Γιατι ισως δεν εχεις ολα τα cd τους , οποτε πολλα απ οσα παιξουν ισως δεν τα ξερεις … και θελεις να τα μαθεις πριν πας … Αυτο ισχυει για εμενα δηλαδη …για τους αλλους δεν ξερω 
ειναι μια σωστη αποψη και αυτη,αλλα πιο παλια που δεν υπηρχε ιντερνετ και δεν ηξερες το σετλιστ,τι εκανες???
Αυτη τη μλκια την ειχα κανει με τους Maiden εγω,
Ειχα δει απο το youtube ΟΛΟ το live τους κ ιξερα τα παδα για τη συναυλία όντας και η πρωτη μου,Αλλα τωρα δεν το ξανακανω,ουτε pic! 
Ki εγω μια απο τα ιδια με τους AC/DC.
Δηλαδη ειναι καλυτερο να εχεις αγωνια για το κομματι και να μην ξερεις να το τραγουδησεις;;
:lol:
Τεσπα …πιστευω πως με 2 βδομαδες νηστεια θα ειμαι ενταξει και θα παω καυλωμενος. 8)
Κοιτάξτε εδώ εκτέλεση του Die Young , εχθές, στο Sao Paolo της Βραζιλίας :
Ειδικά από το 2:50 έως το 3:45 . Eίναι θεός ο κοντός, τι να λέμε 

Ακούστε και στο τέλος πώς ουρλιάζει όλο το στάδιο DIE YOUNG, DIE YOUNG, DIE YOUNG !!!
Αντε ρε @$#%$, υπομονή μέχρι τις 14 Ιουνίου που θα τους δώ στην Καρλσρούη …
Και να ξέρεις το σετ λιστ από πριν, πια είναι η διαφορά:!:
Πέρα αυτού καμιά φορά λένε και κανά κομάτι εκτός προγράμματος, και νά’σου και η έκπληξη:wink::!:
εγω θελω να ακουσω rock n roll angel παντως…
βρηκα σε ενα φορουμ το σετ λιστ των Gojira για οποιον ενδιαφερεται8)
[SPOILER]Gojira?s set list:
Oroborus
The Heaviest Matter Of The Universe
Backbone
Love
From The Sky
A Sight To Behold
The Art Of Dying
Drum Solo
Clone
Flying Whale
Toxic Garbage Island
The Way Of All Flesh
Encore:
Terra Incognita
Vacuity[/SPOILER]
[SPOILER]Ή κάτι έχουν τα μάτια μου ή δεν παίζουν Ocean Planet. Τεσπα καλό κατα τ’ άλλα, αναμενόμενο βασικά :b
edit: και Global Warming δεν έχει. Τι γίνεται ρε δεν τα παίζουν αυτά?[/SPOILER]
Ότι και να παίξουν και τα τέσσερα γκρουπς, θα είναι μια πολύ όμορφη βραδιά πριν τις διακοπές:!:
Άραγε τι θα παίξουν οι Testament;:D:lol::!:
Προφανώς το σέτλιστ των Gojira είναι από δικό τους headline show.
Ξερουμε περιπου ποσο θα παιξει η καθε μπαντα;
Ο Dio έρχεται πάλι… ε, και εμείς θα είμαστε πάλι εκεί. No words για τον θεό. Μην βασίζεστε στα setlist παίδες, η μπάντα είναι δύναμη. Πραγματικά, η ιστορία του heavy metal μπροστά στα μάτια μας. Νιώθω πολύ λίγος για να τους δω ξανά. Τα καινούρια κομμάτια, φυσικά, είναι επίσης υπέροχα.
Τσίμπησα σήμερησ τικέτο!
ΕΛΑ Ν’ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!
Μάλλον αρχές Ιουλίου θα πάρω το τικετάκι, δεν το χάνω με τίποτα λέμε:!:
Τιμή εισητηρίου μαθαμε παιδες? :please:
:eek::eek::eek::eek::eek:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
…καρδια. δεν τα λενε αυτα αποτομα!!!
Γμτ, παλι νηστικος 2 βδομαδες
μόλις πριν λίγο , επέστρεψα από Γερμανία όπου εχθές βράδυ είδα τον ΘΕΟ με τους Heaven & Hell .
Εμεινα για άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό…
Πρέπει το θέμα να εξεταστεί επιστημονικά, δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά !
Ειδα έναν εκπληκτικό Ronnie James Dio, γεμάτο κέφι και ενέργεια, να αποδεικνύει έμπρακτά επί 1:30 ώρα, γιατί είναι ο κορυφαίος τραγουδιστής του πλανήτη, έστω και στα 68 του !
Μα πάνω από όλα είχα και πάλι την τιμή να συναντήσω στα παρασκήνια (μαζί με άλλους πολλούς καλλιτέχνες (Vinny Appice, Simon Wright, Axel Rudi Pell, Mike Terrana, Tim “Ripper” Owens, David Ellefson), το μεγάλο μου αυτό ίνδαλμα, να κουβεντιάσω μαζί του, και να νιώσω για άλλη μια φορά αυτό το μοναδικό συναίσθημα της “Dio magic” …
Μου είπε με χαρά ότι θα έρθουνε Ελλάδα (ναι, λες και δεν το γνώριζα), με ρώτησε αν η συναυλία θα γίνει και πάλι σε εκείνο το “καταπληκτικό μέρος με τα βουνά γύρω γύρω” , με ρώτησε ποιά άλλα γκρούπ θα παίξουν εκείνη την μέρα. Η απάντησή μου (ζητώντας συγνώμη από τους οπαδούς των άλλων γκρούπ αυτού του φόρουμ) ήταν : “who gives a shit about them ! I only wanna see you again!”, κάνοντάς τoν να γελάσει 
Nά σαι καλά ρε Ronnie. Σε ευχαριστώ για όλα. Και ανυπομονώ να σε ξαναδώ, πρώτα στο Βέλγιο σε 15 μέρες, και μετά στην πατρίδα μου. Κι αν σου άρεσε εχθές το μετριότατο γερμανικό κοινό της Καρλσρούης, περίμενε να δείς τι πανικός σε περιμένει εδώ …
ΥΓ : Πάρτε κι ένα videaki μου:
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAXAAAXAAAXAA ΡΩΡΑ ΚΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΦΦΔΣΓΣΗΥΦΗ
Παντως ωραιος φιλε,μας νγκαυλωσες:D