Γυρισα και εγω και πριν την ξαπλαρω ας πω και εγω τις εντυπωσεις μου…
Τους Testament προλαβα απο την μεση και μετα. Το mosh-pit πολυ εντυπωσιακο αλλα ο ηχος ηταν κακος και σε σημεια ακουγοταν απλα ενας θορυβος… Γνωμη μου ετσι, αλλωστε δεν ειμαι μεγαλος φαν τους απλα ο ηχος σε εκνευριζε σε καποια σημεια πολυ, π.χ. το more than meets the eye που ακουγα την ωρα που μπηκα, ενω στο cd ηταν απιστευτο, δεν ηταν το ιδιο εδω…
Οι BLIND GUARDIAN ηταν παρα πολυ καλοι και θα διαφωνησω με οσους υποστηριζουν το αντιθετο… Καταρχην επαιξαν τα 13 καλυτερα τραγουδια απο τα συνολικα 21 που ηταν στα διαφορα setlist… Εβγαλαν καποια οχι καλα κομματια και παιξανε τα καλυτερα, με προσωπικο απωθημενο και με προσδοκια για το μελλον το Welcome To Dying…:roll:
Κατα τα αλλα ο ηχος οντως δεν ηταν οπως θα επρεπε αλλα ΕΙΔΙΚΑ ο Hansi εμενα με πωρωσε πολυ,:bounce: πολυ κινητικος, ανανεωμενος θα ελεγα και παρα το κοντο μαλλι φυσαγε, καποια γυρισματα του ηταν απιστευτα. Τωρα για καποιους που διαφωνουν και λενε οτι δεν ακουγοταν σε φασεις εδω ο ανθρωπος αλλαξε 2 μικροφωνα… Δεν νομιζω οτι ειναι δικο του λαθος… Κορυφαια στιγμη το VALHALLA φυσικα, το Traveler In Time,το Another Holy War και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το Mirror Mirror… Οσο για το Sacred το ειχα ακουσει και στο ιντερνετ και μου αρεσει… Εν ολιγοις εντυπωσιαστικα με την ορεξη του Hansi και τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που παιξανε… Ανυπομονω να τους ξαναδω… ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!,
αν βοηθαγε και ο ηχος…αχ…
Τελος, η μαλλον αρχη (του μεταλ) οπως ειπε και ενας φιλος οι HEAVEN AND HELL η απλα οι BLACK SABBATH ηταν … Τι να προτωπο ΑΠΛΑ Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο Ι ! ! ! :respect::respect:
Παιξανε ολες τις κομματαρες και απο τα παλια και τα 2 εκπληκτικα κατα τη γνωμη μου Bible Black και Fear απο το καινουριο. Το μονο αδιαφορo το Time Machine. Ο Appice αρκετα καλος και οχι "λιγος’ οπως πολλοι λενε, ο Butler (παιζω και μπασο και μου αρεσει πολυ το παιξιμο του) το “ΜΑΔΗΣΕ” πραγματικα το ρημαδι, ο Tony Iommi, ο ιδρυτης του μεταλ αποπνεει σεβασμο και δεν χανει νοτα και φυσικα last but not least…
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ… Ω, ΘΕΕ ΜΟΥ… ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ? Τι ακουγαν τα αυτια μου… Ω ΘΕΕ ΜΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ! ! ! ! ! ! Τι να πρωτοπω? Ο ΘΕΟΣ, δηλαδη ο DIO για τους ασχετους ηταν ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ, απιστευτη φωναρα :respect::respect::respect:
Ηταν λες και ακουγες mp3 με κρυσταλλινη μιξη και υπεροχη παραγωγη, ηταν το κατι αλλο, πωρωση μεχρι εκει που δεν παιρνει… Με εστειλε, με ταξιδεψε, με χοροπηδηξε στο ταψι για να με αποτελειωσει με την απιστευτη απλοτητα και ευγνωμοσυνη του για τους οπαδους, που αλλωστε κανουν ενα συγκροτημα αυτο που ειναι… Τετοια συμπεριφορα απο σταρ τετοιου επιπεδου δεν ειναι συχνη… Και ποιος, αυτος με ΑΥΤΟ το Θ Ε Ι Κ Ο δωρο…
αυτα, δεν περιγραφω αλλο…