Παίδες κ γω ψιλοξενέρωσα με την αλλαγή χώρου αλλα δε μασάω μία ρε! Εδώ δε θα μασήσει ο κοντός που είναι 67 θα μασήσουμε εμείς;;;;;
Όσο για ακουστική κ.λ.π. επειδή δεν έτυχε να πάω στο παρελθόν στο συγκεκριμένο χώρο, θα ακούσω πρώτα και μετά θα βγάλω συμπεράσματα. Ε και άμα είναι μέτριος ο ήχος τότε θα τα πάρω και θα φωνάζω για να υποστηρίξω όλες τις μπάντες (μ’ αρέσουν δε μ’ αρέσουν λίγο ρόλο παίζει στη συγκεκριμένη) και φυσικά μετά η στάση μου θα είναι ίδια με εκείνη σε διοργανωτές που δεν με σέβονται (δεν ξαναπατάω…το έχω ήδη εφαρμόσει).
Ας αφήσουμε λοιπόν το πράγμα να τσουλήσει και την Τρίτη το πρωι εδώ θα είμαστε να κάνουμε τον απολογισμό μας! Όποιος θέλει πάει, όποιος πάλι δεν θέλει δεν πάει! Απλά τα πράγματα…
Μέχρι τότε, ραντεβού με όσους πάνε και μην ξεχνάτε: μόλις σκάσει μύτη η Αγία Τετράδα (:)) το στάδιο πρέπει να σείεται απο τις ιαχές : SABBATH-SABBATH-SABBATH-SABBATH-SABBATH!
Ο συγκεκριμένος τεχνικός ήταν ο περίφημος Μεξικάνος Lorenzo (ο οποίος δυστυχώς δεν θα είναι σε αυτή την περιοδεία τώρα). Οταν τον είχα δεί μετά την συγκεκριμένη συναυλία στα παρασκήνια, τον κορόιδευα για το συγκεκριμένο περιστατικό, και ο Lorenzo μου είπε : you fucking Greeks are nuts ! You tried to fucking kill me! :lol:
Παιδιά, εχθές μίλησα στο Facebook με τον tour manager των Sabbath ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος που μετά από 1 μήνα ξεκούρασης, η μπάντα ξαναβγαίνει σε περιοδεία !
Οσο για την ηχητική του συναυλακού χώρου, στα @@ μου ! Dio είσαι !
(Πάντως εγώ στο κλειστό της Καρλσρούης το φχαριστήθηκα περισσότερο από το ανοιχτό του Graspop)
Ναι ρε, τι είπατε τώρα. Τι μπουκάλι και τι γιούχα είχε πέσει τότε… Και αυτός εκεί να παλεύει και από κάτω…αποθέωση.
Αλλά τώρα δε μασάμε ρεεεε… Μέσα ή όξω, αρένα ή κερκίδα, ζωντανοί ή πεθαμένοι. Βουρ για τον κοντό και την παρέα του…
1ον…Να ξεκαθαρισω οτι δεν θα παω, επειδη εχω δει αρκετες φορες τα πρωτα 3 συγκροτηματα που με ενδιαφερουν, αλλα και για οικονομικους λογους…Αν κατσουν λεφτα τελευταια στιγμη βεβαια θα περασω μαλλον…
2ον…Μπορω να δω 2 πολυ σοβαρους λογους για να πατε στη συναυλια αυτη οσοι δεν εχετε δει/θελετε να ξαναδειτε τις μπαντες αυτες…
Ο ενας ειναι οτι τα συγκροτηματα που παιζουν ειναι μεγαλα ονοματα (αλλα φτασμενα/αλλα φρεσκα) που αρεσουν στον μεσο μεταλλο-ροκα και φανταζομαι και στους περισσοτερους απο εσας…Αν θελετε τη γνωμη μου (την οποια μπορω να εχω για τα 3 πρωτα) ειναι να πατε με τα τσαρουχια…Heaven & Hell & Testament ειναι απολαυση (τα ειδα προσφατα) και οι Guardian, αν και καπως πεσμενοι, παραμενουν σταθερη αξια…
Ο δευτερος λογος ειναι για να στηριξουμε μια εταιρια που κατι παλευει να κανει απεναντι στο μονοπωλιο που ονομαζεται didimusic…Τετοιες προσπαθειες πρεπει να στηριζονται, αν θελουμε κατι να αλλαξει, και δεν πρεπει να ειναι απλα πυροτεχνηματα…
Γι’ατο λοιπον οσοι μπορειτε, πηγαινετε και αφηστε τη γκρινια και τα παραπονα για μετα οπως ειπε και ο Stardust…
To σιγουρο για μενα ειναι οτι αν βρω λεφτα θα ερθω για τους παραπανω λογους…
Σωστός, απόλυτα σωστός, μάλλονν βρήκα τα ευρά και αύριο πάω για τι τίκετ:!:
Μακάρι η εταιρία που το διοργανώνει να πετύχει και νά’χουμε κι’άλλα τέτοια:!:
ειναι πολυ καλος μαι ςκαι εχει τουαλετες και ξεκουραστα καθισματα…
ακουστικη για αλλες χρησεις ειναι πολυ καλη…
για μας τωρα…δεν ξερω…αλλα ποσο χαλια να ειναι ιδιως αν οι τεχνικοι φροντισουν…
απο το να ειμασταν σε κανα νταβανο απο τις 5…καλυτερα θα ειναι εκει…αρκη να μην σκασουμε σαν κοτοπουλα(εχει φυσικα κλιματισμο)…αν ειναι μεχρι 5000 ατομα ας πουμε (3000 χωραει και 8000 στους ολυμπιακους)
Οχι οτι με απασχολεί, γιατί προσωπικά δεν καπνίζω. Αναρωτιέμαι απλά πόσο “Ευρώπη” γίναμε τελικά.
Θυμάμαι όταν είχα δει τους Heaven & Hell πριν 2 χρόνια στο Wembley Arena (επίσης κλειστό στάδιο), πόσο εντύπωση μου είχε κάνει το γεγονός ότι δεν κάπνιζε κανείς !
Απορία Nr2
Τα καπνογόνα μετράνε ως κάπνισμα ? :lol: