Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

μοντε ποιός jacob???

στέλνω συνήθως αντιπροσωπεία.

ρε Πάνο έψαχνα εναγωνίως να βρω καμια γνωστή φάτσα, πολύ λίγους πέτυχα. Μέχρι και το κινητό μου με εγκατέλειψε! είπαμε σε άνεση fnm.

Deathster, θα με κερδίζατε πλειοψηφία στο αμάξι και αν έβγαζα 4 ώρες με καφρίλες θα έτρεχα ακόμα σαν το Βέγγο γύρω από το σπίτι. :lol:
πρέπει πάντως να κανονιστεί κατ’ ελάχιστο μπυροποσία κάπου σε γνωστά μέρη. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είμαστε και τελείως άγνωστες φυσιογνωμίες!

η απόφαση ήταν της στιγμής όταν στράβωσα σκεφτόμενος πως περνάω την άδεια μου στο γραφείο. πριν λίγο έμαθα ότι πήγαν και κάτι κολλητοί μου από Αθήνα.

να πω κ εγω τη γνωμη μου…πηγα απο την αρχη να δω ολα τα συγκροτηματα.
descending και mencja ηταν καλοι αν και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα γτ τους εβλεπα απο τις εξεδρες και ο ηχος δεν ηταν καθολου καλος.

Στους Gojira πηγα μπροστα. Αν και τους εχω ακουσει πολυ πολυ λιγο μ αρεσαν αρκετα κ ο ηχος η ειχε βελτιωθει η μπροστα ακουγοταν πολυ καλυτερα.

Testament τι να πω…παρα πολυ καλοι και με πολυ καλη σκηνικη παρουσια. Ηταν μια απο τις 3 μπαντεσ για τις οποιες πηγα:)

Blind Guardian πρωτη φορα εβλεπα σε live οποτε δεν μπορω να ξερω πως ειναι συγκριτικα με αλλα live αλλα εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Και τον Hansi τον ειδα να εχει πολυ παθος. Μαρεσαν πολυ. Ελιωσα στο τραγουδι και το κοπανημα

Κ παμε τωρα στους υπερτατους ΘΕΟΥΣ!!! 2η φορα που τους βλεπω και ηταν παλι απιστευτοι…Για μενα τελειος ηταν ο ηχοςσ και τελειοι και οι 4 τους. Ο τονυ υπερμεγιστος, ο dio ανατριχιαστικος ο geezer και ο vinny παρα παρα πολυ καλοι.

Αν και πηγα μονος, αν και μ εφυγε το κινητο απο τα χερια οταν τραβαγα βιντεο και διαλυθηκε απο το ποδοπατημα, αν και επαιξα ξυλο και τελικα δεν επιασα πενα μπορω να πω οτι περασα ΤΕΛΕΙΑ!!!

Κ γενικα το φεστιβαλ πολυ καλο. Μακαρι να καθιερωθει

Ποσο γεματος ηταν ο χωρος ?

Πω πω τι ωραία περάσαμε κ χθες! Όλες οι μπάντες δώσαν το καλύτερο τους εαυτό.
Για τον τρισμέγιστο Ronnie τι να πω… Τον Αγαπάω!

Να σημειώσω απλά

• Αυτό που πήγε να διαβάσει ο Dio στην αρχή (μετα το μομπ ρουλς) έλεγε στο περίπου ότι “We know u ARE Black Sabbath and Sharon can suck Ozzy’s cock” … :lol: το είχα δει έξω το πανό αυτό. κ μετά πήγε να το διαβάσει ο Ρονι κ έλιωσε στα γέλια χοχοχο! =)

• Ο χώρος μια χαρά ο κόσμος μια χαρά (δεν ένιωσα σαρδέλα)

• Την συναυλία την έκανε πολύ ομορφότερη ένας φοβερός μεσήλικας κύριος (οργανωμένος με ποτάρες πάγο κ ιστορίες) κ τον ευχαριστώ αυτόν κ τη παρέα του για τα κεράσματα κ τον ατελείωτο χορο.

