Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

απαραδεκτος ο ηχος φετος στο soundwave…

Και στον Gary Moore πέρυσι τα ίδια… [-X

Νομίζω πωςο χώρος δεν κάνει για συναυλίες λόγω της μεταλλικής οροφής. Θα έπρεπε να κρεμάσουν “πανιά” από την οροφή για να τον κάνουν πιό ουδέτερο ακουστικά.

Πολυ το μελετατε παιδια αφτα αφηστε για αλλου, δεν ειναι καλο το ενα ,δεν ειναι καλο το αλλο και στα @@ μου προσωπικα εγω ακουω HEAVY METAL και ας ακουγονται και κατσαρολες παμε για να γουσταρουμε και ας μην ακουγεται το vallhala θα το τραγουσησουμε εμεις και το die young οι μιζεροι σπιτι και ακουστε το καινουργιο theater που εχει τελιεο ηχο οκ?

Υ.Γ 1 Καταντησαμε το μεταλ ΠΟΠ ντροπη[-X
Υ.Γ 2. Δεν εχω κανενα προσωπικο με κανεναν κ ουτε ηθελα να θειξω κανεναν ενοειται αν το εκανα ζητω συγνωμη εκ των προτερων8)

Είναι μετά ν’ αναρωτιέσαι γιατί είναι γραφική η μέταλ κοινότητα;

Παρομοίως, τπτ προσωπικό, ε.

εσύ μάλλον έχεις μες τον οργανισμό σου κάνα χιέβυ μέταλ και σε έχει πειράξει φίλε μου, περαστικά σου.

Σωστος ο φιλος…:thumbup: Γενικα για το θεμα της γκρινιας κτλ, η αληθεια ειναι οτι και εγω ωιλοξενερωσα με την αλλαγη του χωρου, αλλα θα παω. Και ειναι θεμιτο και αποδεχτο ο καθενας να λεει την γνωμη του αλλα μην το παρακανετε ρε παιδια… Στην τελικη εσεις πατε και κανετε soundcheck στον καθε χωρο πριν αποφασισετε αν θα πατε σε καποια συναυλια?

με εκσελιγμένο εκσοπλιζμό, όχι αστεία…

φανταζομαι οτι αφου δεν εχετε προβλημα να ακουτε κατσαρολες αντι για μουσικη σε ενα λαιβ, θα ακουτε ακομα το Fear of the Dark απο εκεινη την 60-αρα ΤDK που σας ειχε γραψει ο ξαδερφος οταν κυκλοφορησε… αυτη με την μασημενη ταινια στο ρεφρεν του Wasting Love. Οκ το νιωθω οτι σαν οπαδοι γουσταρετε να δειτε τις αγαπημενες σας μπαντες, κανοντας καποιες υποχωρησεις στις απαιτησεις σας. Αλλο αυτο ομως και αλλο να λετε δεν με ενδιαφερει ο ηχος, ας ειναι και κατσαρολες.

ναι ρε παιδιά είναι γκρίνια όταν θέλω να δω τους καλλιτέχνες που θέλω να αποδίδουν όσο καλύτερα τα κομμάτια…
ναι ρε παιδιά είναι γκρίνια όταν θέλω να ΑΚΟΥΩ τι παίζει κάθε φορά το συγκρότημα…
ναι ρε παιδιά είναι γκρίνια όταν θέλω να με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο…
και στην τελική δίνω χρήματα για να διασκεδάσω και όπως είναι γνωστό θέλω να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Now playing: Amorphis - Same Flesh
via FoxyTunes

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“3”]προς όλους όσους σκαλώνουν στην αλλαγή γηπέδου, στον πιθανό κακό ήχο, στη πιθανή ζέστη, στα χαλασμένα A/C στους εξωγήινους στα στα κτλ κτλ… Λοιπόν επειδή με τα “αν” δε κάνουμε δουλειά… σας αφιερώνω ένα στιχάκι που μόλις σκέφτηκα… [/SIZE][/FONT]=)

[CENTER][SIZE=“4”][FONT=“Arial Black”]ΠΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ…
OBEY !!!
OR I LL BURN U TO THAT CROSS[/FONT]

8)[/SIZE]
[/CENTER]

[SIZE=“1”]ps: Εγώ που κατεβαίνω απο Σαλόνικα ξενερωσα τα μέγιστα με την αλλαγή γηπέδου… Τώρα αντί για 500km θα κάνω 502,7… έλεος! :b
ps2: Όσες φορές κι αν έχω δει Dio ή Η&Η οι tech’s τους τρων πάρα πολύ ώρα στις ρυθμίσεις… Ακόμη θυμάμαι τον mic tech του Dio το 2003 που τιτιβιζε σα πουλάκι στο μικρόφωνο για κανά 10λεπτο κ έφαγε γιούχες κ μπουκάλια ο άνθρωπος… αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημείωσε. Οπότε στο (σημαντικό) θέμα του ήχου θέλω να πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα![/SIZE]

METAL ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΡΕ Μ**ΝΙΑ!!!

Ήμαρτον ρε παιδιά. Ούτε είπαμε τίποτα υποτημητικό γι’ αυτούς που θα πάνε, ούτε κάτι άλλο. Απλά τουλάχιστον 3 άτομα επισημάναμε τις ηχητικές ατέλειες του νέου χώρου. Ξεκολλήστε από το μυαλό σας λιγάκι. Και μετά αν παραπονιέστε για τον ήχο?

Εμενα παιδια να σας πω την αληθεια, νταξ θα με χαλασει καπως αν δεν εχει καλο ηχο αλλα οχι ιδιαιτερα. Ο Dio ειναι το δευτερο μεγαλυτερο συναυλιακο μου απωθημενο και μονο που θα εχω την ευκαιρια να τον δω μου αρκει. Ε μου αρεσουν και τα αλλα groups πολυ οποτε…

Μπορεί κάποιος να γράψει οργανωμένα τα ΜΜΜ που μας πάνε εκεί?

Τραμ σταση “Τροκαντερο” και μετα θα σας περιμενει ο Bleedin με το “οχημα” του:lol:

Δεν χαλιέμαι απ’ τον χώρο που θα γίνει το φεστιβάλ, απλά ποιοι θα κάτσουν στις κερκίδες ποιοι στην αρένα, κι αν θέλουν όλοι αρένα, άλωστε στο προηγούμενο χώρο δεν προβλεπόντουσαν καθίμενοι:-k:!:

http://www.rocking.gr/article6131.php

Το κλειστό βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Δέλτα Φαλήρου, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού. Ο πιο απλός τρόπος για να φτάσετε μέχρι εκεί, αν δεν χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο, είναι το τραμ (στάση “Δέλτα Φαλήρου”). Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ΗΣΑΠ-στάση Φάληρο, στη συνέχεια επιβίβαση στο τραμ, γραμμή Τ2 με κατεύθυνση την παραλία Γλυφάδας ή στα λεωφορεία Β1, 217, 130, 101.

ολοι αρενα ρε!!!

βάλε και το Α1 στα λεωφορεία:)

Now playing: Dark Tranquillity - Blind At Heart
via FoxyTunes