδι που σε αυτή την περίπτωση θα σας χαρακτηρίσω σκέτο “αηδίες”)
…
500-1500-3000 το λες και μια διαφορά.
Κάποιος ανέβασε ολόκληρη τη συναυλία των overkill και hammerfall
overkill χαμός, hammerfall ψοφια πράγματα.
Κ οι φιλοι μου μου ειπαν τα καλυτερα για τους Overkill. Χαιρομαι που συνεχιζουν ετσι. Πολυ αγαπημενη μπαντα
Από πότε είναι κακό να πεις μια γυναίκα "τσολιά " που σημαίνει οτι ηταν ψηλή btw. Κάπου όπα με τις politically correct μπαρούφες σας
Εντάξει μοιάζει με επαρχιακό φεστιβαλάκι ε, απλά στο κέντρο της Αθήνας