Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

δεν υπάρχει το βέλγιο.
Άρα ετοιμάσου για Αθήνα με τη μία! :stuck_out_tongue:

Προσκυνώ!

Δεν γίνεται, δεν μπορώ να αντέξω μέχρι το τέλος Ιουλίου, είναι πολύ μακρια !

Θα πάω να τους δώ στο Graspop ή εναλλακτικά στο Μιλάνο.
Θελω κι άλλο !!!

εγω τους βλεπω αυριο στη βοννη και το ποστ σου ηταν τελειο γκαυλωτικο

Ε μια και θα τους δείς αύριο, άντε να σε φτιάξω λίγο ακόμα :

Να και το αγαπημένο μου απόσπασμα της συναυλίας :

Καλή σου διασκέδαση αύριο !!!

Για πες ρε φιλε λιγο λεπτομερειες…

Πως μπηκες στα παρασκηνια και τον συναντησες;;;

Απο που κι ως που;; :-s

Mε τον Ronnie γνωρίζομαι προσωπικώς από το 2002. Εκτοτε σχεδόν πάντα όταν παρακολουθώ συναυλίες του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, τον συναντώ back stage.

Ειδικότερα δε προχθές στην Καρλσρούη, είχε διοργανωθεί κι ένα Barbeque party πριν την συναυλία, με καλεσμένους μερικούς από τους κορυφαίους οπαδούς του Ronnie από όλο τον κόσμο.
(Το πάρτυ δεν διοργανώθηκε από τον Ronnie, αλλά από έναν από τους κορυφαίους Dio fan και συλλέκτες στον κόσμο, τον Γερμανό Thomas). Παρόντες ήταν παιδιά από Αμερική, από Ιταλία, από Γερμανία, από Φιλανδία, και ήμουν κι εγώ από Ελλάδα.

Μετά την συναυλία, όλοι μας μπήκαμε backstage, καθήσαμε γύρω από ένα τραπέζι και περιμέναμε τον Ronnie. Οταν μας είδε έτσι συγκεντρωμένους όλους μαζί, χάρηκε πάρα πολύ κι άρχισε να χοροπηδάει τραγουδώντας “Τhe Dio family” στον ρυθμό του τραγουδιού “the adams family” :lol:

Μίλησε με τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και με όλους μαζί σαν παρέα.
Εγώ κουβεντιάζοντας μαζί του, κι αφού βγήκα και τις καθιερωμένες φωτογραφίες, ενημερώθηκα για τα μελλοντικά του σχέδια με τους Heaven and Hell αλλά και με τους Dio , μιλήσαμε λίγο και για τον πατέρα του ο οποίος ακόμα είναι εν ζωή (!!) , μιλήσαμε και για την επερχόμενη συναυλία του στην Ελλάδα.

Του έδωσα συγχαρητήρια για τις τρομερές live εκτελέσεις των 3 νέων τραγουδιών που έχουν συμπεριλάβει στο play list. Μου είπε ότι τα νέα αυτά τραγούδια είναι δύσκολα τραγούδια "φωνητικώς " , όπως και όλα τα τραγούδια που γράφει, γιατί του αρέσει να “προκαλεί” τον εαυτό του !
Οπως χαρακτηριστικά μου είπε, “1,5 ώρα συναυλίας με δικά μου τραγούδια, ισοδυναμεί με 2,5 ώρες συναυλίας άλλων τραγουδιών. Τόσο μεγάλη φωνητική καταπόνηση δημιουργούν”
Αλλά ο ίδιος αισθάνεται περίφημα, και νιώθει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Κάτι βέβαια που το είδα και το θαύμασα κι εγώ .

Αυτά περίπου συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ στην Καρλσρούη. Ιδού και μια φωτογραφία από την “Dio family” καθώς κουβεντιάζει με τον Ronnie :

Πως;;; Εισαι σε καποιο φαν κλαμπ;; :-s

Γιατι αμα ειναι να πηγαινω κι εγω να τον συνανταω. :smiley:

τους ειδα και εγω χτες.καλα οι ανθρωποι γαμησαν.κατα την αποψη μου καλυτεροι απο τη μαλακασα προπερσι.ο ντιο σε φοβερη φορμα αν αναλογιστεις και την ηιλικια του και η υπολοιπη μπαντα ειχε ιδιαιτερα κεφια μεχρι και ο σχετικα ανεκφραστος iommi εκανε πλακιτσα με τον απις και γελαγε συχνα πυκνα.η συναυλια μαγνητοσκοπηθηκε για το ροκαπλαστ οποτς θα εχω και ενα τελειο αναμνηστικο κατα τα μεσα ιουλιου.πραγματικα μη τουσ χασετε οι ανθρωποι γαμανε

ΥΓ ωστε αυτη ειναι η ντιο φαμιλι που ειπε ο θεος

ΥΓ2 ο αξελ ρουντι πελ γαμαει

ΥΓ3 τι την θελαν την αφονη την ντορο?την καιλι της μεταλ?

Χαίρομαι που και άλλοι οπαδοί έχουν την ίδια άποψη με μένα (ότι ο κοντός είναι σε φοβερή κατάσταση).
Γιατί φοβάμαι ότι λόγω πόρωσης, δεν είμαι αντικειμενικός :stuck_out_tongue:

Είπε τίποτα για “Dio-family” στην Βόννη;

Oσο για την βιντεοσκόπιση της συγκεκριμένης συναυλίας, κάτι μου είχε πει κι εμένα ο ronnie προχθές.
Για πές, τί είναι αυτό το rockpalast ?

ναι εδειξε μια παρεα μπροστα και ειπε οτι ειναι και η ντιο φαμιλι εδω.
το ροκαπλαστ ειναι εκπομπη του wdr μια φορα τη βδομαδα στις 12 το βραδυ που δειχνει συνυλιες απο την γερμανια.θα δειξει 13/07 ολη τη συγκεκριμενη συναυλια.γενικα οι βιντεοσκοπησεις τους ειναι σουπερ

Προσωπικη εμπειρια απο το Sweden Rock μου λεει οτι φετος οι H&H ειναι καλυτεροι απο το 2007 και απλα δεν χανονται…

Αισθητα βελτιωμενοι και πιο ανετοι…Σπευσατε…

:vibrate::vibrate::vibrate:

Θα δεις αναλυτικη περιγραφη στο report του Sweden Rock…

Προς το παρον τραβα παρε εισητηριο και μην κανονισεις τιποτα εκεινη τη μερα…

02-06-2009

:D:D:D:D

Α οκ εισαι κομπλε τοτε…Απλα αναμενεις…

Θα σε φτιαξει καταλληλως τοτε το report… :smiley:

Περιμένω… :slight_smile:

ΑΚΟΜΑ??? :lightsabre:

Ιδού και μια ακόμα φωτογραφία από τα παρασκήνια της Καρλσρούης.

Ferdy Doernberg, David Ellefson, Axel Rudi Pell, Tim’Ripper’Owens, Ronnie James Dio, Volker Krawczak, Johnny Gioeli and (τον τέρμα δεξιά δεν τον γνωρίζω :stuck_out_tongue: )

Πω αυτά είναι backstage με τον θεό !!!

και για πες τι σου είπε για τα μελλοντικά του σχέδια με τους H&H κλπ ??? :-k:-k

Μηπως ειναι επειδη ειναι Kangouras;; :stuck_out_tongue:

Ψήλωσε…