Guardian live απο χθες στο ισπανικο Metalway…
Που πηγε το μαλλι ρε Hansi?
Guardian live απο χθες στο ισπανικο Metalway…
Που πηγε το μαλλι ρε Hansi?
οχι ρε μαλακες…κουρευτηκε κι αυτος…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!
γεια σας ,ποσο κανει το εισητηριακι?
Βασικα εγω το θεωρουσα θεμα χρονου…
Το καραφλινο ειχε δωσει τα πρωτα σημαδια απο καιρο…:?
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Κλαίωωωωωωωωωωωω:cry:
Που πήγε το μαλί σου αγορίνα μου??? Δεν αντέχω να βλέπω…

8O8O8O8O:p:p:p ΕΛΑ ΡΕ ΗΑΝΣΙ TΡΕΛΕ!!!
Όχι ρε γαμώτο. Όχι κι αυτός:(
Και δεν του πάει κιόλας:(
Ρε βλακες θα μας πεθανετε! Επεσε τα ματια μου στα πρωτα ποστς χωρις να εχω δει το λινκ και νομιζα πως κουρευτηκε ο Dio…8O8O:?:?:?
Φιου! Παλι καλα!
Η μλκια ειναι πως η φαλακρα τωρα φαινεται επικινδυνα…:?
Κουραγιο κοριτσια, παιζει να υπαρχουν ακομα παλιες αφισες του!!
Καταραμενη τριχοπτωση…
(
DIO λέμε ρε. Δε με νοιάζει τίποτα, απλά που θα στέκεται και θα ρίχνει τα φωνητικά δίπλα στον ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ των ΠΑΝΤΩΝ αρκεί για να με κάνει πιο ευτυχισμένο άνθρωπο, όπως όταν είχα στα 3 μέτρα των Αngus.
RIP μαλλί…
Να και η σετλιστ των Guardian απο το metalway(στη συγκεριμενη μερα του fest οι Guardian παιξαν σα 3ο ονομα)
-This Will Never End
-Another Holy War
-Nightfall
-Fly
-Valhalla
-Sacred
-The Quest For Talenorn
-Punishment Divine
-The Script For My Requiem
-Mirror Mirror
Ο ορισμος του μετριου…στη καλυτερη μετριο.Ακομα και για τοσα τραγουδια δε νοειται πχ να μην υπαρχει κομματι απο το Tales…(και παραλληλα 2 κομματια απο το τελευταιο.Γιατι ρε μαγκες?Περασε το promo tour…)Ουτε να επιλεγεις σε αυτο το λιγο χρονο να παιξεις το soundtrack που φτιαξες για ενα video game…Ξερω γω,πειτε κι εσεις σε spoiler.
Οχι ρε φιλε… Bard song? Bright eyes? Into the storm??? time stands still?? welcome to dying??
καλα καταλαβα… Testament και παλι Testament!!!
Βαλτα σε spoiler Destroyer τα σχολια για τη setlist,μερικοι δε θελουν να ξερουν απο πριν.Ασε που οι Guardian γενικα τα αλλαζουν συχνα τα setlists…
Οπ σορι. το εφτιαξα.
Aς ελπισουμε να γινουν αλλαγες… Δεν φτανει που κουρεφτηκε…
ε 26,27,28 παιζουν Graspop,Bang Your Head και Gods Of Metal στα καπακια οποτε θα δουμε απο κει…(στα 2 τελευταια μαλιστα παιζουν 2ο ονομα οπως σε μας,οποτε θα δουμε πανω κατω και το χρονο που θα παιξουν)
Έχεις σετλιστ από όλο το Metalway?
από Metalway
-This Will Never End
-Another Holy War
-Nightfall
-Fly
-Valhalla
-Sacred
-The Quest For Talenorn
-Punishment Divine
-The Script For My Requiem
-Mirror Mirror
Μαχονται οι αλλοι οι βαριομοιροι με κατι σποιλερς και ερχεται ενας ΧΑΝΣΙ7 και τα πηδαει ολα.