Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

:θετικη κατευθυνση μοουντ ον:

εξακολουθω να μην εχω καταλαβει…:smiley:

Καιρό είχαμε να τα πούμε…

Δεν εκπλήσσομαι…:lol::lol::lol:

ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ ΡΙΒΙΟΥ

Οτι και να λετε, Testament αψογοι, Guardian θεοι, Sabbath επισησ θεοι. ο κοσμοσ ηταν φανερο πως το διασκεδασε απο την συμμετοχη του σε ολα τα κομματια. Μην προσπαθειτε να βγαλετε απο την μυγα ξυγκι και να βρειτε κατι στραβο σε ολα.Αν δεν ασχολιται καποιοσ με ενα συγκροτημα, μην βγαινει και λεει πωσς ηταν βαρετο.Ολοι τα σπασανε, ολοι τραγουδησαμε το bard song κ to valhalla.Ολοι τραγουδησαμε στο die young κ το heaven and hell.Τις κριτικεσ να τις κανετε αντικειμενικα και οχι υποκειμενικα.Προβληματα υπαρχουν σε καθε Live. ευτυχως κλιματισμοσ υπηρχε, τουαλετεσ, ευκολη εισοδος για ολα τα ατομα. Tο μερος κλειστο, λογικο να μην υπηρχε τοσο καθαρος ηχος, αλλα παλι ακουγοταν παρα πολυ καλα.και καθομουν και στις κερκιδες διπλα στην σκηνη.Ta συγκροτηματα παντος κανανε αψογες εκτελεσεις, ηταν σε εκπληκτικη φορμα, και τα υπολοιπα λογια περιττα.

Και του χρονου.

…τι μενει μετα απο μια συναλια?

τι μενει οτι συναντας το θεο…

…ακουω ντιο και ανατριχιαζω…ηταν τετοια η φορτιση ακομα και 50ριδων γυρο μου στο die young…

που στο τσακ δεν πηδησαν στο πιτ…

die young die young die young die younggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Ρε παιδιά το θεωρώ ντροπή να αναφέρονται τα δύο ελληνικά συγκροτήματα σε 3 μόνο post!!! Και όχι επειδή είναι ντόπιοι. Απ’όπου και να’ναι αξίζουν έστω την ακρόαση του κοινού ενός φεστιβαλ. Εγώ λοιπόν θα σχολιάσω μόνο αυτά τα συγκροτήματα έτσι για σπάσιμο.:stuck_out_tongue: Οι Descending δε μου κάνουν. Μου φαίνεται οτι δεν είχαν και καλό ήχο αλλά έτσι κι αλλιώς είχα απο την πρώτη στιγμή την εντύπωση οτι ο μόνος λόγος που βρίσκονται εκεί είναι τα conne. Δεν ξέρω αν όντως έχουν αλλά δε βρίσκω άλλο λόγο να ανοίξουν αυτό το φεστιβάλ. Απο την άλλη, οι Mencea με ικανοποίησαν αρκετά και ήταν πολύ καλή προθέρμανση για την εξαιρετική βραδιά που ακολούθησε. Μου φάνηκαν δουλεμένοι και απέδωσαν καλά τα κομμάτια του πρόσφατου album τους. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί οτι τηρήθηκε τα ωράρια που είχε ανακοινωθεί. Πρωτόγνωρο φαινόμενο για την Ελλάδα! Σε συνδυασμό με την ικανοποιητική προσέλευση κόσμου, τον καλό χώρο που όντως κλιματιζόταν και το πολύ καλό billing, αφήνει πολλές υποσχέσεις το Rocking Athens. Συγχαρητήρια! Άντε και του χρόνου. Περιμένουμε και το Rock’em All για να σπάνε τα μονοπώλια:wink:

Εχω πολλά να σας πώ, πολλά να σας γράψω.

Και σχετικά με τις εντυπώσεις μου από την χθεσινή συναυλία, αλλά και για κάποια πράγματα που βίωσα όντας backstage με τον Ronnie για περίπου 2 ώρες.

Προς το παρόν είμαι με 3 ώρες ύπνο και χρειάζομαι ξεκούραση. θα επανέλθω ίσως αργότερα το βράδυ.

Μέχρι τότε πάρτε ακόμα 2 videakia μου:

Διαβάζω οτι πολύ γουστάρατε το Die Υoung, άρα πάρτε ένα μικρό απόσπασμα με την αρένα να φλέγεται. Ισως κάποιοι αναγνωρίσετε και τους εαυτούς σας να χοροπηδάνε :slight_smile:

Και βέβαια να και το κλασσικό αγαπημένο τμήμα (white shape - black shape) του Heaven and Hell :

Enjoy !

ποσο κοσμο ειχε τελικα???

ακόμα δεν εξήγησες!
:lightsabre:

“έλα μωρέεε…”

αυτός είναι ο Ιάκωβος στον sport-fm

επειδή ήμουν μέσα στο πιτ να πω ότι αν και στους testament που άναψε καπνογόνο ο τυπάς ήταν στο κέντρο και μακρία από κόσμο και όλα ωραία και όμορφα sabbath κάποια στιγμή το πήρε ένας τρελάρας και παραλίγο να κινδυνέψει κόσμος. Πάντως αν και παρατηρήθηκαν φαινόμενα τσιγγολελέτας και όλοι γυρνάμε γυρώ γυρώ χαρωποί όταν γίνοταν σοβαρό πιτ όποιος έπεφτε αμέσως οι άλλοι τον σηκώναν και ευτυχώς γλιτώσαμε τα ποδοπατήματα:roll:

στα της συναυλίας τώρα:

mencia descending ήμασταν κερκίδα αλλά άκουγα ένα νταπα ντουπα και τίποτα παραπάνω.