Οποιος ανεβάζει (ή βρισκει) αξιόλογα videakia ας ρίχνει εδώ ένα λινκ
κανγουρα άκουσες :stuck_out_tongue: :wink:

Επίσης έπαιζε μία κάμερα στημένη πάνω από τις εξέδρες. Καμια info για το video? :-s

ολες οι κερκιδες γεματες και η αρενα ειχε πολυ κοσμο αποτι ειδα

Από όταν βγήκαν οι Testament γέμισε όλο το κέντρο μπροστά και πίσω από την κονσόλα και οι εξέδρες.

Καταπληκτική βραδιά. Κορυφαίοι οι Testament, όταν o Chuck φώναζε ‘‘open up, open up’’ πωρώθηκα. Ήταν το μόνο pit που με πώρωσε έτσι (τα άλλα ήταν μέτρια).

Όλη την ώρα ήμουν μπροστά βέβαια, μαζί με κάτι άλλα παλληκάρια που γνωριζόμασταν οπτικά από άλλες συναυλίες. Οι Blind Guardian δεν με ενθουσίασαν, αλλά μετά βγήκαν οι Heaven & Hell και αποτρελαθήκαμε.

Όλοι ουρλιάζαμε τα lyrics και χτυπιόμασταν για να πλησιάσουμε τον Dio, φωνάζοντας ταυτόχρονα ‘‘Κοντός-Κοντός’’. Και οι τέσσερις τα δίνουν ακόμα όλα, είναι απλούστατα ανυπέρβλητοι.

Κορυφαία σημεία κατ’εμέ τα δευτερόλεπτα πριν το ξέσπασμα του τέμπο στο ‘‘Falling of the Edge of the World’’ και το ‘‘Die Young’’. Ωστόσο, τίποτε δεν συγκρίνεται με το ‘‘Heaven & Hell’’, που πολλοί το τραγουδάγαμε ακόμα κι όταν είχαν κατεβεί οι masters από την σκηνή.

Εν ολίγοις, live σαν κι αυτά είναι ανεκτίμητα, όποιος πήγε σίγουρα με νιώθει. Όπως προείπε ο Μetaller, μακάρι να καθιερωθεί ένα τέτοιο συμβάν…

Όλα καλά (ή περίπου καλά,αν εξαιρέσεις την ποιότητα του ήχου κυρίως στους Testament) με τη συναυλία και τις αποδόσεις των συγκροτημάτων (που οι οπαδοί τους εξυψώνουν και καταβαραθρώνουν τα υπόλοιπα συγκροτήματα).
Επιτέλους ένας χώρος ανθρώπινος για να γίνονται μεγάλες συναυλίες (εφόσον εννοείται προσεχθεί λίγο περισσότερο ο ήχος) με καλές συνθήκες υγιεινής και εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Ρε παιδιά όμως αφού ο χώρος είναι κλειστός γιατί εγώ πρέπει να ανεχθώ τον κάθε κάφρο που του ήρθε η φαεινή ιδέα να ανάψει το καπνογόνο κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική κι επικίνδυνη για όσους(όπως εγώ) έχουν αναπνευστικά προβλήματα;
Γιατί εγώ που έδωσα τα 60 μου ευρώ και περίπου 50 ακόμη για μεταφορικα και φαγητά-ποτά να είμαι αναγκασμένος να ανέχομαι τον καθένα (που πιθάνως να μπήκε και τσάμπα,όπως είδα να συμβαίνει στο υπόγειο του σταδίου με την ανοχή και τη βοήθεια σεκιουριτά) να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τη δική του και των υπολοίπων;
Ρητορικά και μόνο τα ερωτήματα που ίσως προκάλεσουν τη μήνι των περισσότερων ίσως όμωσ σταθούν αφορμή για προβληματισμό για κάποιους άλλους…

Φιλικά
stalker9

Στο χωρο μπήκα περίπου 5:00, οπότε είδα όλα τα συγκροτήματα.

