Ναι ομως δεν ειναι λιγο αργα να ανεβασετε αυτη την ειδηση πρωτη στην κεντρικη σελιδα?
Αυτο το λεω γιατι η ακυρωση εγινε 21 Ιουνιου και παιξαν γυρω στα 3-4 Live μετα το γεγονος…
Φιλικα παντα…
Επισης εχουν αρκετα μεγαλο κενο μεχρι το Live της Αθηνας οποτε δεν νομιζω οτι θα στραβωσει κατι…8)
[SIZE=“6”]AMA ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ Ε![/SIZE]
έχεις δίκιο, αλλά όπως κ να έχει θεωρήσαμε ότι ήταν ένα νέο το οποίο δεν εχει πολυκυκλοφορήσει κ ως εκ τούτου αφού το πληροφορηθήκαμε, αποφασίσαμε να το μεταδώσουμε.
δεν πιστεύω να συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά από την άλλη όσο να ναι είναι μια είδηση που ενδιαφέρει πολλούς φίλους του σχήματος
:roll:
[SIZE=“6”]ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ BLEEDIN ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΑΜΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ[/SIZE] 
Αυτό μας έλειπε τώρα, ελπίζω όλα να πάνε καλά, πρώτα από όλα με την υγεία του Iommmi, αλλά και με όλη την περιοδία του γκρουπ:!:
Δεν ξερω τι λετε αλλα αν δεν παιξουν οι H&H ετσι κ ακυρωσουν κ τις αλλες μπαντες θα το πω στεγνα [SIZE=“5”]ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ[/SIZE]:lightsabre:[-X
Το 2000 ειχα παει για μειντεν και ακυρωθηκαν, αλλα οι αλλες μπαντες παιξανε κανονικα, οποτε μην ακουσω ακυρωθηκε ολο το λαιβ ΤΕΛΟΣ !!!
Αν ακυρωσουν γκαρντιαν καλυτερα να αλλαξουν ονομα φεστιβαλ και ονοματα υπευθυνων γιατι την επομενη που θα κανουν λαιβ θα τους βαλω φωτια!!! Αυτα τα λιγα κ ωραια :lol:8O
Της κοπέλας που βγαίνω τελευταία;;;
Ω Θεοι…
Δεν παιζει να το εχουν ξαναπαιξει Ελλαδα το συγκεκριμενο, εκτος αν εχω παθει Αλτσχαιμερ:lol:
wreo festival an kai anarwtiemai giati toso diaforetika group sto idio festival… pantws tha pigena gia testament kai gojira… a kai h & h gia tin periergeia…
Το σετλιστ των Sabbath τόσο μικρό είναι?
http://www.setlist.fm/setlist/heaven-and-hell/2009/museumsplatz-bonn-germany-4bd60b82.html
Ναι αλλα με ενδιαμεσα σολο και λογια φτανει τη μιαμιση ωρα…
Και εννοω 1.30 ακριβως…Ουτε λεπτο παρακατω ή παραπανω…το μετρησα Σουηδια… 
Μάλιστα. Τώρα άμα πω τι σκέφτομαι και ποιοι εν τέλει θα έπρεπε να είναι headliners θα πέσει ο μπλίντιν να με φάει:p
Έχει μέσα Φήαρ και Μπιμπλ Μπλακ, μαζί με τους άλλους ΥΜΝΟΥΣ. ΑΡΚΟΥΝ!
(Που’ναι ο συν-σαμπαθοχουλιγκάνος Σιαγκς να αποθεώσει?)
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΕΝΤΙΤ. Και μόνο που το σκέφτηκες είσαι άξιος λιθοβολισμού!
ρε γαμωτο μην τους λετε σαμπαθ!!
σαμπαθ ειναι μεχρι και το never say die
ΤΕΛΟΣ 
Χαχαχαχ, τι οργισμένο έντιτ ρε??
Φανμπους με οζζυ ο νιχιλιστ, θα τα παραλέει σκεφτόμουνα. Αλλά ιιιιιιιισως και να έχει δίκιο:p
καλά σε περιποιείται και το Η&Η και του λόγου σου προβοκάτορα! 
ΣΑΜΠΑΘ ΡΕ!
Στον Χαλισέκιο πήγαινε, αλλά κι εσύ ο αποπάνως θα νιώσεις την οργή μου!
ρε γαμωτο μην τους λετε σαμπαθ!!
σαμπαθ ειναι μεχρι και το never say die
ΤΕΛΟΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D:p
ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ! 
o ozzy σας\μας\τους χωνει ολους
χωρις καν να τραγουδαει 
Έχω πεθάνει στα γέλια λέμε :lol:
Άααντε 26 μέρες ακόμααα