Μιας και το αναφερες… ποιοι απο δω ειχατε παει στον Dio το 2003 ωρε; Ειχε παιξει τα παντα ολα ο Θεος.
2 ωρες εβγαλε, στο ετσι.
Μιας και το αναφερες… ποιοι απο δω ειχατε παει στον Dio το 2003 ωρε; Ειχε παιξει τα παντα ολα ο Θεος.
2 ωρες εβγαλε, στο ετσι.
Θα μπορούσα να το βάλω στο κλάμα θρεντ γιατί την είχα χάσει. Αλλά 2 μαθήματα που έδινα την επόμενη τα πέρασα! Αν και για να πεις ότι είδες τον Dio όπως πρέπει, πρέπει να είναι δίπλα του η 70ς εκδοχή του Michael Amott (ξέρετε ποιον μ@νοδουλο εννοώ), και η σκηνή να έχει από πίσω ένα ουράνιο τόξο. Τόσο απλό.
Α, κι επειδή εδώ είναι και τόπικ των Sabbath, ας ενημερώσω τους σκληρούς μεταλλάδες για τη συνέντευξη του Bill Ward που μιλά για το βάσιμο ενδεχόμενο άλμπουμ και με την αυθεντική συνθεση. Και επίσης παραδέχεται ποια συγκροτήματα ακούει σήμερα: MASTODON, SLIPKNOT, IN FLAMES, LAMB OF GOD. Έλεος. Σας έχει βάλει τα γυαλιά ο παππούς. Γελά η πλάση.
Εχω να σε πω τρελη ιστορια περι συναντησης Iommi - Mastodon. Θα παθεις ισα με 15 εγκεφαλικα.
Ε πες την εδω να τη μαθουμε και εμεις!
Παω και εγω απο Δευτερα να τσιμπησω τικετ…
Ελπιζω παντως,μιας και οι Σαμπαθ δεν παιζουν και τοσο πολυ ωρα,να υπαρξει καποια συννενοησει με τους Γκαρντιαν να παιξουν και αυτοι παραπανω αποτι θα παιζαν…
Αν και χλωμο το κοβω…
Τι έγινε και ήταν τόσο συγκλονιστικό? Τους ζήτησε αυτόγραφο ο Iommi? 
παρόν!
ωραία πράματα τότες και ας έπαιξε στο χωράφι-πάρκινγκ
Δεν ειναι τιποτα το φοβερο, αλλα εχει την πλακα της. Μου την διηγηθηκε ο Brann (Mastodon) οταν τον πετυχα κατα την προηγουμενη επισκεψη τους…
Τωρα δεν θυμαμαι που παιζανε, ισως σε κανα Ozzfest ξερωγω; Αλλα το θεμα ειναι οτι καθοταν μονος στο καμαρινι κι αραζε, ωσπου ξαφνικα χτυπαει η πορτα. Κανει αυτος εντελως ασυναισθητα ‘‘ποιος ειναι;’’ και του απαντανε απ εξω ‘‘εεε… συγνωμη, μηπως ενοχλω;’’. Απαντα ο Brann ‘‘οχι περαστε’’ κι ανοιγει η πορτα και μπαινει μεσα ο Tony Iommi…
Το ηθικο συμπερασμα: Ο ΤΟΝΥ ΙΟΜΜΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.
.
Κατι τετοιο εννοησε κι ο Brann δλδς που ειχε μεινει με τα ματια λες κι εχει φαει τηγανια εκ των πλαγιων. :lol: Κι απ οτι μ ειπε, ο Tonys γουσταρει Mastodon, γι αυτο και πηγε να του μιλησει. Αμε.
Το 2ο ηθικό συμπέρασμα: OI MASTODON ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΝΤΑ(καλά έτσι και αλλιώς θα μου πείτε)
σοζ για το σπαμ.
Now playing: Grand Magus - The Shadow Knows
via FoxyTunes
Στο Metalcamp οι Guardian παιξαν και Welcome To Dying
Ημουν εκει :roll: ετρεχα σαν τρελος κατευθειαν απο τη δουλεια, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να το χασω…
Υπαρχει τετοιο ποστ; Πρεπει να κλαψω για 2-3-4-5 συναυλιες που εχασα!