Αρχικα για τη διοργάνωση, γενικά έμεινα πολυ ευχαριστημένος. Καλη πρόσβαση στο χώρο, αν και θα χρειαζονταν τροχονομοι στην εξοδο, ανετα εμπαινες και εβγαινες στο κλειστο, χωρις στριμοξιδι κλπ. Ο εξαερισμος επισης αρκετα καλος. Αρνητικα βρηκα τις λιγες τουαλετες και τον ηχο. Νομιζω ειδικα στα μικροφωνα υπηρχαν σημεντικα προβληματα σε μεμονομενες στιγμες. Πολυ θετικο οτι το ωραριο τηρήθηκε άψογα…σπάνιο για Ελλάδα. Μακάρι να ξαναγίνει και του χρόνου και να ειναι όλα καλύτερα.

Η κριτική μου θα γίνει εκ του ασφαλούς (κερκίδες), οποτε νηφάλιος απο ξυλο κλπ, ειχα ολη τη δυνατοτητα να παρακολουθησω και να κρίνω.

Η πρωτη μπάντα, οι Descending, μου αφησαν καλες εντυπώσεις και έδειχναν ενθουσιασμένοι για την παρουσία τους εκεί.

Οι Mencia επίσης καλές εντυπώσεις, με φτωχή επικοινωνία με το κοινό όμως.

Gojira, δεν ειμαι fan αυτού που παίζουν, τους είχα ακουσει λίγο αλλά με έστησαν στο τοίχο…τους βρήκα καταπληκτικους, με τρομερη ενέργεια και διαθεση. Ο κόσμος τους ακολούθησε και οταν τελειωσαν ένιωσα πως θα ήθελα λίγο ακόμα…

Testament, επισης δεν ειμαι fan τους, αλλα στο Live ηταν απιθανοι. Πολυ ωραια εικονα να χαζευεις απο τις κερκιδες το pit , ειδικα τη στιγμη που ανοιξε ο τεραστιος κυκλος. Απιστευτο παθος στη σκηνη…το ευχαριστήθηκα.

Blind Guardian, δεν ειμαι αντικειμενικος κριτης καθως αποτελουν την παρεα μου απο τα “ονειρικα ταξιδια” της εφηβειας μεχρι την παντρεμενη πλεον ζωη μου, ειναι το συγκροτημα που ακουγα και θα ακουω οταν θελω να νιωσω, να παρω δυναμη, να χαρω, να περασω λιγες ομορφες ωρες, να ταξιδεψω με τα ματια του μυαλου μου… Ετσι λοιπον τους βρηκα και παλι καταπληκτικους. Το Lord Of The Rings απο τα καλυτερα σε live που εχω ακουσει, και τους εχω δει 6-7 φορες. Σιγουρα με τον Thomen στα τυμπανα τα πραγματα ηταν καλυτερα, σιγουρα οι δισκοι τους τα τελευταια χρονια δεν ειναι σαν εκεινους του παρελθώντος, αλλα στο live συνεχιζουν να ειναι μαστορες και το κοινο ακολουθει. Το καινουριο κομματι, οπως τα περισσοτερα κομματια τους τα τελευταια χρονια, καλο αλλο οχι κατι ιδιαιτερο.

Heaven & Hell, οποιαδηποτε κριτικη ειναι ιεροσυλη για εμενα. Ποτε δεν ηταν συγκροτημα που να με τρελενε (oi Sabbath γενικως), αλλα ολα ξεκινησαν εκει, Sabbath, Dio , απο τα μεγαλυτερα λιθαρακια σε αυτο που λεγεται metal. Περαν αυτου, ηταν και παλι καταπληκτικοι. Να τους χαζευεις και να μην θες να τελειωσουν, ισως τα πολλα Solα να ενοχλησαν, ομως ειναι λογικο και ο Ronnie ο Θεος, να μην μπορει να τραγουδαει συνεχως και ακαταπαυστα στην ηλικια του. Τεραστιο respect

Απο την αρχη εως το τελος περασα πολυ καλα, και του χρόνου, πάντα τετοια

Το ξέρω πως όλοι περιμένατε τη ριβιού μου.

Γκοτζίρα δεν ήξερα τα κομμάτια δεν ακούω ντεθ αλλά είχαν ωραία σκηνική παρουσία και πολύ τσαμπουκά.

