Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Γυρισα και εγω και πριν την ξαπλαρω ας πω και εγω τις εντυπωσεις μου…

Τους Testament προλαβα απο την μεση και μετα. Το mosh-pit πολυ εντυπωσιακο αλλα ο ηχος ηταν κακος και σε σημεια ακουγοταν απλα ενας θορυβος… Γνωμη μου ετσι, αλλωστε δεν ειμαι μεγαλος φαν τους απλα ο ηχος σε εκνευριζε σε καποια σημεια πολυ, π.χ. το more than meets the eye που ακουγα την ωρα που μπηκα, ενω στο cd ηταν απιστευτο, δεν ηταν το ιδιο εδω…

Οι BLIND GUARDIAN ηταν παρα πολυ καλοι και θα διαφωνησω με οσους υποστηριζουν το αντιθετο… Καταρχην επαιξαν τα 13 καλυτερα τραγουδια απο τα συνολικα 21 που ηταν στα διαφορα setlist… Εβγαλαν καποια οχι καλα κομματια και παιξανε τα καλυτερα, με προσωπικο απωθημενο και με προσδοκια για το μελλον το Welcome To Dying…:roll:

Κατα τα αλλα ο ηχος οντως δεν ηταν οπως θα επρεπε αλλα ΕΙΔΙΚΑ ο Hansi εμενα με πωρωσε πολυ,:bounce: πολυ κινητικος, ανανεωμενος θα ελεγα και παρα το κοντο μαλλι φυσαγε, καποια γυρισματα του ηταν απιστευτα. Τωρα για καποιους που διαφωνουν και λενε οτι δεν ακουγοταν σε φασεις εδω ο ανθρωπος αλλαξε 2 μικροφωνα… Δεν νομιζω οτι ειναι δικο του λαθος… Κορυφαια στιγμη το VALHALLA φυσικα, το Traveler In Time,το Another Holy War και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το Mirror Mirror… Οσο για το Sacred το ειχα ακουσει και στο ιντερνετ και μου αρεσει… Εν ολιγοις εντυπωσιαστικα με την ορεξη του Hansi και τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που παιξανε… Ανυπομονω να τους ξαναδω… ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!,:smiley: αν βοηθαγε και ο ηχος…αχ…

Τελος, η μαλλον αρχη (του μεταλ) οπως ειπε και ενας φιλος οι HEAVEN AND HELL η απλα οι BLACK SABBATH ηταν … Τι να προτωπο ΑΠΛΑ Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο Ι ! ! ! :respect::respect:

Παιξανε ολες τις κομματαρες και απο τα παλια και τα 2 εκπληκτικα κατα τη γνωμη μου Bible Black και Fear απο το καινουριο. Το μονο αδιαφορo το Time Machine. Ο Appice αρκετα καλος και οχι "λιγος’ οπως πολλοι λενε, ο Butler (παιζω και μπασο και μου αρεσει πολυ το παιξιμο του) το “ΜΑΔΗΣΕ” πραγματικα το ρημαδι, ο Tony Iommi, ο ιδρυτης του μεταλ αποπνεει σεβασμο και δεν χανει νοτα και φυσικα last but not least…

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ… Ω, ΘΕΕ ΜΟΥ… ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ? Τι ακουγαν τα αυτια μου… Ω ΘΕΕ ΜΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ! ! ! ! ! ! Τι να πρωτοπω? Ο ΘΕΟΣ, δηλαδη ο DIO για τους ασχετους ηταν ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ, απιστευτη φωναρα :respect::respect::respect:

Ηταν λες και ακουγες mp3 με κρυσταλλινη μιξη και υπεροχη παραγωγη, ηταν το κατι αλλο, πωρωση μεχρι εκει που δεν παιρνει… Με εστειλε, με ταξιδεψε, με χοροπηδηξε στο ταψι για να με αποτελειωσει με την απιστευτη απλοτητα και ευγνωμοσυνη του για τους οπαδους, που αλλωστε κανουν ενα συγκροτημα αυτο που ειναι… Τετοια συμπεριφορα απο σταρ τετοιου επιπεδου δεν ειναι συχνη… Και ποιος, αυτος με ΑΥΤΟ το Θ Ε Ι Κ Ο δωρο…:!:

