βγηκαν?
Παιδες καλημερα. Μολις πηρα τηλεφωνο στο Metropolis στην Κηφισια και μου ειπαν οτι εχουν βγει τα εισιτηρια,οποτε…βουυυυρρ για τις αγορες σας. Αντε και καλα να περασουμε…!!!
Ρε παίδες όποιος έχει πάρει εισιτήριο δεν το βγάζει μια φώτο να το βάλει σε spoiler για να το χαλβαδιάσουμε μέχρι να πάρουμε και εμείς το δικό μας;

Γαμώτο Θεσσαλονίκη περιμένουν από βδομάδα:lightsabre::lightsabre::lightsabre:
Φίλε Hansi με έφτιαξες τώρα!!!Λίαν συντόμως ορμάω και γω για το δικό μου!!!
Τι νούμερο είσαι?
βασικά μου λέει 5004:p πάντως ήμουνα ο πρώτος π πήρε γτ οταν το ζήτησα στο ticket τα έψαχνε.πήγα 10:30:p
Πήγα σήμερα στις μία παρά και τσίμπησα 3 8)8)8)
Νο: 5052
No: 5006 8) Geia sas magkes kalws sas vrika!
Δεν πρεπει να παιζει ρολο ο αριθμος που λεει πανω το εισιτηριο. Οσοι και να ειμαστε παντως σε αυτο το φεστιβαλ,θα ειμαστε ολοι “καλοι”…
Παντως φιλε HANSI7 με εφτιαξες και εμενα τρελα. Γαμω το δωρο μου γαμω. Αντε να σκασει το δωρακι να φυγει ολο για συναυλιες. Καλα θα περασουμε…αχ αγαπη μου!!!
Γεια σου και σε σενα!
Μην γραφεις με βαρβαρικους χαρακτηρες (greeklish) γιατι θα στην πουνε!!!:lol:
Ωραιο nickname!:D:drunk:
κατεβασα και ειδα για πρωτη φορα σημερα ενα live του '83 (tv rip απο το ολλανδικο channel 5 ) του Dio και κυριολεκτικα χεστηκα απανω μου στην εκτελεση του heaven and hell απο τη φωναρα του. Απελπιδες προσπαθειες να πιασουν εστω μια ακρη του κομματιου οι υπολοιποι, ο θεος ομως απιστευτος.
part 1
part 2

[SIZE=3]Dio και Ξερο Ψωμι ρεεεεεεεεε[/SIZE]…
Υ.Γ.
Εχω ξενερωσει απιστευτα που για ακομα μια φορα χανω τους Opeth και εχω τερματισει τα ηχεια εδω και μιση ωρα…
Ποιος περιμενει 3 και μισο μηνες ρε πστ…
Βγήκαν Σαλόνικα στο ticket house!!!:vibrate::vibrate::vibrate: Πήρα σήμερα το πρωί No6503!!! Ορμάτε!!!
τσιμπισα κ εγω το εισητηριακι μου… 
και εγώ και εγώ:)
ξερεις κανεις ποσα εχουν πωληθει ? επισης, ο χωρος ειναι ο ιδιος με εκεινον που ειχαν παιξει οι paradise lost το 2007 ?
Όχι, ο χώρος είναι το πάρκινγκ έξω από εκεί που έπαιξαν οι Tool το '06.
Ξερετε αν γινεται meet & greet;
θα τσιμπισω και γω.Ξερετε ποσο εχουν τα εισητηρια παιδια να μου πειτε;