Τέσταμεντ γάμησαν ωραιo σέτλιστ (Ήθελα βέβαια κι ένα Apocalyptic City) ο Τσακ θεότατος κι η αιρ γκιτάρ με το σταντ του μικροφώνου όλα τα λεφτά. + Το γουόλ οβ ντεθ στο Φορμέησον. Μόνο αρνητικό η αντιμετώπισή τους ως σαππόρτ από μεγάλο μέρος του κοινού που ξυνόταν.
Μπεστ Μόμεντ: More Than Meets The Eye

Γκάρντιαν Ρε παραξενεύομαι πολύ που βλέπω τόσα αρνητικά σχόλια εμένα μου φάνηκαν γαμώ χωρίς να είμαι κα φανατίλας. Βέβαια τους έβλεπα πρώτη φορά. Another Holy War, The Script FOr My Requiem, Bards Song, Imaginations, Nightfall και φυσικά Valhalla γαμάτες στιγμές. Εντωμεταξύ είδα σε κάποιες συναυλίες της περιοδείας να μην παίζουν Bards Song κι έτσι όταν είδα να παίζουν Λόρδο ψιλοτρόμαξα γιατί σκέφτηκα τι διάολο να παιξουν 2 μπαλάντες. Έτσι όταν είδα να μπαίνουν οι roadies φώναξα “Πούναι ο βάρδος ρε?” Με αποτέλεσμα να γυρίσουν ίσαμε 10 άτομα να με κοιτάνε καλά καλά. Ντάξει ήθελα ένα Into The Storm αλλά δεν πειράζει καλά πέρασα. Ίσως βέβαια το κοινό να υπερέβαλε λιγάκι…
Μπεστ Μόμεντ: Βάρδος

Σάμπαθ Γουάτ κεν αι σέη? Η πρώτη μου σκέψη ήταν “είναι πιο τεράστιοι απότι περίμενα” αλλά και “είναι πιο κοντός απότι περίμενα”. Από τη στιγμή που είπε “δις ουάν ιζ κολντ τσίλντρεν οφ δε ση” είχα ξεχάσει όλα τα προηγούμενα. “Λούκ Άουτ!” η πρώτη μεγαλειώδης στιγμή του λάιβ. I και πόρωση, μακράν το καλύτερο κομμάτι του Ντεχιουμανάιζερ. Τα καινούργια κομμάτια μια χαρά. Στο Ντάι Γιανγκ ουρλιάζω και χοροπηδάω σαν τρελός, Χ & Χ δεν έχω λόγια, Φόλλινγκ συγκίνηση… Το μόνο που ξενέρωσα λίγο ήταν το Time Machine (θα προτιμούσα κανά Βουντού) αλλά δεν πειράζει. Ο Μεγάλος πραγματικά έβγαλε μάτια, δεν έχασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ νότα. Ο Αϊόμμης επιβλητικός παρότι αγκούρι, ο Γκήζερ άριστος, ενώ καιτο σόλο του Βίνν πολύ καλό κι ας μη μ αρέσουν τα ντραμ σόλο. Επίσης γαμάτος ο φωτισμός, ειδικά εκεί που φώτιζε τον Μεγάλο μία για να μοιάζει με άγγελο (αρχίδια βέβαια με τέτοια φάτσα) και μία με κόκκινο για να είναι διάβολος… (εκεί κάτι γίνεται). Μόνο παραπονάκι το 19λεπτο Χ & Χ έλεος το γαμησαν λίγο αλλά στον πούτσο μου. Είδα Σάμπαθ.
Μπεστ Μόμεντ: Ντάι Γιανγκ

Η διοργάνωση πολύ καλή ιδίως όσον αφορά ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων. Ο εξαερισμός άψογος ενώ κι ο ήχος, αν και μέτριος, δεν ήταν και χάλια. Η προσέλευση καλή μπορούσε να ναι καλύτερη. Επίσης ζήτω οι παρουσίες με τα Jack Daniel’s. Μας ομόρφυναν τη βραδιά.

Edit: Σε μας παίξανε κι αρκετό Country Girl ε?

o stalker εχει απολυτο δικιο για τα καπνογονα. οσο καλος και να ηταν ο εξαερισμος το καπνογονο κανει αφορητη την κατασταση. ειδικα στο πιτ, ειχα λαχανιασει και δεν μπορουσα να αναπνευσω σωστα.

