Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Σιγα ρε…
βιαζεσαι να αγορασεις μη τυχον γινει σολντ αουτ? ελα στο ελληνικο τη μερα του λαιβ να αγορασεις…

Σετλιστ Γκαρντιαν απο Graspop.(χθες)

1. Time Stands Still
2. Another Holy War
3. Traveler in Time
4. Turn the Page
5. The Script for my Requiem
6. Sacred
7. Lord of the Rings
8. Punishment Divine
9. Imaginations from the Other Side
10. The Bard?s Song
11. Mirror Mirror

Καλύτερο από το προηγούμενο. Έχει κομμάτια που δεν έχω ακούσει, με ξανα βάζει σε σκέψεις!

Αμαν! IftO!!! Ελα να το ακουσω και αυτο επιτελους!!! Αν και αποτι ακουσα, ο Hansi δηλωσε πως μας ετοιμαζει πολλες εκπληξεις στο φεστιβαλ… για να δουμε… Εισητηρια εμειναν παιδια?? Να ξερω αν ειναι να περιμενω λιγο ακομα η να παρω δανειο :stuck_out_tongue:

Παιδιά εχθές ήμουν GRASPOP. (Tωρα είμαι Dusseldorf και πινω μπύρες - αύριο βράδυ επιστρέφω πατρίδα).
Δεν ασχολήθηκα με τα άλλα γρούπ, είδα μόνο Sabbath, Dream Theatre και Μοτλευ Crue.

Για Sabbath δεν θα πω τίποτα, γιατί δεν είμαι αντικειμενικός. Αλλη μια σούπερ εμφάνιση, που καραγουστάρησα. Την έγραψα και σχεδόν όλη στο βίντεο.

Θα πω μόνο για τους Μοτλευ. Αστείοι…
Ο Vince Neal έχει παραμορφωθεί από τα λίφτινγκ και τα botox και μοιάζει με την Χειλουδάκη.
Ο Mick Mars είναι ένα ζόμπι. Ζωντανός νεκρός. Κατι σαν τον Michael Jackson στα τελευταία του. Αδύνατος, κάτασπρος, αποστεωμένος. Σκέτο ζόμπι σας λέω.

Για τον Nikki Six τί να πώ; Να τον συγκρίνω με τον Geezer που έπαιζε πιό πριν.

Μονο τον Tommy Lee γουστάρισα που είναι τυπάς.

Α, και η φωνή του Vince παιδιά, είναι πιό λεπτή κι από της μικρής μου αδερφής. Τραγουδά απ’ο την μύτη, κάτι σαν τον Βοσκόπουλο :smiley:

Γενικώς μέσα σε λίγη ώρα , βαρέθηκα. Πιο πολύ ενδιαφέρον είχαν τα πορνογραφικά βίντεο που προβάλλονταν στα video walls κατά την διάρκεια των τραγουδιών.

Αυτά. Dio ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Γίγαντας !

Πες μας και για Guardian ρε αρχοντα:D

Αδελφέ, ΝΤΙΟ, σε περίπτωση που μπερδεύτηκες…

Ok, για Vince ψιλοσυμφωνώ.

Αλλά, λάβε υπ’ όψιν σου οτι ο Mick πεθαίνει χρόνο με το χρόνο:wink:

Για τον Sixx δε κατάλαβα πάντως το σχόλιο, θέουλας όπως ο Tommy είναι!

Και γράφει και ακόμα ριφφάρες. (βλ. SOLA)

Ον τόπικ: Το νέο σέτλιστ Γκάρντιαν ψιλογαμεί.

Λοιπον χθεσινο σετλιστ Guardian απο χθες στο Bang Your Head.Αυτη τη φορα ειναι headline set…

[SPOILER]- war of wrath (intro)

• time stands still
  • script of my requiem
  • another holy war
  • blood tears
  • punishmed divine
  • bards song
  • nightfall
  • mirror mirror
  • sacred
  • turn the page
  • this will never end
    - goodbye my friend ΝΑΙ!
  • traveler in time
    - time what is time ΝΑΙ ΓΑΜΩ!!
  • lord of the rings
  • valhalla
  • imaginations from the other side[/SPOILER]

Κρατησατε μεσα τα bold ρε αρκουδεηδες

Τώρα μάλιστα:!:

Ναι ομως ηταν χεντλαινερ…:frowning:

Τι κολληματα ειναι αυτα με sacred, Punishment Divine και με κατι αλλα ψιλοακυρα??
Χωσε Into the storm να πεσει το ελληνικο ρεεεε

Βασικα οταν τον ξαναδεις πες του πως σ’εκεινο το “καταπληκτικο μερος με τα βουνα γυρω γυρω”, τα δεντρα και τους αμπελωνες τωρα προσθεσαμε και λιμνες!!!:lol::lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3:

Πιστευω θα καταενθουσιαστει!!:stuck_out_tongue:

εχω μια απορια για αυτο το λαηβ…μπορει να την λυσατε σε καποια σελιδα…καντε εναν ακομα κοπο…η συναυλια αυτη γινεται στο ελληνικον σωστα???εκει που επαιζαν και οι maiden το 2007…???αν ναι πειτε μου 27 ιουλη στο κλειστο θα το κανουνε???..θα πεφτουμε σαν κοτοπουλα!

Σχετικά με την απορία ποιυ είχα περί ηλεκτρονικού εισητηρίου κ αποστολής πήρα επίσημη απάντηση ότι ο διοργανωτής δεν έδωσε την άδεια κ θα πωλούνται μόνο μέσω ταμείων είτε στα γνωστά σημεία προπώλησης. Και ήθελα τα εισητήρια ως δώρα-έκπληξη σε κάποιο άτομο :frowning: δε βαριέσαι…θα τραβηχτούμε άθενς.

Όχι στο κλειστό, στο χώρο που έγινε το Gagarin Openair φαντάζομαι.

θα το τιμήσω το φεστιβάλ αυτό, όχι γιά κανένα άλλο λόγο αλλά μπάς και δημιουργηθεί κανένα αντίπαλο δεός και πάψουν τα μονοπώλια

στον ιδιο χωρο ειναι αυτο???

Eιπαμε,εκει που εγινε το περσινο eject festival θα γινει…πατηστε “eject festival 2008” στο tube να δειτε πανω κατω πως ειναι…

Αυριο μεθαυριο εισιτηριακι8)

χμ…

κάτι ανησυχητικό

http://www.rocking.gr/article6059.php