Κάτι νομίζω, που ήδη το συζητούσαν (όχι το rock hard) να έρθουν, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έκατσε. Και που φυσικά, δε θα μας χάλαγε καθόλου να παίξουν και υλικό από τα δύο Arch/Matheos.
Και αυτό μετράει, αν και η μπάντα είναι ακόμη ενεργή, όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις. Το γιατί δεν έχουν κάνει κάτι ακόμη, παραμένει άγνωστο.
Αν μπήκαν μέσα όμως μπορεί να πικραθηκαν. Θυμάμαι ότι αυτό ήταν ένα ιβεντ για να προωθηθεί εκτάκτως το rh. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί, αλλά μάλλον υπάρχει και κάποιο κόστος ε; Πόσο μάλλον αν θέλεις 140 ευρώ για να δεις δύο μέρες συναυλία χωρίς να είναι top tier bands μέσα.
Μου τα έχει σκάσει λίγο η κούραση και διάβασα Watchtower με Παγώνη στο μικρόφωνο και τα’χασα ολίγον τι
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως Watchtower είναι ταμάμ για μεσαιο-σημαντικό/ιστορικό όνομα επί της παρούσης. Και κόσμο έχουν και κόσμος θα ψαρώσει και ενεργοί είναι. Δεν ξέρω τώρα για Rock Hard fest, γενικότερα μιλάω πως είναι ένα από τα τελευταία “μεγάλα” (για underground) ονόματα που μπορούν να ενθουσιάσουν με ενδεχόμενη ανακοίνωση για συναυλία.
Lethal είχαν δώσει ρεσιτάλ στο Κύτταρο, ωραίο θα ήταν να ξαναδούμε (αν την παλεύει ο Mallicoat).