δεν θα κατσω να κανω αναλυτικη κριτικη για την καθε μπαντα.
Gojura: δεν ειναι το στιλ μ. μου αρεσαν αρκετα αν και προς το τελος κουραστηκα. και γαμω τους τυπους ο μπασιστας
Testament: για αυτους πηγα κυριως. ελιωσα στο πιτ. πολυ καλη εμφανιση. θεουλης Τσακ. μετριος ηχος σε καποια τραγουδια (των 2 τελευταιων δισκων)
Guardian: εφυγε ενα φασκελο μολις αντικρισα τον Χανσι (ξεχασα οτι κουρεφτηκε:p). ανατριχιασα σε 2-3 τραγουδια.
Sabbath: πηγα κερκιδα για να απολαυσω ανετα το θεαμα. τρομεροι Ντιο και Μπατλερ. ο τονυ μου εδειξε οτι "ακομα ενα λαιβ στο τουρ’’. ειχαν ισως τον χειροτερο ηχο της βραδιας

γυρω στις 10.000 πρεπει να ειχε. μπορει και παραπανω.
φρικαρα με τις ωρες που βγαιναν και φευγαν οι μπαντες. ουτε 5 λεπτα αποκλιση!!!
Μπραβο στην ον στειτζ για την διοργανωση. μετα απο MMD και rock em all πιστευω πως αυτο το φεστιβαλ θα κρατησει.

Ξεκινώντας από το υπέρτατο γνωμικό ότι ο DIO ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΣΑΤΑΝΑΣ, ΚΑΙ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ μαζί ας προσπαθήσω να γράψω κάτι για την όλη φάση.

Πήγα (με τον Jonkyr μαζί) λίγο πριν τους Testament, οπότε δεν έχω άποψη για τα προηγούμενα.
Οι Αμερικάνοι ήταν πολύ καλοί αν και δεν είναι του γούστου μου. Ο ήχος δεν ήταν κακός, αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερος (αυτό ισχύει και για τη συνέχεια) Ο τεράστιος Billy ήταν επιβλητικός και, για τα αυτιά μου, σε πολύ καλή κατάσταση. Γούσταρα που έβλεπα να γουστάρουν οι άλλοι…
Οι Guardian είναι μεγάλη συμπάθεια, αν και ομολογώ ότι κατόρθωσα (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) να μην τους έχω δει μέχρι χθες. Και ανήκω σε αυτούς που γουστάρισα… Μου άρεσε η επαφή με τον κοινό, μου άρεσε η ανταπόκριση του κόσμου και μου άρεσε ακόμη περισσότερο ότι έβλεπα άτομα πασιφανώς άσχετα με το γκρουπ, να χαμογελούν ικανοποιημένοι. Το δε encore τους ήταν εκπληκτικό, αν και τα δύο άσματα ήταν ακριβώς “ανάποδα”. Δηλώνω δε, ευθαρσώς ότι νιώθω μ…άκας που δεν τους είδα νωρίτερα… Όσον αφορά τον ήχο στο πρώτο τους κομμάτι ήταν σαν να ήταν κλειδωμένοι σε κουτί, αλλά όσο πέρναγε η ώρα έγινε υποφερτός.
Και πάμε στους ΗΑΗ. Δεν ξέρω αν ανέφερα ότι ο Ronnie είναι τιτανομεγιστοτεραστιομεγαλειώδης, αλλά το λέω τώρα. Ο Ronnie είναι τιτανομεγιστοτεραστιομεγαλειώδης. Και προχωράω ακάθεκτος…
Αν και στην αρχή ο ήχος ήταν πάλι μπουκωμένος, όσο πέρναγε η ώρα βελτιώθηκε αισθητά. Ξαναμπούκωνε στα καινούρια, φαινόταν πολύ φορτωμένος, αλλά δεν έχουμε και πολλά παράπονα.
Κορυφαίες οι στιγμές των κλασικών κομματιών, με ιδιαίτερες στιγμές για μένα (ο καθένας έχει τους λόγους του γι’αυτές) το Die Young (κόλαση στο κλειστό) και το Falling off the edge of the world.
Δεν περίμενα τον κοντό (πέρα από όσα του έχω ποστάρει και που δεν είναι ψέματα) να είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι είχα αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι επαρκής, μόνο λόγω ηλικίας. Στα 67 θες ταξί για να πας στην τουαλέτα, όχι να κάνεις αυτά τα αίσχη επί σκηνής…8O
Ο Iommi είναι ο πατέρας μας, όπως είπε ένα φιλαράκι και σε Αυτόν τον πατέρα οφείλεται ο απόλυτος σεβασμός. Όχι ότι ο γερό-Τομμυ μας απογοήτευσε. Ώρες-ώρες η κιθάρα ακουγόταν τόσο κρυστάλλινη, τόσο εξωπραγματική, τόσο δικιά του…
Όσο για μένα, πονάει ο λαιμός μου τα πόδια μου, είμαι λίγο κουρασμένος, λίγο βραχνός, αλλά πολύ φευγάτος. Αξιολογώ αυτή τη συναυλία πάρα πολύ ψηλά σε αυτά που έχω δει και όχι μόνο για τυος HAH αλλά και σαν πακέτο…
Και λίγα πράγματα για το γενικό του θέματος.
Θετικά:Συμπαθητικός χώρος, εύκολη πρόσβαση (για όσους έχουν αυτοκίνητο, η αποχώρηση πάντα και παντού είναι προβληματική), καλός εξαερισμός (και εγώ κάποια στιγμή έσκασα, μετά θυμήθηκα ότι χτυπιόμουνα σαν το σπαστικό, (παραβλέποντας κιλά, χρόνια, κούραση και αυπνία)), νορμάλ τιμές στα ποτά. Και, το κυριότερο, εξαιρετική ακρίβεια στο timetable των συγκροτημάτων, πρωτοφανές για Ελλάδα…
Αρνητικά:Τουαλέτες λίγες (δεν τις χρησιμοποίησα, αλλά από όλους άκουγα το ίδιο) και κακή ποιότητα ήχου, που κατά τη γνώμη μου, οφείλεται στο χώρο, ο οποίος είναι αχανής πίσω από τις κερκίδες και αυτό δεν είναι καλό, λύνεται όμως με μεγάλα βαριά πανιά.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Αν έχω κάτι, θα επανέλθω…