Αν θυμαμαι καλα, τα ρουχα τα εκαψα μολις εφτασα σπιτι επειτα απο τοσο χωμα και ιδρωτα. Ασε που συγκρατηθηκα να μην τα καψω εκει, στην Πειραιως
Ναι και?Το γουστο του Ward ειναι σωστοτερο απ’το γουστο ενος οπαδου?Γιατι?Να λεγε ποιους σημερινους drummers γουσταρει να δινα καποια βαση,αλλα τι με νοιαζει ποιες μπαντες ακουει και ποιες οχι.Μαγκια του που ακουει Slipknot και Lamb of God.Τους ακουσε,του αρεσαν…πολλοι αλλοι τους ακουσαν και δεεε,απλα πραγματα.
Τωρα το ειδα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Προσθεσα καποια bolt επιτηδες. Ρε αυτα δεν τα παιζουνε συχνα.
Επισης
[SPOILER]Ψιλομετριο για τα γουστα μου, ή μαλλον, θα εξαρτηθει απο το τι θα βγαλουν και τι θα αφησουν. Εαν βγαλουμε απο τη μεση το War of Wrath που ειναι intro, δυσκολα τους παιρνει να παιξουν πανω απο 12 τραγουδια.
Να βγαλουν Punishmed Divine, Bard’s Song, Mirror Mirror (ελεος πια), Sacred (γελα ο κοσμος), Turn The Page, This Will Never End κι ειμαστε ενταξει.
Αντε, το Bard’s Song ας το αφησουν για τα ματια του κοσμου. Το βαργιεμαι αφορητα πλεον ε. =[/SPOILER]
M’ αρέσει που τη μία προσθήκη από το Τales την είχες προβλέψει εσύ και την άλλη εγώ. Μουαχαχα! Κι αυτή από το Somewhere το νέο Ηammer! :lol:
Edit: συνολικά συμφωνώ ότι πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο, αλλά τα μπολντ τα σπάν όλα.
Εδιτ 2: τώρα είδα ότι το ένα το έβαλες επίτηδες.
H μαλακια ειναι οτι το Sacred δε παιζει να το βγαλουν γιατι κανουν προμο για το παιχνιδι#-o Καλα το Tales πρεπει μια φορα να το παιξουν απο την αρχη ως το τελος,αυτο του αξιζει.Επισης ομωνυμο απο Somewhere θα ηταν καβλα.Και τελος αντι για το Mirror Mirror θα μπορουσαν ανετα να κλεινουν τις συναυλιες με And The Story Ends…
αγκρρρρρ
δεν μπορώ να συμμετάσχω στην συζήτηση με τα setlist τώση ώρα :? :?
τουλάχιστο καλές οι καινούριες προσθήκες ???
Ρε καμμένοι τι λέτε για το Mirror Mirror?? Να πέσει φωτιά να σας κάψει ρε!
Μπα. Χαλια, χαλια. Δραμα σου λεω.
Καλυτερα να μην πας στη συναυλια δλδ. Θα τα δεις μετα και θα λες ‘‘Δοξα τω Θεο, τη γλυτωσα. Σε ευχαριστω καλε μου φιλε Ανγκμαρ. Αυτο το καλο που μου εκανες, δεν θα το ξεχασω ποτε’’.
Αυτή ήταν η μοναδική συναυλία που είχα φάει τόσο χώμα και ιδρώτα! Όταν τελείωσε ήμουν από το κεφάλι μέχρι τις κάλτσες χάλια, όπως και όλοι όσοι ήταν εκεί!
Σημερα πηρα επιτελους και τα πολυποθητα εισιτηρια
για το Athens Rocking Festinal και εχω αρχισει να "λιωνω’’
παλι Black Sabbath (αυτοι ειναι αλλωστε, The Devil We All Know) και φυσικα Blind Guardian.
Θελω να ρωτησω κατι βασικο. Ξερει κανεις τις ωρες που βγαινει το καθε συγκροτημα και ποσο παιζει το καθενα? Περιμανω εναγωνιως απαντηση…8O
Με τετοιο στριμωξιδι, λογικο. Θυμαμαι πως ειχα αραξει πανω στα καγκελα μπροστα του ηχοληπτη, επειδη δεν εβλεπα τιποτα απ τα πολλα κεφαλια.