Rockhard Festival 12-13 Σεπτέμβρη

Κάτι νομίζω, που ήδη το συζητούσαν (όχι το rock hard) να έρθουν, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έκατσε. Και που φυσικά, δε θα μας χάλαγε καθόλου να παίξουν και υλικό από τα δύο Arch/Matheos.

Και αυτό μετράει, αν και η μπάντα είναι ακόμη ενεργή, όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις. Το γιατί δεν έχουν κάνει κάτι ακόμη, παραμένει άγνωστο.

1 Like

Επειδή παίζει να έχω χάσει επεισόδια, ξέρουμε πως θα γίνει του χρόνου ή λέμε ευσεβείς πόθους γενικά κι αόριστα;

1 Like

Xωρίς ίχνος ειρωνείας, η μπάντα το ξέρει;;;

Μάλλον γενικά και αόριστα, αλλά πιστεύω οτι γλυκάθηκαν λίγο…

Αν μπήκαν μέσα όμως μπορεί να πικραθηκαν. Θυμάμαι ότι αυτό ήταν ένα ιβεντ για να προωθηθεί εκτάκτως το rh. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί, αλλά μάλλον υπάρχει και κάποιο κόστος ε; Πόσο μάλλον αν θέλεις 140 ευρώ για να δεις δύο μέρες συναυλία χωρίς να είναι top tier bands μέσα.

Έλα μου ντε…

Από τη μικρή μου κουβέντα με τον Φράγκο, εννοήθηκε ότι θ’ αρχίσουν σιγά σιγά να ετοιμάζουν το επόμενο. Το έχουν σκοπό.

2 Likes

Αφου συζηταμε στη ζώνη του ανέφικτου, γιατι οχι Skyclad με Μάρτιν;

3 Likes

αυτο και αν φερει μνημες απο τα 90s !

αλλά και Sabbat με Martin , θα μου ηταν το ίδιο ευχάριστο.

1 Like

Η πλάκα είναι ότι αυτό διαβάζεται και ως ορθογραφικό :stuck_out_tongue:

13 Likes

Γενικά, υπάρχουν μπόλικα ωραία σενάρια.

Λέμε τώρα…, π.χ. Lethal και Watchtower με Τζέισον στα φωνητικά, που ήδη παίζουν επί σκηνής.
Marauder με Παγώνη στο μικρόφωνο και…

image

Με μία σούμα από τα κλασσικά τους.

2 Likes

Μου τα έχει σκάσει λίγο η κούραση και διάβασα Watchtower με Παγώνη στο μικρόφωνο και τα’χασα ολίγον τι :sweat_smile:

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως Watchtower είναι ταμάμ για μεσαιο-σημαντικό/ιστορικό όνομα επί της παρούσης. Και κόσμο έχουν και κόσμος θα ψαρώσει και ενεργοί είναι. Δεν ξέρω τώρα για Rock Hard fest, γενικότερα μιλάω πως είναι ένα από τα τελευταία “μεγάλα” (για underground) ονόματα που μπορούν να ενθουσιάσουν με ενδεχόμενη ανακοίνωση για συναυλία.

Lethal είχαν δώσει ρεσιτάλ στο Κύτταρο, ωραίο θα ήταν να ξαναδούμε (αν την παλεύει ο Mallicoat).

2 Likes

Οι Brocas Helm υπάρχουν ακόμα;

Ματινάκι αντι για Τέκιο/Μακμάστερ ε;

Μπορεί και να δούλευε…

3 Likes

Φέρτε ΠΑΛΙ Κάντλμασσ με Μεσσία !!

3 Likes

Καλά αν έρθουν Watchtower Ελλάδα (και ειδικά με Τζέισον) θα είναι το λάιβ της ζωής μας. Το πιστεύω.

Αλλά μετά από 20τόσα χρόνια που το περιμένω, έχω σταματήσει να ελπίζω πια.

2 Likes

Λογικά δεν θέλετε να ξαναγίνει το φεστιβαλ, έτσι; Τα ονόματα που λέτε είναι συνταγή για το πως να φτιάξεις το τέλειο λουκέτο :stuck_out_tongue:

7 Likes

Ενδικαφερον συνεντευξη με Mesiah. Δεν ηξερα οτι υπογραφουν κ συμβολαια -μη κανεις τιποτα οταν σολαρω- :upside_down_face:

6 Likes