ωραια περασαμε…

ειδα και τισ δυο πρωτες μπαντες… δεν με τρελαναν…

γκοτζιρα -> ειχα προσπαθησει να ακουσω και τους δισκους αλλα δεν με αρεσαν ιδιαιτερα αλλα ουτε και στο λαιβ με κερδισαν.

τεσταμεντ -> πλακα ειχαν και γουσταρα παροτι δεν εχω πολυασχοληθει…

γκαρντιαν -> δεν μου αρεσει καθολου γενικοτερα ο ηχος με συνεπεια ατελειωτη νυστα και βαρεμαρα…

σαμπαθ -> δεν περιγραφω γιατι θα γινω γραφικος…

αα και το πιο τελειο ηταν το ατελειωτο περπατημα στο τελος γιατι γυρισα σπιτι με τα ποδια… τελεια σας λεω…:!:

εγω πιστευω οτι ειναι το ολο στυλ του Iommi.

σχεδον ποτε δεν ειναι εκδηλωτικος.

τοσο πολυ που απορω πως γινεται να παιζεις κομματια σαν τα Dirty Women, Sabbath Bloody Sabbath, Heaven And Hell και καποιες ντουζινες ακομα που βαριεμαι να γραψω και να μη χοροπηδας σαν το κατσικι.

ισως ο χαρακτηρισμος αγγουρι που εδωσε ο Λερις για τη σκηνικη του παρουσια, χωρις καμια διαθεση προσβολης για το θεο, να εχει καποια βαση.

αλλα δεν ειναι και λιγακι καπως να βλεπεις τον ηρωα σου επι 2 ωρες σχεδον ανεκφραστο;;;

μακαρι να τον εβλεπε βεβαια και να παιρνε το μεσημεριανο του υπνο …τι να λεμε;;;

ΡΕΕΕΕΕΕ!!! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ!
ΠΑΝΤΟΤΕ ετσι ηταν ο Ιομμι!
Ξερναει τα πιο ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΙΕΒΙ ριφφς στον πλανητη και καθεται αταραχος και μας απολαμβανει να λιωνουμε ρε!

