Γνωρίζει κανείς πόσο κοντά είναι η στάση του τραμ “Δέλτα Φαλήρου” στο tae kwon do?
πρέπει να είναι και 5 λεπτά με τα πόδια:)
Now playing: Flogging Molly - May The Living Be Dead (In Our Wake)
via FoxyTunes
Εγώ λέω να περάσω μια από το revenge και ποιος ξέρει όλο και κάτι μπορεί να πετύχω :D:D:D:D:D
Εγώ πάντως ήμουν εχθές στο Revenge, μαζί με 2 κολλητούς Ιταλούς που ήρθαν ειδικά για τους Sabbath .
H μπάντα πάντως δεν έχει αφιχθεί ακόμα στην Αθήνα, από ότι γνωρίζω.
καλά για H & H δεν είχα και πολλές ελπίδες :(
αντίθετα περιμένω τπτ guardian (ή testament ένας φίλος :P)
btw εσύ που είσαι στα μέσα και στα έξω υπάρχει κάποια περίπτωση αύριο, μετά το live ή κάτι, για καμιά φοτό με H & H ???
Αν υπαρχει εστω και μικρη πιθανοτητα θελω να ξερω!
Όλοι θέλουμε 

(btw 800σιοστό post νια νιαααα :p:p)
Απ’εξω σχεδον κανει…
ρε σεις αμα μαθετε τπτ για revenge αυριο (για οποιαδηποτε μπαντα) πειτε μ…οποιος μπορει να μαθει στα σοβαρα τωρα να μ στειλει πμ να του δοσω το τηλεφωνο μου να με ειδοποιησει αυριο…
Τελικά ενώ αρχικά λέγαμε να πάμε να τους υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, τελικά προτιμήσαμε με τους Ιταλούς φίλους , να πάμε για κανένα ψαράκι στην Γλυφάδα 
Αύριο θα περάσω να τους δω από το ξενοδοχείο, και θα μιλήσω με τον manager τους, για το αν υπάρχει χρόνος και διάθεση για κάποιο meeting με τους οπαδούς. Πάντως εμείς, ελπίζωι ότι θα τους δούμε και backstage…
ΥΓ : O ένας εκ των 2 ιταλών φίλων, είναι τραγουδιστής σε μια ιταλική tribute ΑCDC μπάντα, ονόματι RIFF-RAFF. Γιά πείτε την γνώμη σας : http://www.youtube.com/watch?v=uNzhKb_o6sg
ξερει κανεις τι ωρα περιπου θα βγουν οι Testament??
Δεν επικονωνεί κανείς με τον Χάκο για τις ώρες (και για τους ΖΖ ΤΟΡ);
“Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Rocking Athens, φωτογραφίες των συγκροτημάτων και αιτήματα για συνεντεύξεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Χάκο Περβανίδη στο 6932809844 και στο pervanidis@onstage.gr”
Ξαναπήρα τηλέφωνο για τις ώρες που θα βγουν τα συγκροτήματα και μου είπαν τα εξής.
17:00–>Descending
17:35–>Mencea
18:15–>Gojira
19:20–>Testament
20:35–>Blind Guardian
22:20–>Heaven & Hell
Καλημερα παιδια, εφτασε επιτλους η μεγαλη μερα… Και για να ξεκινησει καλα σε ολους χωρις αγχη, αυτο ειναι τελικα το πολυαναμενομενο προγραμμα του φεστιβαλ…
DESCENDING 17:00-17:30
MENCEA 17:35-18:00
GOJIRA 18:15-19:05
TESTAMENT 19:20-20:10
B L I N D G U A R D I A N 20:35-21:50
H E A V E N A N D H E L L 22.20-12:00
Ολοι εκει για να περασουμε μια αδιαμφισβητητα τελεια βραδια…
So many centuries, so many gods…
So it’s on and on and on…
Θα παει κανενας ορθιος?
Φχαριστούμε παιδιά…
Λες να ειναι ολοι στις κερκιδες?Την κατσαμε…Δεν το νομιζω παντως 
Επιτέλους έφτασε η μέρα!!! Έτοιμο και το πρόγραμμα και το μόνο που μένει είνα η καλή μας διάθεση για μία μοναδικη βραδυά!!! Θα τα πουμε εκεί παλικάρια!!! 
Καλά να περάσεε παιδιά:wink:, και το άφραγκό μου καλοκαίρι συνεχείζεται:(:!:
shit! οριακα προλαβαινω τεσταμεντ…