αυτα, δεν περιγραφω αλλο…

Σορρυ και για το διπλο post, σκαλωσε ο υπολ.:wacko:

Ξεχασα να αναφερω κορυφαια σημεια πο Heaven And Hell…

Εννοειται το Heaven And Hell, το Falling Off The Edge Of The World, το Die Young, το Neon Knights και απο τα καινουρια το Bible Black…:metal:

Πολύ καλά έπαιξαν οι H&H, η φωνή του Dio σε πολύ καλή κατάσταση όπως πάντα, αλλά ο ήχος και πάλι στον συγκεκριμένο χώρο απαράδεκτος.

Και είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίος χώρος,:frowning:
Ελπίζω η Onstage να ασχοληθεί με το θέμα “ηχομόνωση οροφής΄” μέχρι τον Οκτώβριο και τους ZZ Top :roll:

[quote="“HANSI7,post:854,topic:9001”]

Οπαδος των Guardian δεν ειμαι αλλα ηταν απο τις μπαντες που περιμενα να δω γιατι μεχρι καποιο σημειο στο παρελθον τους μ’αρεσουν αλλα δυστυχως πληρης απογοητευση…Μπροστα πχ σε Testament (που δεν ακουω καν κι ολας) δεν ειπαν μια.

Λοιπόν:

Heaven & Hell: Respect στον ΤΙΤΑΝΑ Iommi. Ακόμα και χωρίς τον ιδανικό ήχο, τα σημεία με τα σολίδια του και οι ριφφάρες που έφτιαξαν τον ήχο απέδωσαν απλά τα μέγιστα. Κατά τα άλλα, μια χαρά στα επικά κομμάτια των 2 πρώτων, βαρετά σχεδόν τα Dehumanizers και από το τελευταίο ωραία ακούγονται live. Ο Dio ντάξει, μορφή.

Blind Guardian: Τόσο ψηλά σε billing αυτή η μπάντα, μόνο στην Ελλάδα πρέπει να παίζει. Όταν έχει να βγάλει αξιόλογο άλμπουμ πάνω από δεκαετία και με τόσο μέτρια απόδοση, πλέον έχουν περάσει στην πλήρη απομυθοποίηση. Προφανώς βέβαια, ο κόσμος γούσταρε, ακόμα και αν ο Hansi βαριόταν να κάνει ακόμα και τα cliche του. Βαρετοί, εκτός εποχής και γενικώς, άντε στα κομμάτια του Imaginations και στο Lord Of The Rings κάπως καλοί. Το καινούριο κομμάτι, ασχολίαστο.

Testament: Θα θέλαμε παραπάνω Gathering, αλλά οκ, τι να πρωτοπαίξουν και αυτοί. Σταθερή αξία, τίμια εμφάνιση.

Gojira: Χαχαχα. Οκ. Τι να πρωτοπούμε τώρα για τους Gojira. Όσοι έχουν αντίληψη του περί τίνος πρόκειται και βρέθηκαν εκεί, απλά κατάλαβαν πόσο μεγάλη μπάντα είναι. Όχι μόνο δισκογραφικά, αυτό μόνο με το From Mars To Sirius καλύπτεται, αλλά επί σκηνής τα ισοπέδωσαν όλα. Backbone δλδ. Αυτό το riff!
Ως γνήσιοι οικολόγοι όπως θα ξέρετε άλλωστε, με την συγκεκριμένη εμφάνισή τους, στέλνουν μπάντες σαν τους τωρινούς BG στην ανακύκλωση!

