Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

εσύ προετοιμάσου … έχουμε να κανονίσουμε κάποια ζητήματα τιμής … [-X[-X[-X

ακρίβυναν οι μπύρες? :(:(:frowning:

ναι πρεπει να βγει η ανακοινωση…

αλλού αυτά τεντιμπόη … :p:p:p:lol::lol:

Αυτό είναι το γήπεδο?

http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html

ναι αυτο ειναι

Nαι αυτο…

Χα τουτο δω ειναι? πολύ trendy για testament :lol:

τέσπα δε *μεις , όπως ειναι κ ένα παλικάρι από πάνω ΣΑΜΠΑΘ Κ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ!!!

[SIZE="1"]Είμαι ο μόνος που χάρηκα που θα γινει σε κλειστό χώρο μιάς κ δε γουστάρω το άγχος της μπόρας??? #-o
[/SIZE]

+100000
και γλυτωνουμε κ τον πολυ ηλιο οσοι παμε απο νωρις…

Παντως απο οτι καταλαβα τωρα αρχιζει να χρησιμποιειται για μεταλ συναυλιες ο χωρος αυτος ε?Εννοω δεν πρεπει να χουν γινει και πολλα gigs εκει.Μεγαλος(αληθεια ξερει κανεις ποσους χωραει αυτο?)και κλειστος χωρος ειναι γαματος συνδυασμος για τετοιου βεληνεκους ονοματα…

παιδιά σορρυ που σας τα πρήζω αλλά ξέρετε αν γίνεται να πάρουμε το τράμ από τον σταθμό του Φαλήρου και να πηγαίνει μετά στο sports pavillion?ευχαριστώ…

Χωράει μια εφτάρα χιλιάδες περίπου

Ναι φίλε μου,μπορείς…

Mεσα και εκει ρε! Αφου θα εχει και κλιματισμο δηλαδη και θα γλυτωσουμε απο καμια…ηλεκτρικη καταιγιδα, ολα καλα:D:)

Παιζει και να ναι καλυτερα εκει. Στο αλλο επαιζε σκονη και τετοια, απ οσο μ ειπαν φιλοι που ειχανε παει στο Ejekt (εκεινο με τους Beastie Boys).

ο γήπεδο τα σπάει ,έπαιξε ο gary moore,πρόπερσι αν θυμάμαι

αλλαξε το venue λεμε

To Tae Kwon Dο εχει πολυ κακη ακουστικη[-X

Το διαπιστωσα στο Coca-Cola Soundwave και μου το ειχαν πει και παλαιοτερα για συναυλια του Morrissey

ΥΓ Απο κλιματισμο παντως ειναι καλο

Τι να συμπερανουμε εμεις τωρα:(:(:(:frowning:

Πω πω ευτυχώς που το γράψατε παιδιά και το είδα πριν φύγω διακοπές!!! Θα πήγαινα στο καπάκι και θα στηνόμουν στο Ελληνικό, δεν θα έβλεπα κανέναν και θα μου έρχονταν 5000 εγκεφαλικά!!! Πάμε για τους ΘΕΟΥΣ Guardian!!!:vibrate::vibrate::vibrate: Μόνο αυτό έχει σημασία!!! 1 βδομάδα και κάτι έμεινε!!! :drunk: Καλύτερα σε κλειστό χώρο να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο… Ξυλίδι που έχει να πέσει!!!:D:D:D