Eχουμε μερες μεχρι τοτε.Τα παντα ρει8)
Πάντως αμα μπει κανα Run for the Night μαζεύτε με:D
απο guardian εγω θελω παντος punishment divine, somewhere far beyond, i’m alive, Noldor (dead winter reigns), nightfall, mirror mirror, and then there was silence. Μετα ας βαλουν οτι θελουν ^^
Στην συνέντευξη στο Χάμερ, με λίγο σπρώξιμο λέει ο Χάνσι πολλά για τις ‘‘εκπλήξεις’’ της βραδιάς:!:
Another Holy War, Turn The Page, Blood Tears,και κάτι από τα αγαπημένα Tales From A Twilight World και Somewhere Far Beyond:wink::!:
Ρε καλή ιδέα…
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Πωπω πεθαινω!
μπα, προτιμω Majesty H and the story ends ^^
Aν και ψιλοφοβαμαι το Μπλιντιν’ θα τα πω. 
Αν και θα ηθελα να δω απο κοντα Tony, Ronnie και Geezer δε νομιζω να ερθω.
Κατ’ αρχας, δε με ενδιαφερει κανενα απο τα υπολοιπα σχηματα.
Και κυριως (αν και ειμαι απο αυτους που θεωρουν οτι Sabbath=Iommi) δυστυχως δε θα ερθουν οι Sabbath, αλλα οι Heaven And Hell.
Γιατι απο τη στιγμη που παιζουν μονο απο Dio era για μενα δεν ειναι Sabs.
Θα ηθελα να δω τον Dio να τραγουδαει και περιοδο Ozzy εκτος απο τις τεραστιες επιτυχιες που σημειωσε ο ιδιος με τους Sabbath.
Τοτε ναι θα ψηνομουν τρελα και θα εκοβα τον κωλο μου να ερθω.
Τωρα για 13 μολις τραγουδια, τα μισα απο τα οποια μου ειναι ψιλοαδιαφορα (εννοω δεν κοβω φλεβα) δε νομιζω οτι αξιζουν τα 60€ μου.
Θα μου πειτε “στα αρχιδια μας”, αλλα απλα ηθελα να πω τη γνωμη μου. 
Ντιο στη σκηνη με Iommi ομως…αντε ασε τους αλλους δυο αν και ειναι ιεροσυλια.
Εξαιρετικο φεστιβαλ…60 ευρω ακουγονται πολλα αλλα σκεφτειτε οτι κατω απο 50 εισητηριο HNH με ενα ελληνικο η,εστω,ψιλοαγνωστο σαππορτ δν επαιζε.
Αν δν ερχοντουσαν FNM θα το τιμουσα.100+ ευρω για συναυλιες μεσα σε ενα 15ημερο δν παιζει.
ΥΓ Gojira ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…
Πάντως γιαυτό τον λόγο έρχονται με το όνομα Heaven And Hell και όχι με το όνομα Black Sabbath, για να μην ζητάμε τραγούδια από oZZy era:!:
ΥΓ. Από Martin era γιατί δεν ζητάει κανείς:-k:!:
Θα ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρον, να ακούσουμε από Dio, αυτά τα τραγούδια:!:
Οχι, μη!! Με τιποτα!!
Σορρυ, απλα ειμαι περισσοτερο Martinικος, παρα Dioσεβουμενος.
:lol:
Κι επισης, οσον αφορα τον Martin, 100 ατομα βαρια ημασταν στο live της Θεσσαλονικης… οποτε τι ψαχνεις… (δυστυχως) δεν ειχε ποτε καμια τρελη περαση εδω που τα λεμε…
Θέλω πολύ να πάω αλλά τα 60 ευρώ μου φαίνονται πολλά για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή 
Και με Ozzy δε παιζαν απο Dio era,αρα ουτε με Ozzy ηταν Sabbath.Αρα οι πραγματικοι Sabbath δε δωσαν ποτε live#-o
…
…
Θα δουμε Sabbath εποχης Dio,τοσο απλα.
Sabbath εποχης Dio ειναι και το Live Evil, που εχει Ιron Man, War Pigs, N.I.B., Children Of Tth Grave κτλ.
Δε λεω, ας 'διναν βαση στις δουλειες του Dio, αλλα χωρις ουτε ενα τραγουδι απο τα κλασικα της περιοδου Οzzy, εγω (γνωμη μου) τους θεωρω Heaven And Hell.
Αλλα με τα μελη των Sabbath ε. 
