Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

xaxaxaxa. sry ρε δν τα είδα:roll:

Για αυτό το setlist δεν πάω με την καμία.Του χρόνου με καινούργιο album να τους φέρουν σε club να παίξουν 2 ώρες να το φχαριστηθούμε…[-X[-X

Now playing: The Offspring - The Worst Hangover Ever
via FoxyTunes

μου φαίνονται λίγα :frowning:

Και ξιλομουφέξ.

Ρε κουραμπιέδες όταν έχει ΣΑΜΠΑΘ στο λάιν-απ εσείς χαλιέστε με σετλίστ γκάρντιαν??? [-X[-X[-X

Ναι.:stuck_out_tongue:

Απλά με αφορμή τους Guardian θα βλέπαμε και Sabbath!

Σωστός:):D:p

Γιατι ρε πουστη μου βαζουν όλα τα φεστιβαλ καθημερινές…
Τρελό ξενέρωμα!!!

τόση αμπαλοσύνη ούτε ο φέλιξ αμποάγκουε όμως! :stuck_out_tongue:

Αν οι ΗnΗ παίξουν όπως και στο Hellfest κάποιοι θα κλαίνε τα λεφτά τους…

Για πες.

Ήταν επιεικώς πολύ μέτριοι.

Aμα εννοεις εκτελεστικα,τοτε κατι γινεται γιατι νομιζω ο Iommi ειχε κατι προβληματακια αυτες τις μερες.Αν ομως ηταν αψυχοι η αρχισε ο κοντος να κουραζεται,ε κακα μαντατα…Παντου λενε οτι γαμησαν,τωρα θα αρχισουν το ντεφορμαρισμα?

Μια η setlist των αλλων,μια αυτο.Μη μας ξενερωσετε αλλο:p

Κοίτα, ο κοντός δεν τραγουδάει, είναι σχεδόν αστείος, αλλά το ξέραμε. Απογοήτευσαν όμως και μουσικά. Ξενέρα γενικότερα.

Kαλά μωρέ κάθεστε κι ακούτε τον Νίχιλιστ τώρα?
Αφού είναι γνωστό πως είναι μέγας μιτσουκολάγνος. Φαίνεται πεντακάθαρα και απ’τα ποστ του στο “πιο όμορφη ηθοποιός” :stuck_out_tongue:
Χώρια που δεν μπορεί να κατανοήσει το μεγαλείο του Born Again! :stuck_out_tongue:

Οι Σάμπαθ θα τα γκαμισουν όλα και θα σκίσουμε τα βρακιά μας στο λάιβ. Λοκ τώρα και ξανανοίχτε το μετά τη συναυλία να μπω να αποθεώσω! 8)

Θα θελες φιλαράκο :stuck_out_tongue:

Αλλαξε το headliner; Ερχονται οι Sabbath; Δεν ειναι οι HnH πια; Πειτε ρε, να ακυρωσω τις διακοπες αν ειναι ετσι!

Μην τους ακους…Αν παιξουν οπως επαιξαν Σουηδια θα το ευχαριστηθεις…

Μπορει να μην κανουν υπερεμφανισεις αλλα ειναι σταθερη αξια… 8)

Αυτό το live, ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα το τιμούσα, τώρα δεν παίζει καθώς ΗΑΗ και Testament θα τους δώ Γερμανία και 60 για 3 group είναι too much, παρόλο που πιθανότατα θα τα έδινα. ίσως τραβηχτώ στο χύμα βέβαια στο Ελληνικό εκείνη την ημέρα:p

Που θα αγοράσω εισητηριο on line για να μου το φέρουν σπίτι ;;; οχι κράτηση, αγορά μέσω καρτας κ αποστολη στο σπιτακι. Και η ticketpro (ηλεκτρονικη tickethouse δλδ) δεν εχει την συναυλια στο site γαμώ το κέρατο Βοήθεια, πρέπει να τα κλείσω άμεσα αμώ τον όζζυ μου αμώ! #-o