Εγώ παιδιά ενθουσιάστηκα με τους Blind Guardian. Απλά ΤΕΛΕΙΟΙ :smiley: . Και η συμμετοχή του κοινού ήταν η μεγαλύτερη με διαφορά…

Οι H&H ειχαν πολύ χαλια ήχο . Δυνατά την κιθάρα που σχεδόν σφύριζε, και θα προτιμούσα να ακούγεται πιο καλά η φωνή. [-X
(δεν μιλάω για τα τραγούδια - τα τραγούδια ήταν ωραία, αν και προτιμώ τους BG)

Οι τεσταμεντ δεν μου άρεσαν (αλλά δεν είμαι φαν του είδους)… Μου άρεσε όμως το σκηνικό που χώρισαν το κοινό στα 2, και έδωσαν σύνθημα για τρέξιμο. Γαμάτο. 8O
Αντιθέτως, οι Gojira μου άρεσαν αρκετά πιο πολύ. Ήταν πιο ρυθμικοί.

Οι guardian είναι απλώς ΘΕΟΙ!

προλαβα απο Τεσταμεντ και μετα

αν και δεν εχω ακουσει πολλα απο Τεσταμεντ, το λαϊβ ηταν πολυ πορωση, εδειχναν να εχουν μεγαλα κεφια και ειχαν τον αερα του headliner (οπως εγινε και με γκαρντιαν και φυσικα σαμπαθ)

Γκαρντιαν αν και διαβαζω εδω μετρια σχολια, εγω τους εβλεπα πρωτη φορα και μια χαρα μ’αρεσε η εμφανιση τους… οκ δεν ειμαι φανατικος οπαδος τους, αλλα εχω αρκετα αλμπουμ τους και μ’αρεσουν και χθες μια χαρα το πηγανε και ο κοσμος που ηταν εκει φαινοταν να γουσταρει

ασε που ειχαν και τον καλυτερο ηχο απο τους αλλους, επαιζε πιο σιγα αλλα καθαρα, ισως εκει να ειναι το προβλημα τελικα… μαλλον ηθελε ο χωρος πιο δυνατα ενισχυτικα και καλυτερα ηχεια, δεν εξηγειται αλλιως το χαλι που ακουσαμε μετα…

ο ηχοληπτης των Σαμπαθ θελει απλα κρεμασμα, τετοια κατακρεουργηση ηχου σε τοσο μεγαλη μπαντα δεν πρεπει να εχει ξαναγινει… ακομα και οι Manowar το '07 που παιζανε μεσα στον τενεκε στο Ελληνικο καλυτερο ηχο ειχανε…

οκ σιγουρα φταιει και ο χωρος αλλα ασχοληθηκε κανεις απο την ον με τον ηχο της συναυλιας; στοιχημα πως οχι… σα ζωα μας φερονται και αυτοι… δλδ αν κατεβασε λιγο τη σταθμη του ηχου να ακουμε σωστα τη μουσικη θα ηταν προβλημα; γιατι δλδ αντι για Ντιο να ακουω ενα σφυριγμα και αντι για Ιομμι να ακουω ενα μπουκομενο γρατζουνισμα; ο ηχοληπτης το τι σημαινει ψαλιδισμα στον ηχο δεν το ξερει; ε θα το εμαθε γιατι επι μιαμιση ωρα μονο αυτο γινοτανε…

τωρα σαν εμφανιση τα δωσαν ολα, καταπληκτικοι και με κεφια παρα τα χρονια τους, ωραιο σετλιστ και τα νεα κομματια δεσανε μια χαρα με τα παλια

αν εξαιρεσει κανεις τον κακο ηχο, η ολη συναυλια κυλησε ρολοϊ, ολες οι μπαντες στην ωρα τους, ο κοσμος μπηκε και βγηκε ευκολα και γρηγορα, η μπυρα δεν ηταν τελειως ληστεια και ηταν και πολυ παγωμενη…

οσοι ηρθαν με αμαξι και παρκαραν στο παρκιν θα βλαστημησαν την ωρα και τη στιγμη βεβαια γιατι για ενα σινεμα παω εκει και βριζω δυο μερες για το ποση ωρα κανω να φυγω… ποσο μαλλον χθες που ειχε ενα χαμο απο αυτοκινητα… εκει η ον ηταν φαουλ, που ειναι η τροχαια να ρυθμζει σωστα την κυκλοφορια να φυγουν ολοι οπως πρεπει;

εγώ έχω να επισημάνω το εξής.

είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που προσπαθούν να ακούσουν μουσική χωρίς κάποια προκατάληψη.
όλοι προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την ΑΠΟΨΑΡΑ τους που έχουν κατά μια έννοια από πριν σχηματισμένη.

η όλη ομορφιά των festival πολλές φορές βρίσκεται στο ότι για μια μπάντα που είσαι οπαδός και θες να δεις είναι η αφορμή για να πας, μπορείς να δεις κάποια άλλη μπάντα για την οποία δεν θα πλήρωνες/τραβιόσουν υπό άλλες προϋποθέσεις.

αν εκείνη την ώρα επιλέγεις να πας για μπύρες, για κατούρημα και ταυτόχρονα να λες πόσο σκατα είναι αυτό που παίζει (κάτι που ούτως ή άλλως είχες προαποφασίσεις στο μυαλό σου) τότε η δική μου άποψη είναι πως είσαι οπαδός συγκεκριμένων πραγμάτων και όχι μουσικόφιλων. είσαι οπαδός της ομάδας σου και όχι του αθλήματος.

δεν βάζω όλους στο τσουβάλι προφανώς αλλά δυστυχώς πολύς κόσμος το κάνει αυτό.

το είδα στο RW με παιδιά που πήγαν να δουν μόνο την “αυθεντικότητα” των Down και χλεύαζαν τους Slipknot. Το είδα και χθες με τους Blind Guardian.

έχοντας δει τους περισσότερους μουσικούς που πέρασαν χτες η αφορμή να ανέβω ήταν οι Heaven And Hell που πριν 2 χρόνια ο στρατός μου είχε στερήσει. Συμπαθώ και αρκετά μάλιστα τους Testament και οι Blind Guardian είναι συγκρότημα που έχω αγαπήσει αλλά έχουν μια δεκαετία να με κερδίσουν πραγματικά. Να σας πω και την αμαρτία μου δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερο από αυτούς. Αλλά ρε παιδιά αν θέλατε να ακούσετε θα αναγνωρίζατε πως μόλις έστρωσε λίγο ο ήχος η απόδοσή τους ήταν πάρα πολύ καλή. Βαρετότατο το νέο κομμάτι, αλλά Traveller In Time, Welcome To Dying, Valhalla, LOTR, Imaginations, Bard’s Song και Mirror Mirror αποδόθηκαν πάρα πολύ καλά, προσωπικά άκουγα αρκετά καθαρά (όταν στους Testament μπούκωνε ο ήχος σε σημεία) και με έκαναν να περάσω καλά και να τραγουδήσω τραγούδια που είχα χρόνια.

Φυσικά, η διαφορά των Sabbath με τους υπόλοιπους δεν αφήνει περιθώρια για καλύτερο της βραδιάς.

Gojira πρόλαβα 2-3 τραγούδια και ψηλά που ήμουν ο ήχος ήταν πολύ κακός για να κρίνω. Το τελευταίο που άκουσα στην αρένα είχε σαφώς καλύτερο ήχο.

• : επιτυχημένη χωροταξικά επιλογή χώρου. εύκολη πρόσβαση, καθαρότατες τουαλέτες, δεν ήταν πήχτρα
  • : πολύ μέτριος ήχος. μπούκωνε πολύ σε σημεία. ο καπνός το έκανε αποπνικτικό σε φάσεις.

καμια μπάντα δε με συγκλόνισε, καμια δεν με απογοήτευσε.

επίσης, παιδιά να βάλουμε ένα μεγάλο γύρω γύρω όλοι να γυρνάτε στη μέση χωρίς να τρέχετε. Οι περισσότεροι που το δημιουργούν ακούνε τη μουσική περισσότερο για το μπούγιο και την εκτόνωση παρά για τη μουσική αυτή καθαυτή. Καταλαβαίνω τους πιτσιρικάδες που βράζει το αίμα τους (και καλά), αλλά το θέαμα είναι κωμικοτραγικό τις περισσότερες φορές.

