Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

60 ευρω

Εεεε παιδια, με τη ρέγουλα τα εισιτήρια… να μείνει και κανένα για μας… :smiley:
Εγώ αύριο θα πάω. Βέβαια, εγώ θέλω να ακούσω μόνο τους blind guardian, και το εισιτήριο είναι πολύ ακριβό δεδομένου ότι δεν θα είναι και πάνω από μία ώρα που θα τραγουδήσουν (νομίζω τουλάχιστον) #-o
Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι μόνοι τους…

Έχει ακούσει κανείς τι ώρα θα ξεκινάει η συναυλία? πόσες ώρες θα είναι?

Το πήρα κι εγώ, 0011 :slight_smile:
Για πολύ ξύλο λέμε :stuck_out_tongue: Πρέπει να κάνω φυσική κατάσταση μέχρι τον Ιούλιο…να πέσει η μπάκα.

Μην τα παιρνεται ολα ρεεεε, θελω κι εγω!!!
Ελπιζω να μην τα εξαφανισετε μεχρι αρχες Μαη που θα παω να παρω…

το πηρα και εγω νο 3710 και πλεον μετραμε μερες :p8)

ΑKYPO : πρεπει να στηρίξουμε την διοργανώτρια εταιρια για να εχουμε 2 Festival καθε χρονο στη βαρυτητα του Rockwave

Α ναι ε…? Μωρέ εγώ την στηρίζω την εταιρία, ας βρεθεί όμως κάποιος να στηρίξει κ το πορτοφόλι μου γτ με 2 τέτοια φεστιβάλ το χρόονο…

Αnw, προβλέπεται idd ωραία μέρα :slight_smile:

Δυστυχώς πέφτει κολλητά με Deep Purple, τους οποίους θα προτιμήσω, μιας και δεν τους έχω ξαναδεί, εν αντιθέσει με Heaven and Hell. Παίζουν και Θεσσαλονίκη, που σημαίνει λιγότερα έξοδα γιαμενα, καθώς όσο ναναι θέλει πολλά χρήματα για να κατέβω από Ξάνθη Αθήνα και θα τα έχω δώσει ήδη 2 φορές για AC/DC και Motley Crue…

Άτιμο χρήμα… :frowning:

εμενα μου εκατσαν λεφτα κ μαλλον θα ειμαι εκει για να δω τους θεους επι σκηνης!!!

Πήρα και εγώ! Νο 5115 8)

DIO και τυφλός φύλακας :slight_smile:

Εγω θα αργησω βα το παρω… Δεν παιζει φραγκο καθολου… Οταν με το καλο παιξει λιγο προηγουνται Slipknot-Mastodon… Υπαρχει ενδεχομενο σολντ-αουτ? Υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος ή οσο πουλανε τικετς τοσο θα βγαζουν?

Ki ena Quizaki για τους φανατικούς Dio/Sabbath fans :

Tί συμβολίζει το 25-41 που υπάρχει εκατέρωθεν του Black Sabbath Demon, στο artwork του Τhe Devil You Know ?

Για να σας δώ !

Matthew 25:41 :“Then he will say to those on his left, 'Depart from me, you who are cursed, into the eternal fire prepared for the devil and his angels.”:D:twisted:

Στα ελληνικα το θελω :wink:

Anyway,

“Τότε ἐρεῖ καὶ τοῖς ἐξ εὐωνύμων· πορεύεσθε ἀπ’ ἐμοῦ [οἱ] κατηραμένοι εἰς τὸ πῦρ τὸ αἰώνιον τὸ ἡτοιμασμένον τῷ διαβόλῳ καὶ τοῖς ἀγγέλοις αὐτοῦ.”

Ορίστε!!:smiley: Thanks pumpkin!:drunk:

Χαίρομαι που βλέπω στο forum παιδιά της εκκλησίας, σαν κι εμένα

Εύγε νέοι μου !

YOU ROCK ! :metal:

Τα σετλιστ που έθεσαν οι Τestament για ψήφιση στους οπαδούς για την Αμερικάνικη τουρνε ήταν:

[spoiler]* Set A:

“The Legacy” full album + “Best Of”

• Set B:

“The New Order” full album + “Best Of”

• Set C:
  1. The Persecuted Won’t Forget
  2. Practice What You Preach
  3. Into the Pit
  4. Dog Faced Gods
  5. Raging Waters
  6. More Than Meets The Eye
  7. Demonic
  8. True Believer
  9. The Legacy
  10. Over the Wall
  11. The New Order
  12. Souls of Black
  13. First Strike Is Deadly
  14. Disciples of the Watch
  15. D.N.R.
  16. Three Days in Darkness
  17. The Formation of Damnation
    [/spoiler]

Απ΄ότι υποψιάζομαι εδώ θα μοιάζει με το 3, οπότε αναμένεται σφαγή!

Τωρα που είπες για Testament, τι τραγουδάρα το The Legacy !!!

ΠΕΘΑΙΝΩ Ε!!!