Παιδια! Πειτε μου λιγο please! Εχουν μεινει εισητηρια? Εαν γνωριζει κανεις… γιατι περνω απο Βελιγραδι που μενω τωρα και δεν απανταει κανεις στο τηλεφωνο…:lightsabre: Πωωω… και μονο που σκεφτομαι οτ ισωςι δεν ακουσω Guardian… #-o
@ queen rulez: το εισητηριο εχει €60 και μπορεις να το παρεις απο Tickethouse. Μονο που δεν ξερω ποσα εχουν απομεινει ακομα…
η φίλη μας η sharon δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη και έχει κινηθεί νομικά όχι μόνο γιά τώρα αλλά και γιά όλα τα χρόνια που ο Iommi χρησιμοποιούσε το όνομα χωρίς τον ozzy στη μπάντα… τι να πείς…
η πλακα ειναι οτι ο ozzy (υποτιθεται αυτος κινηθηκε νομικα και οχι η “αγαπημενη” μας sharon) λεει πως πρεπει να εχουν απο 25% τα 4 ιδρυτικα μελη αλλα αυτος ζηταει το 50% και ο τονυ να εχει το αλλο 50% :lol:
Ξέρετε που μπορώ να βρώ εισητήριο on line για την συναυλία?
Επειδή μένω εκτός Αθήνας και θέλω να πάω μόνο και μόνο για τον Dio(η μεγαλύτερη heavy metal φωνή)
Αδερφέ για on line εισητήριο και αποστολή σπίτι δε παίζει, δοκίμασα εγώ και έφαγα άκυρο. Ο διοργανωτής δεν έδωσε άδεια και αναγκάστηκα να πάω tickethouse να τα πάρω στο χέρι. Τώρα κάπου νομίζω ότι υπάρχει on line κράτηση μόνο αλλά δε θυμάμαι το site.
Η συναυλια θα ειναι ολα τα λεφτα πιστευω… Θ Ε Ο Ι οι Heaven And Hell,
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ στα περισσοτερα οι Blind Guardian:metal:
και πολυ καλα και τα σαπορτ, αν και δεν ακουω καποιο απο αυτα φανατικα.
Παντως προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οι Black Sabbathειναι πολυ καλυτερο συγκροτημα με Dio…:respect:
Οσο για τη διαφορα επιπεδου και καλλιτεχνικα και πνευματικα μεταξυ Dio και Ozzy ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ…
Ιστορια ο Ozzy αλλα ουτε σε φωνη φτανει τον Dio, ας μην μιλησω για το ριαλιτι με την οικογενεια Ozbourne…#-oΘα εκανε ποτε κατι τετοιο ο Dio? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ…
[SPOILER]Eλπιζω να παιξουν και δω Bible Black και Follow the Tears απο το καινουριο! Αν τωρα μου κανουν και τη χαρη και αντι του Fear παιξουν κανα Neverwhere ή Breaking into Heaven ή εστω κανα Eating the Cannibals θα ηταν τελεια!