Tι λες μωρε ξεφτιλα γκαρντιαν οφ δε μπλαιντ που δεν μπηκα στο πιτ?
Το πρωτο πιτ στο falling off the edge of the world ποιος το αρχισε? ε? ε? Ε? Ε???

Και στο Die Young? ε? ε? Ε? Ε???

Μη βγαζεις βρωμες!

Ρισπεκτ παντως γιατι και συ χθες ησουν [SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑΣ[/SIZE]

Mπορώ να κάνω αναλύσεις επί αναλύσεων για τα χθεσινά και γι’ αυτά που γράφονται μετά, αλλά δεν είναι εδώ η ουσία. Η ουσία βρίσκεται στο ότι χτες ήταν το απόλυτο [SIZE=7]ΜΕΤΑL [/SIZE]πανηγύρι και περάσαμε [SIZE=7]ΓΑΜΩ[/SIZE]. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν αργότερα.

[SIZE=“5”]THE MORNING SUN OF DUNE!!![SIZE=“2”]
Πωπω τωρα ξυπνησα και ποναω πραγματικα ολοκληρος. Να δω πως θα παω στη δουλεια το βραδυ…

Τη συναυλια την προλαβα απο την αρχη… Προσωπικα που αρεσαν πολυ ολες οι μπαντες [με μικρη εξαιρεση τους Descending μονο για το λογο οτι τους ειδα απο την εξεδρα και ο ηχος εκει (τουλαχιστον στη συγκεκριμενη μπαντα) ηταν αθλιος]. Μολις τελειωσαν πηγα μπροστα και ευχαριστηθηκα συναυλια…
Τι να πω… οι Gojira ηταν τρομεροι και μου αφησαν παρα πολυ καλες εντυπωσεις μιας και ηταν η πρωτη φορα που τους εβλεπα.

Οι Testament τα εσπασαν κανονικα… Αφησα και ενα μικρο κομματι της γλωσσας μου στο pit απο μια υπουλη αγκωνια στο σαγονι 8):stuck_out_tongue: Πολυ ξυλο, πολυ πωρωση, και η φωναρα του δαιμονα κανανε ενα τρομερο τριπτυχο…

Για τους Guardian τι να πω… Παραμενουνε η αγαπημενη μου μπαντα και οσες φορες και να τους δω live παντα θα με στελνουνε χωρις καν να χρειαστει να κανουνε show. Εφτυσα το λαρυγγι μου απο το πολυ τραγουδι με τις κομματαρες αν και δεν μπηκαν με το Into the storm μετα το War of Wrath, και δεν επαιξαν το Majesty. Χαλαλι…
Προσωπικα τραγουδαγα τοσο πολυ, και ειχα φαει τοσο σπρωξιδι (οσοι ηταν μπροσταν καταλαβαινουν) που μπορω να πω οτι δεν προσεξα τιποτα τρομερο στον ηχο.

Οι Η&Η απλα σπειρανε. Η αποδοση ηταν πολυ καλη, η φωνη του Θεου, ηταν πραγματικα κρυσταλλινη οπως προαναφερθηκε, επαιξαν κομματαρες οπως το Die Young, Η&Η και Neon Knights… Δεν εχω να πω πολλα… Γενικα, παρα τα οποια προβληματα στον ηχο, εγω ευχαριστηθηκα ΜΕΤΑΛ!!. :D[/SIZE][/SIZE]

Μετά από λίγες ώρες και με πλήρη επίγνωση της κατάστασης και έμπλεος ψυχραιμίας λέω τα εξής:

Ο DIO EΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

[SIZE=“2”]Ο DIO ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ[/SIZE]

[SIZE=“3”]Ο DIO EINAI ΘΕΟΣ[/SIZE]

[SIZE=“4”]Ο DIO ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ[/SIZE]

[SIZE=“5”]Ο DIO EINAI ΘΕΟΣ[/SIZE]

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ… ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ασχετα απο ποιες μπαντες και ποσο αρεσαν στον καθενα σαν διοργανωση κρινεται επιτυχημενη και ειναι καλο να καθιερωθει καθε χρονο για το καλο ολων μας…

(Να φερουμε και τπτ σε black ομως ε καμια φορα,ολο στην απ’εξω… )

