Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Eγω κατα πασα πιθανοτητα θα παω με φιλο. Αν τυχει καμια στραβη και δεν μπορει, μονος μου! Sabbath λεμε ρε…

Αυτή η ελληνοποίηση των στίχων, μου θυμίζει τον περασμένο μήνα που έβλεπα τους Sabbath στην Γερμανία μαζί με κάτι φίλους μου Ιταλούς .

Την ώρα που ο Iommi ξεκινά το intro του Children of the sea, ακούω τον Ιταλό δίπλα μου να αναφωνεί ενθουσιασμένος : Ohhhh , Bambini del mare !!! :lol:

Χαχαχαχαχα φοβερός ο Ιταλός, φαντάζομαι θα είπε μετά δυνατά και Morire Giovani
(die young).

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ Π…Η ΜΟΥ. BAMBINI DEL MARE!!!

Black Sabbath = Nero Sabbati??? :lol:

Sabato Nero !

Α και ένα ακόμα φοβερο ιταλικό που έμαθα :

Πως λέγεται το “χαμάμ” στα ιταλικά ;

Banio Turko !

ψοφήσα και εγώ στα γέλια μόνο στην ιδεα του ιταλού να φωνάζει bambini del mare :lol:

σήμερα με έπιασε ξανά και έχω βάλει sabbath στη διαπασών, αυρίο με βλέπω η με gojira η με guardian :smiley:

μάλλον και εμένα μοναχούλη με βλέπω να πηγαίνω αλλά δεν βαριέσαι :stuck_out_tongue:

Eπιτελους αποφασισα να παρω τον κωλο μου και να παω ticket house…

[SIZE=“5”]
ΠΑΜΕ ΜΩΡΕ!![/SIZE]
:vibrate::vibrate:

πριν λιγο το τσιμπησα κ γω!!ΝΟ 5965!!ετοιμοι λοιπον!!!

Εγω ακομα να τον πάρω και να παω,Νταξει αυτο γιατι πιστεύω οτι δεν υπάρχει ουτε θα υπάρξει πρόβλημα με τα εισητήρια!!! :smiley:

μου θυμιζεις την τελευταια μου σκεψη πριν διαβασω για το sold out του σαντανα…:lol::stuck_out_tongue:

πωωω ρε ποιος τρεχει εκει κατω, αυτα βαριεμαι…

Απο ενημέρωση εκ των έσω, ενημερώνω οτι έχουν προπωληθεί 2000 εισιτήρια.Οπότε μην αγχώνεστε οι της τελευταίας στιγμής.

ωραιος…!!

Ωχχχχ μόνο ???8O8O8O :? :? :? :frowning:

Κι εγώ αυτό είπα…Αλλά μετά σκέφτηκα, οτι η μισή Αθήνα θα λείπει εκείνη την περίοδο, και όσοι έχουν μείνει θα δουλεύουν…Άρα…Κι εγώ δυστυχώς τελευταία στιγμή θα ξέρω αν θα πάω, λόγω δουλειάς…

Ρε παίδες, διάβασα στο χάμερ συνέντευξεις και κωλοφτιάχτηκα. Ενώ είχα αλλάξει γνώμη να μην πάω, ξανάλλαξα και θα έρθω να λιώσω.

Δεν πειραζει, λιγοι και καλοι. Φροντισα να κανω διακοπες απο τις… διακοπες μου ωστε να ειμαι εκει. Επιστρεφω το μεσημερι της Δευτερας απο το νησακι :cry:, παω στη συναυλια και αναχωρω το επομενο πρωι για αλλον προορισμο. Χαλαλι στον κοντο και την παρεα του!

:thumbup:Ορθως επραξες!:thumbup: ΕΥΓΕ!!!:slight_smile:

Ξέχασα να ενημερώσω το forum οτι εχθές είχε τα γενέθλιά του ο κοντός !
Εκλεισε τα 67 !

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ λοιπόν και μέσα από εδώ, αν και εχθές φρόντισα να του στείλω τις ευχές μου και μέσω του manager του.

Και βέβαια πάντα τέτοια μέρα, θυμάμαι το surprise birthday party που του είχαμε ετοιμάσει το 2005, όταν είχε έρθει για το Rockwave. Tρομερή ανάμνηση να βλέπεις τον Dee Snider, τον Βelladona και τον Μessiah, να του τραγουδούν “happy birthday to you, dear Ronnie” καθώς ο κοντός έσβηνε τα κεράκια της τούρτας μας :lol:

δευτερα τo εισητηριακι…

stargazer ρεεεεεε
(ημιασχετο αλλα ειναι αρρωστια)