Αφού δεν τους επιτρέπει ο Ozzy, νομικά, να παίξουν κομμάτια, και να χρησιμοποιούν το όνομα Sabbath, πως να το κάνουν αυτοί?Όλα τα άλλα μου φαίνονται αστεία.Αυτοί που θα έρθουν στις 27 είναι οι Black Sabbath.Ξεκολλάτε.Δε νομίζω να φωνάξει κανένας H&H…Με το σκεπτικό πολλών εδώ μέσα, και οι AC/DC έχουν πάψει να υπάρχουν από το 80,και οι Slayer μόλις έφυγε ο Lombardo και τα μισά συγκροτήματα που υπάρχουν, θα έπρεπε να αλλάξουν όνομα.ΕΛΕΟΣ!Άλλο το τι προτιμάτε,και άλλο το τι ισχύει.Το συγκρότημα καθορίζει την πορεία του, και όχι οι οπαδοί.
Υ.Γ.Δεν πάει προσωπικά για κανέναν, απλά διάβαζα τόσο καιρό όλα αυτά που γράφονται, μέχρι που δεν άντεξα και είπα να σχολιάσω κι εγώ…
Δε νομιζω να μην μπορουν να παιξουν τραγουδια της Ozzy era.
Μονο για το ονομα ξερω υπαρχει κοντρα, που και παλι ανηκει στον Iommi.
Μωρε, οι Βlack Sabbath θα ειναι αυτοι στη σκηνη, αλλα τα τραγουδια τους θα ειναι Heaven And Hell για να το πω απλα.
Μάγκας είναι αυτός που τραγουδάει τραγούδια από όλη την δισκογραφία μιας μπάντας και όχι μόνο αυτά που τραγούδησε στα άλμπουμς του για λόγους image εγωισμού κτλ. Και ο Dio το έκανε με αρκετά ικανοποιητικό τρόπο,στα περισσότερα τουλάχιστον, στα early 80s αλλά και στις αρχές των 90s.
Αυτός που μπορεί να τραγουδάει τα δικά του μόνο (και να του γράφουν και τα τραγούδια συνήθως) λέγεται τραγουδιστής ενώ αυτός που μπορεί να τραγουδάει τα πάντα και να έχει λόγο στην σύνθεση λέγεται καλλιτέχνης.
Εκεί φαίνεται η αξία.
edit:Θα είχε πλάκα να ακούγαμε και κανα N.I.B. με τον Dio, του πάει και γάντι.
Το θέμα είναι αφενός νομικό αλλά αφετέρου είναι και επιλογή της μπάντας.
O Ronnie στην πρώτη περίοδό του με τους Sabbath τραγουδούσε και τραγούδια της Ozzy era.
(Επίσημα στο Live Evil και “ανεπίσημα” στα δεκάδες bootlegs που κυκλοφορούν)
Έκτοτε έχει γίνει διαχωρισμός και δεν μπλέκουν τις δύο περιόδους. Γι αυτό άλλωστε και με τον Ozzy δεν έχουν πει ποτέ τραγούδια της Dio era (αν και θα είχα την περιέργεια να ακούσω τον Ozzy να τραγουδά για παράδειγμα το intro του Falling of the edge of the word :-k )
Φυσικά και θα είναι οι Black Sabbath αυτοί που θα έρθουν.
Αν θυμάμαι καλά, οι Dio-Iommi-Butler-Appice ήταν οι συντελεστές του Mob Rules, του Live Evil και του Dehumanizer. Επίσης αν θυμάμαι καλά, ο Ward ηχογράφησε το Heaven and Hell, και μετά την έκανε για αποτοξίνωση και ο νεαρός τότε Vinny Appice προσελήφθει και έβγαλε όλη την Heaven and Hell tour.
Εχω δεί 4 συναυλίες των “Heaven and Hell” μέχρι τώρα, σε Γερμανία-Ιταλία-Βέλγιο και Ελλάδα, και παντού ο κόσμος φώναζε Sabbath-Sabbath και Dio-Dio.
Τώρα εσείς φωνάξτε και “Σάκης-Σάκης” αν θέλετε.
Πάντως στην σκηνή θα είναι οι Sabbath με Ronnie James Dio (oπως είναι και οι Purple με David Coverdale, οι AC/DC με Brian Johnson, οι Uriah Heep με John Lawton, και τόσα άλλα) 
well said
απο που μπορω να παρω εισιτηριο και ποσα ειναι τα χρηματα?