Το ιδιο λαθος εκανα και το 2003 οταν ειχαν ερθει οι γκαρντιαν και δεν ειχα παει και το μετανιςνα τα επομενα 4 χρονια μεχρι που τους ειδα και τις 2 μερες το 2007 και εδωσα ορκο να παω παντου με η χςρισ παρεα απο τοτε!
Μην το χασεις αμα γουσταρεις εγγυημενα σττο λεω θα το μετανιωσεις#-o
Εχει χιλια δικια ο Φρουρος. Το να χανεις συναυλια που γουσταρεις λογω παρεας ειναι μεγαλη βλακεια. Το παθαινα και γω καμποσα χρονια μεχρι που εβαλα μυαλο. Απο τοτε, παω οπου θελω και απλα οποιος γουσταρει ερχεται. Στην τελικη πας για να δεις την μπαντα και οχι τους φιλους σου.
Αλλωστε μπορεις ειτε να βρεις γνωστους εκει περα ή να κανονισεις με κανεναν απο δω μεσα που μπορει να μαινετε κοντα να πατε παρεα…
Ναι ρε παιδιά μη τρελαθούμε. Εγώ ξεκίνησα για Μαλακάσα μόνος μου μόνο για να δω Down. Και για Gojira μόνος μου το κόβω να τραβάω, εξάλλου άμα πάω με άλλους θα μου πρήζουν τον πούτσο στους Gojira σαν να παίζει καμιά ελληνική underground μπάντα
κ μενα μονο μ με κοβω να πηγαινω…αφου κανεις απο την παρεα μ δεν ψηνεται να δει τους θεους Heaven and Hell!!
νταξει γαμω τα φεστιβαλια αλλα να βγαλεις ολη τη συναυλια και να μην εχεις
εναν ανθρωπο να του γκαριξεις μες στο αυτι (γιατι προφανως η μουσικη θα ειναι τιγκα)
δεν λεει…νομιζω?
καλά, τι σόι παρέα είναι αυτή…
Ρε τι λέτε??
Στα live πας για τη μουσική, για τις μπάντες, δε πας να ανοίξεις κουβέντα! Στο κάτω κάτω, όλο και κάποιον θα γνωρίσεις εκεί (μπορεί και κάποια :naughty:), δε γίνεται να μη σου έχει συμβεί ποτέ!
βασικα στα live δεν παω ποτε για τη μουσικη μιας και τη θεωρω παντα κατωτερη σε ποιοτητα απο το ηχογραφημενο σε studio cd…και ειναι λογικο…
στo live θα παω για το mood και για τη φαση, για τον χαβαλε και για την εμπειρια
για να δω απο κοντα(σχετικο αυτο) αυτους που θαυμαζω…
μονος δεν το εχω επιχειρησει ποτε και ειμαι λιγο διστακτικος, απτην αλλη δεν θελω να χασω dio με την καμια…
γμτ εχω μπλεξει με τα σκυλια ολα…
αυριο θα παω κ γω επιτελους για εισητηριο!!!εγω στις μισες συναυλιες εχω παει μονος,ευτυχως οχι κ στη μαλακασα!!ολο κ καποιον εχω βρει να τα πουμε!!!
Και εγώ λογικά μόνος θα πάω, για πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια χαχαχα. Δε μαζευόμαστε λέω εγώ;
πες τα…ειναι που τους ειχαμε δει και προπερσι ηταν και τοσες οι συναυλιες φετος και ξεμειναν και απο λεφτα…αλλα εγω ειμαι τοσο πορωμενος που θα εκοβα και το φαι για να μαζεψω λεφτα να δω παλι dio και iommy μαζι:D
κ εγω μεχρι τωρα ποτε δεν εχω παει σε συναυλια μονος…παντα εβρισκα παρεα…τωρα αν δεν βρω, μαζευομαστε ολοι οι “μοναχικοι” εδω και παμε παρεα:lol:
Ρε και το μονος εχει την φαση του.Τις περισσοτερες φορες βλεπεις και καλυτερα τις μπαντες που παιζουν.
τελικα ο δρομος του ροκα ειναι αρκετα μοναχικος αποτι βλεπω…:-s
ψηνομαι περισσοτερο γιατι διακρινω πολλους συμπασχοντες…
ναι ρε μην κολωνεις!!μονο σου σιγα!!!αμα γουσταρεις γουσταρεις ειτε μονο σου ειτε με παρεα!!!ενταξει στο rocking δεν παιζει να μην γουσταρεις με τον κοντουλη θεο!!!
Eξαρτάται φίλε μου αν έχεις διάθεση και καλή παρέα…
Εγώ πάντως το σκέφτομαι ακόμα(είμαι και απο Επαρχία)
ΥΓ
Αν πάς πάντως στείλε κάνα pm
μεγαλη αληθεια δυστυχως…
Ελατε μωρε,μη μασατε!!!Ολοι παιδια της θαλασσης ειμεθα8)
Nαι, αλλα ειπαν οτι τελειωσε. 

Σκαλωσα αρκετη ωρα,νομιζα ελεγες για τα εισιτηρια ξερω γω#-o
Μετα το πιασα:p
Επρεπε να συμπληρωσω “και ετσι επρεπε να ειναι”, αλλα ηθελα να σε βασανισω. :twisted:
Αλλα οταν λες κατι να περιμενεις και την απαντηση σου. 8)