Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

μην σκας αγάπη θα σε περιλάβω στους guardian εσένα :wink::wink::wink:

GUARDIAN REEEEEEE!!! THA TO KAPSOUME APOPSE!!! EFIGA PAW GIA KAGGELO!!! te leme ekei…

Εννοειται οτι θα το καψουμε στους Θεους τους Guardian :respect:

μακαρι να παιξουν και τα καλυτερα δυνατα κομματια γιατι εχουν setlist με αρκετες διαφορες…

Απο προχθες ευχομαι για Welcome to dying…:bounce:

Καλά ρε καμένοι από τώρα πάτε ???
Θα ψοφήσετε μέχρι το βράδυ ρε :lol::lol:
εγώ θα φύγω σε κάνα 2 ώρες 8)8)

Burn,apocalyptic city

τα λεμε μαγκες στα μος πιτς σε μερικες ωρες!!!

φευγω κ εγω…πρωτη φορα μονος μ σε συναυλια αλλα σιγουρα θα εινια τελεια!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!

Τι έχει να γίνει:D:D

Άντε ξεκινάω κι εγώ !!!

Καλά να περάσουμε !!!

(P.S. προσοχή τα καλσόν !!! σκίζονται εύκολα τα άτιμα :P)

sε 15-20 ξεκιναω παλιοτυροβρωμικουλοι!
Τα λεμε με αγαπες και λουλουδια στο πιτ!

και εγω κατα τις εφτα θα ειμαι εκει… τα λεμε στους Guardian . [ANOTHER HOLY WAR ΡΕ !!!

πω ρε μολις γυρισα!καυλαααααααααααααα

Απογοητευση της βραδιας : Blind Guardian
Κερδισμενοι της βραδιας : Gojira και ισως Testament
(Τα σολακια των Heaven & Hell κουραζουν αλλα καταλαβαινω οτι ειναι και η ηλικια)

[QUOTE=Prosatanic;673456]Απογοητευση της βραδιας : Blind Guardian
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.τι ακουω θεε!!!λολ ομως!!!

λωλ. Πόσο γραφικός παίζει να σαι. Το 40% της εμφάνισης των Guardian ήταν τίγκα απογοητευτική, παρότι περίμενα να γουστάρω τρελά και πόνταρα σ’ αυτούς αλλοίωσαν κάπως την εικόνα που χα γι’ αυτούς.

Τεσπα, τα λόγια είναι περιττά

[SIZE=“5”]G O J I R A[/SIZE]

Πόσο να χτύπαγε η καρδιά μου. Τόσο ΤΕΛΕΙΑ απόδοση πραγματικά δεν περίμενα. Και τόσο πολλά κομμάτια! Μήπως παίζουν κανα πλεϊμπακ οι πούστηδες ρε??

Κατα τ’ άλλα ο πούστης ο Dio μας τρέλανε τελείως, αν και πέρα από τα κομμάτια του Heaven And Hell και του Mob Rules ψιλοβαρέθηκα, στα καινούργια ειδικά δεν τη πάλευα.

DIE YOUNG κορυφαία στιγμή.

και για κλείσιμο:

Ελπίζουμε η δήλωση περι επιστροφής να ισχύει και να τους δούμε σε κάποιο κλαμπ όπως πρέπει με φουλ σετ!

οντως οι γκαρντιαν δεν ηταν οσο καλοι τους περιμενα…
ολα τα λεφτα ηταν τεσταμεντ!!! πιτ, πιτ, πιτ και πιτ!!!:stuck_out_tongue:
και οι γκοτζιρα αρκετα καλοι. περασα καλα
ειδα και καποια στιγμη τον τσιτσιδο βεντερ να κοπανιεται στο πιτ (αν δεν κανω λαθος :?):stuck_out_tongue:

Οι Guardian εμενα δεν με απογοητευσαν. Αντιθετα μου αρεσαν. Δεν τους εχω ξαναδει για να συγκρινω, ουτε ακουω τρελα αλλα μου αρεσαν. Απο κει και περα…Sabbath καλα δεν μιλαμε (:p), Gojira κερδισαν αλλον ενα οπαδο και Testament γαμησαν. Ωρες ωρες ο ηχος (γενικα) ηταν λιγακι πιο δυνατος και σε καποια σημεια χανονταν λιγο οι φωνες των τραγουδιστων αλλα δεν σκαλωσα σε αυτα. Περασα πραγματικα ωραια:)

Υ.Σ. Νομιζω πως ειδα τον Angmar. Αν φορουσε καπως μπεζ μπλουζα με ενα ονομα γκρουπ μπροστα με μαυρα γραμματα (black metal και ετσι μου θυμιζε) τοτε ναι, τον ειδα:p

2)Υ.Σ. Πρωτα μου mosh pit8):stuck_out_tongue:

3)Υ.Σ. Ιδεα μου ειναι ή ειχε τελικα πολυ κοσμο?

4)Υ.Σ. Στο Into The Pit των Τestament εγινε κολαση πραγματικα!

χαχαχ. Ποιό πιτ; Τεσταμεντ μόνο Into the Pit μπήκα.

Είδα έναν τυπά στις σκάλες με μπλούζα με το άβατάρ σου για στάμπα αλλά δεν του (σου; :b) μίλησα.

χαχαχα! εγω φορουσα μπλουζακι με το αβαταρ μου! δεν νομιζω να ηταν κιαλλος.
στους γκοτζιρα σε ειδα μεσα να κανεις χεντμπανγινγκ και να τραγουδας!
οντως into the pit ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην χωθεις…

akoλουθεί αναλυτικό ριπόρτ των όσων συνέβησαν σήμερα…

μπήκα λίγο πριν αρχίσουν οι τέσταμεντ, οπότε:

TESTAMENT:
[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ [/SIZE]

BLIND GUARDIAN:
[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ [/SIZE]

SABBATH ΡΕ MOYNAKIA:
[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ [/SIZE]

Είδα κόσμο και κοσμάκη από το φόρουμ, αδυνατώ να σας θυμηθώ όλους (πλην άνγκμαρ και ρεντ ραμ που ήμασταν μαζί), αλλά είστε όλοι [SIZE=“6”]ΚΑΒΛΕΣ[/SIZE] ρε!

[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ![/SIZE]