To θέμα είναι να έχει και καλή ακουστική, όχι το αίσχος που ήταν στα 2 MMD.Θα είναι κρίμα για όλες τις μπάντες.
Now playing: Deftones - Be Quiet And Drive (Far Away)
via FoxyTunes
To θέμα είναι να έχει και καλή ακουστική, όχι το αίσχος που ήταν στα 2 MMD.Θα είναι κρίμα για όλες τις μπάντες.
Now playing: Deftones - Be Quiet And Drive (Far Away)
via FoxyTunes
Απ’οτι θυμαμαι για το live του Gary Moore πολυς κοσμος ειχε παραπονεθει για το μετριο ηχο.
Παιδια τωρα θα παμε και οτι γινει… 
Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμα το εισιτήριό τους, μπορεί και να την πατήσουν, εκτός αν, έχει τόσο τραγική προπώληση:-k:!:
Tο πήρα και εγώ το εισητήριο μου 8)
Ξεφτίλα να παίζουν τόσα σπουδαία συγκροτήματα μόνο για 7000 κόσμο. Ισως να παίζει ρόλο και το αντιεμπορικό όνομα Heaven and Hell.
ρε παιδια βγηκε η επισημη ανακοινωση για την αλλαγη του χωρου???
λογικα παει καλα η προπωληση…δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα γινει soldout…εδω οι guardian μονοι τους μαζευουν 3000-4000, ολοκληροι sabbath δεν θα μαζεψουν 7000?
Εγω παλι πολυ δυσκολα το κοβω για sold out…ισως παει λιγο καλυτερα απ’ οτι περιμεναν λογω ακυρωσεων στο Μουφαwave…
Παιδια εχουμε καποιο καινουριο η πιο οριστικο setlist απο Blind Guardian, γιατι εχουν κυκλοφορησει 4-5 και ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους… Βγηκε επισημη ανακοινωση για την αλλαγη του χωρου?
Αν ισχύει αυτό… τότε δεν έχει δικαίωμα κανένας να γκρινιάζει για την didi music.
Του χρόνου θα μας φέρουν πάλι τίποτε ξεχασμένους και θα πανηγυρίζουμε.
Ενώ οι Blind Guardian πχ είναι στα πάνω τους!
αλλαξε και η αφισα

παίζει πολύ να μην πάω τελικά… καλά, δεν είναι ψιλοαπαράδεκτο ν αλλάζουνε χώρο τόσο αργά? υποτίθεται πως περιλαμβάνεται στα κριτήρια του καθενός για το αν θα πάει στη συναυλία…
Εκεί μέσα με το μέταλο που έχει μιλάμε για 50+ βαθμούς κελσίου.
Α, ναι τι λέω ο βλάκας ξέχασα, θα έχει αρκουδίσιον.
[SIZE=4]ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ[/SIZE]
Θα το σκεφτώ πολύ πλέον, γιατί στο ΓκάρυΜούρη που χα πάει, ο ήχος ήταν από τραγικός έως απαράδεκτος.
ρε μην πατε ρε, δε λεει, κλειστο ταε κβον ντο και μαλακιες…οσο πιο λιγοι τοσο πιο καλα, να βλεπουμε εμεις που θα παμε καλλυτερα…
αντε γεια ρε που λεει και ο ξαδερφος τσουκαλας…
[SIZE=4]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…[/SIZE]
και υστερα βριζετε το Λωρη και τα χωραφια του…
εντιτ.
[SIZE=4]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…[/SIZE]
Πραγματι, κανεις δεν σας εδεσε με αλυσιδες και σας εβαλε ενα πιστολι στον κροταφο αναγκαζωντας σας να πατε… Οποιος θελει παει, οποιος θελει δεν παει…
προφανώς.
επίσης, όποιος θέλει γκρινιάζει :).
Και ξέρω γω ήθελα να μάθω αν έχει καλή ακουστική ο χώρος και ο red rum μου το ξεκαθάρισε, όπως και κάτι άλλα παιδιά που το είχαν αναφέρει,σαφώς και κανείς δεν μας αναγκάζει να πάμε.την άποψη για το χώρο είπε και αν θα πάει.
Δηλαδή άμα ποστάρω "δεν πάω γιατί είναι ακριβό το ticket"για τα δικά μου δεδομένα θα γκρινιάζω???απλά μια παρατήρηση κάνω.
Τέσπα,δε θέλω σε καμιά περίπτωση να πάω και να μην μπορώ να ακούσω τις φωνάρες του Dio και Hansi, όπως είχε γίνει στο MMD που δεν άκουγα Tobbias,Fabio Lione(από Rhapsody) κλπ.
Now playing: Mastodon - Crack The Skye
via FoxyTunes
Απαισιότατη ακουστική, κοντράρει στα ίσα το κλειστό του ΟΑΚΑ…
Θα καλοπεράσετε :lol:
Μη λέτε τέτοια και πήρα πριν λίγο εισιτήριο :b
Τεσπα μια χαρά πιστεύω θα ναι, άμα κάποιοι έχουν πρόβλημα με τον ήχο αυτοί θα ναι οι Testament πάντως :b