[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ[/SIZE]

ΟΚ παιδιά θα γίνω όσο πιο αντικειμενικός μπορώ χαχαχαχα:

Χώρος καλός με ωραία θέα καλό κλιματισμό , και ναι επιτέλους μια φορά που βγήκαμε χωρίς να περιμένουμε 1 ώρα καθώς οι έξοδοι είναι αρκετοί. Στο θέμα πάρκινγκ παίρνει άριστα και επίσης το τράμ είναι πολύ κοντά. Εύγε. Και τα μπάρ φαινόντουσαν οργανωμένα. Ναι θα έλεγα ότι η συναυλία ήταν πετυχημένη, ας προσέξουν μόνο τον προσβλητικό ήχο.
Θέμα ήχου: Αν και ήμουν στον εξωτερικό χώρο νωρίς μπήκα στα πρώτα τραγούδια των Guardian και έκατσα στον πάνω χώρο δίπλα στα μπάρ με θέα όλο το γήπεδο παρέα με την μισή ελληνική σκηνή χεχε. Ηχός χάλια μαύρα πολύ μπούκωμα αν και μετά καλυτέρεψε και έγινε απλά υποφερτός. Καλή απόδοση της μπάντας και ο κοντομάλλης σε σημεία ήταν καταπληκτικός. Φοβερό και αναμενόμενο highlight το Bard’s Song.
Μετά την ονειρώδη εισαγωγή και το Mob Rules και τον απαράδεκτο ήχο είπα να κατέβω κάτω και σιγά σιγά ερχόμουν πιο κοντά στη σκηνή. Ο ήχος κάτω ήταν πολύ καλύτερος εδώ που τα λέμε. Εντάξει για την απόδοση δε θα πώ πολλά απλά πως γίνεται αυτός ο άνθρωπος να τραγουδάει τόσο καλά σε τέτοια ηλικία μπράβο σου ρε Ronnie. Αναπάντεχα καλός ο Appice, αφοσιωμένος ο Butler και ο κόρακας με την κιθάρα άμησε κ έδειρε. Ειδικά όταν μοίραζε χαμόγελα εδώ και εκεί ήταν Η ΜΟΡΦΗ.
Εκπληκτικό δέσιμο του Fear με τα παλιά κομμάτια, καλοδεχούμενα και όμορφα τα υπόλοιπα. Ευχάριστο άκουσμα του Time Machine γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ακούει και ο Buttler καμια επιδοκιμασία, με πιάνετε έτσι;
Χαμός στα αναμενόμενα χιτς και ομολογώ απόλαυσα όλο το HAH καθώς ο Iommi το εμπόλιασε με κάτι ριφάκια/μελωδίες που δε τις είχα ακούσει ποτέ ξανά, πέρα του κλασικού “ανοίγματος”.
Όπως έλεγε και ένα φιλαράκι που γνώρισα από Κρήτη να’ναι καλά, εκκλησίασμα!!
[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ[/SIZE]
Σταματώ εδώ.

edit: Ρεεε ο Iommi πάντα έτσι παίζει και έτσι κινείται χαχαχα

[-X[-X[-X siags κανε εντιτ ΤΩΡΑ και γραψε ποσο [SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ [/SIZE]ηταν

εντιτ: πινκς αγαπες <3

Δεν ειπα εγω οτι δεν ηταν παντα ετσι.

Απλα δεν μπορω να διανοηθω πως μπορεις να παιζεις αυτα ΤΑ τραγουδια και να εισαι Κλαημανιδης. 8O

Κι επισης ρε Τονυ κανε ενα νευματακι, μια ποζερια, κατι να πεσουν ξερα τα οπαδακια που λιωνουν να σε βλεπουν να σκιζεις μεν, αλλα να τους γραφεις στην καραπουτσακλαρα σου.

(Ρωτηστε τη Σαρον για το τελευταιο. :p)

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ, ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ, ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ, ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΗ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Α- ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ

[SIZE=“7”]Κ Α Β Λ Α ! ! ! ! ! ! [/SIZE]

α-γαμια;;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

A- στερητικό στέρησης
Α-γράμματε; :lol::lol::lol: