Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

[QUOTE=angus7pl;673111]

B L I N D G U A R D I A N 20:35-21:50
QUOTE]

8O8O
Αυτα ειναι!!! Παρολο που θα ειναι φεστιβαλ θα τους απολαυσουμε μπολικη ωρα!!!

Guys ξέρετε αν έχει γίνει sold out και αν θα πουλάνε εισιτήρια στην είσοδο;
Γαμώ την γκαντεμιά μου δεν κατάφερα να πάρω πιο νωρίς#-o

Sold-out? Με τίποτα. Άκουσα ότι η προπώληση δεν έχει πάει καλά.

Εγώ ακόμα κορώνα γράμματα είμαι.

κορωνα πηγαινεις, γραμματα πας.

:stuck_out_tongue:

[quote="“Destroyer,post:821,topic:9001”]

Ναι, δεν το λες κακό… Κι εγώ κάπου στους Testament θα σκάσω μύτη…

Από σταθμό Παλαιού Φαλήρου(Ηλεκτρικός) πάει εύκολα κάποιος με τα πόδια? Αν όχι τι ΜΜΜ μπορεί να πάρει?

O πιο εύκολος τρόπος να πας από τον ΗΣΑΠ στο γήπεδο είναι με το τραμ. Βγαίνεις από το τρένο, ανεβαίνεις πάνω, περνάς την πεζογέφυρα και βλέπεις την αφετηρία του τραμ. Οποίο τραμ και να πάρεις σταματά στο Δέλτα Φαλήρου, η στάση που είναι έξω από το γήπεδο. Η διαδρομή με το τραμ διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Με τα πόδια είναι κάπως μακριά, η απόσταση είναι γύρω στα 2,5 km.

Πάνε και αρκετά λεωφορεία εκεί (Α1, Β1, Γ1, 101, 130, 217) αλλά δεν ξέρω που πρέπει να κατέβεις.:frowning:

Ρε πλιζ κάνε κάτι και για μας…

Παιδιά με την επιστροφή τι γίνεται?

Μπορουμε να παμε οτι ωρα θελουμε,σωστα?Ειναι η πρωτη φορα που θα παω σε φεστιβαλ γι αυτο ρωταω.

ναι εννοειται…οτι ωρα θες

εφτασε η ωρα!!καλα να περασουμε!!!sabbath sabbath sabbath!!!

ωραια θενκς!:roll:

Ποση ωρα το κοβετε να παιζουν οι Sabbath?

There you go :slight_smile:

Το τελευταίο τραμ από Δέλτα Φαλήρου για τον σταθμό του ΗΣΑΠ περνάει από το Δέλτα Φαλήρου στις 00:42 (δες κι εδώ αναλυτικά τα δρομολόγια και για Σύνταγμα/Βούλα, το αρχείο αυτό είναι από το σάιτ του τραμ). Κατά τα άλλα το τελευταίο τρένο του ΗΣΑΠ για Κηφισιά περνά στις 00:18 ενώ το τελευταίο για Ομόνοια στις 00:33. Επίσης υπάρχει και το λεωφορείο 500 που το παίρνετε από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο. Σχετικά κοντά από το γήπεδο περνά και το 040 που πάει στο Σύνταγμα μέσω Καλλιθέας.

Όσοι μένετε στα δυτικά προάστια και σας βολεύει έχετε υπόψην σας ότι το 703 έχει δρομολόγια για το καλοκαίρι ως τις 02:30.

Επίσης, το βράδυ δεν ισχύουν οι περιορισμοί σε επιβίβαση/αποβίβαση στα λεωφορεία του αεροδρομίου οπότε αν κάποιος θέλει να πάρει το Χ96 μπορεί να το κάνει, πληρώνοντας βέβαια το εισιτηριο του αεροδρομίου.

Με bold είναι τα λινκ με τα δρομολόγια στο σάιτ του ΟΑΣΑ. Γενικά για τις νυχτερινές γραμμές κάντε κλικ εδώ.

Rε πηγαιντε γκοτζιρα ρε!Γαμουν οι ανθρωποι!

sold out με την καμια. πριν μια ωρα πηρα εισιτηριο και μ ειπαν οτι ακομα εχουν μεινει πολλα εισιτηρια

Παντως μου κανει εντυπωση που δεν εγινε old out, το φεστιβαλ εχει πολυ καλο billing…

Το καλυτερο ομως ειναι οτι θα παιξουν οι Guardian περισσοτερο απο οτι αναμενοταν…:D:D:):D:D:D

χμμμμ ισως ναναι και καλυτερα…θα παμε ολοι οι πορωμενοι…θα γινει χαμος…:lol:

Ερωτηση πολυ σηματικη… Επειδη δεν εχω ξαναπαει σε συναυλια σε αυτον τον χωρο, εχει μεγαλο χωρο ορθιων η οι πιο πολλοι θα ειμαστε εξεδρες? Οποιος ξερει ας πει…