Tωρα εχω αρχισει να συνειδητοποιω πως ειδα τους Sabbath. Βλεπω και κατι βιντεο στο youtube και ειναι πραγματικα ανατριχιλα. Οσοι δεν ηρθαν εχασαν…

Υ.Σ. Καποια σημεια στην πλατη δεν τα νοιωθω, τα χερια εχουν μελανιες και ο αυχενας ποναει…:stuck_out_tongue:

Για τους πιο πίσω δεν ξέρω αλλά στα 5 μέτρα από τα ηχεία που είμασταν ο ήχος των Sabbath ήταν μια χαρά. εκτός μόνο από το πρώτο κομμάτι το mob rules που δεν ακούγονταν η κιθάρα (όπως και σε όλα τα άλλα συγκροτήματα που για συναυλία είχαν επίσης χαμηλή ηχητική ένταση) αλλά από το 2ο και μετά ήταν αποθέωση.

Εμπειρία ζωής οι Sabbath. τίποτα άλλο. απλά πράγματα

Υ.Γ. καλός ο χώρος που έγινε το festival αλλά αν όντως οι απομακρυσμένοι από το stage διαμαρτύρονται για τον ήχο θα πρέπει οι διοργανωτές να τον διορθώσουν.

Ως γνήσιοι οικολόγοι όπως θα ξέρετε άλλωστε, με την συγκεκριμένη εμφάνισή τους, στέλνουν μπάντες σαν τους τωρινούς BG στην ανακύκλωση!

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…
ΣΟΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ…ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕς ΟΠΩς WACKEN ΠΟΥ ΝΑΙ HEADLINERS…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΚΙ ΕΠΙΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ…

Τωρα τι να λεμε…για τους Γκαρντιαν τα λενε κι ολοι οι αλλοι,δεν υπηρχε ανθρωπος που να μην περασε καλα οποτε ολα τ’αλλα///κι επαναλαμβανω,πολυ καλοι οι Τεσταμεντ αλλα Στους Γκαρντιαν εγιναν ασχημα πραγματα μπροστα…και πισω και παντου…

Ο ΝΤΙΟ ρε παιδια…τι εναι αυτος,τον ειχα δει απο Γιουτιουμπ σε αλλες συναυλιες φετος και τον φοβομουν αλλα χθες λες και ακουγα το σι ντι ηταν\

Ο χωρος θελει μονωση να απορροφαει την ηχω…

Επισης μπραβο εναι το πρωτο φεστιβαλ που βγηκαν ολοι στην ωρα τους…για Ελλαδα πρωτοτυπο

Εχω ριξει τρελο γελιο με τα μπουκωμενα αυτια των φανμποηδων παντως.
Outshined στειλε κανα pm ρε αλητη να πηγαιναμε μαζι :stuck_out_tongue:
4 ωρες πηγαινε-ελα θα επεφτε επικος τσακωμος Oλυμπιακος-Παναθηναικος και death-prog. :lol:

Και των haters χωρίς αυτούς οι φανμποηδες είναι ένα τίποτα :p:p:p:p:p

Φίλε cyberbard προφανώς και δε θα υπάρξει αντίλογος, γιατί αφενός μεν τα χουμε πει πολλάκις για τους Guardian και αφετέρου εφόσον εσένα σε άφησαν ικανοποιημένο δεν υπάρχει λόγος.
Απλά, οι (χτεσινοί) Blind Guardian ήταν κάτι παλαίμαχοι που προσπαθούσαν να πείσουν ότι το κατέχουν ακόμα.
Και επειδή προκατάληψη και τέτοια δεν μπορώ να πω οτι υπήρχαν, μιας και κάποτε ήταν μπαντάρα και είχαν κάτι να πουν, η νέα γενιά συγκροτημάτων τους αφήνει χιλιόμετρα πίσω.

Αυτά.Τωρα τι haters και τέτοια λέτε, καμία σχέση.

Επίσης, outshined απαράδεκτος. Επρεπε να μιλήσεις.!

ο outshined είναι ο jacob