gojira κάτω αλλά χωρίς να χωθώ καθισα απλά και τους κοιτούσα και ένιωθα σαν να περασε ένας οδοστρωτήρας απο πάνω μου όταν τελείωσαν. Χωρίς πολλά πολλά απέδειξαν ότι το έχουν!(που είναι το global warming ρε!)

testament: αν και δεν είμαι ο μεγάς φαν ξέρω μερικά κομματάκια τους και περασα και μια χαρά μπήκα και στο πιτ που όμως ήταν μούφα(δηλάδη sabbath ήταν καλύτερο :roll:)

guardian: ξεκινήσαν και ήμουν κέντρο πίσω στα πιτ ένα δύο τραγούδια και βρέθηκα 3η σειρά να φωνάζω και να χτυπιέμαι , ναι δεν ήταν τόσο καλοί όσο παλίοτερα αλλά guardian ρεεε:!:

black sabbath: απο 3η σειρά πήγα λίγω πιο πίσω γιατί λέω τους έχω ξαναδεί και είχε πολύ στριμωξίδι και περίμενα καμία πένα iommi αλλά λέω με μια παίζει δεν είδα και κανενα μέρος που να έχει πένες εκεί και λέω δεν θα πετάξει(μετά εβριζα την τύχη μου που δεν έκατσα γιατί πέταξε άπειρες:?) αλλά χώθηκα στο πίτ και ειδικα die young, neon knights ήταν…μαντέψτε…

ελα έλα αφού ξέρεις τι θα πω τι το άνοιξες?![SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑΑΑ[/SIZE]

P.S RESPECT σε κάτι 40αρηδες που χτυπίοντουσαν πιο πολύ και απο 'μένα :!:

Φιλε Dyingfreedom,
οπως ειπα και στο πρωτο ποστ γνωμη σου και γνωμη μου ετσι,πρωτη φορα μπαινω στο φορουμ οποτε δε σας ξερω παιδες τις αποψεις σας και τι εχετε πει…
Αλλα δε μπορω να ακουω οτι ενα συγκροτημα που διαφοροποιειται συνεχως μουσικα ψαχνει τη μουσικη του και αποκτα καινουριους οπαδους χωρις να χανει τους παλιους του εστω κι αν η αλλαγη του μουσικου του υφους ξενιζει πολλους που αναπολουν παλιες μερες δε μπορω να ακουω να το χαρακτηριζουν παλαιμαχους…
Δηλαδη αν εμεναν και εβγαζαν τα ιδια σι ντι με τον διο ηχο και επεφταν στην ανυποληψια οπως τεραστιες μπαντες οπως Saxon Rage Running Wild Helloween κλπ του γερμανικου χωρου τοτε τι θα ελεγες ρε μαν?
Τελος παντων γνωμη σου και γνωμη μου αλλα το να συγκρινεις 2 συγκροτηματα διαφορετικων χωρων υπαρχει μονο στην Ελλαδα και δε μπορω να καταλαβω το λογο να το κανει καποιος,το να συγκρινεις την live performance τους εχεις καθε δικαιωμα αλλα παντα ειναι κατι το υποκειμενικο γιατι εγω ειδα πολλες χιλιαδες τρελλαμενους κατα τη διαρκεια και μετα το τελος των Γκαρντιαν και τελος να λες σου επαναλαμβανω παλαιμαχους ενα συγκροτημα που εχει σταθερα ανοδικη πορεια εδω και 20 χρονια επειδη δε σου αρεσαν τα τελευταια τους σι ντι(που δεν επαιξαν και κανενα τραγουδι απο αυτα εν τω μεταξυ) ειναι για μενα ακατανοητο
Αν θες την αποψη μου και μενα περισσοτερο μου αρεσαν οι παλιοι δισκοι,αλλα μ αρεσουν και οι καινουριοι κι εχω μαθει να σεβομαι τους μουσικους που δεν πατανε πανω σε μια επιτυχια και τη λιβανιζουν,μονο ετσι παει μπροστα η μουσικη.
Δε ξερω τι μουσικη ακους αλλα εχω βρεθει σε συναυλια των Paradise Lost στο συγχωρεμενο Ροδον meta to Symbol of Life και να χουν βγει οι τυπαδες με κοντο μαλλακι και καρο πουκαμισακι και να ους βριζει το μισο Ροδον και να τους λεει παλαιμαχους καλη ωρα οπως εσυ…κα μετα μας πεταξαν στη μαπα τα 2 τελευταια και τα λογια περιττευουν…
Τεσπα υποκειμενικα ειναι ολα,θα κλεισω μονο λεγοντας οτι εχοντας δει τους Γκαρντιαν 6 φορες-εκανα λαθος στο προηγουμενο ποστ… :slight_smile: εχω δει οτι με σεβονται ως οπαδο καθως καθε φορα εχουν διαφορετικο σετλιστ και εχω ακουσειι σχεδον ολη τους τη δισκογραφια…δε ξερω πολλα συγκροτηματα που το κανουν αυτο και που σεβονται τοσο τους οπαδους τους στα λαιβ,δεν εχω δει επισης αλλη συναυλια με τετοια αγαπη μεταξυ κοινου-συγκροτηματος αλλα παλι ολα αυτα ειναι υποκειμενικα…
Η ουσια ειναι οτι απ οτι βλεπω ολοι περασαμε γαματα…

[SIZE=“7”]KABΛA[/SIZE]

[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ [/SIZE]θα ηταν να βγαινε ενα dvd με τους H&H και testament απο αυτη τη συναυλια!

Επιβεβαιώνω πως η αρχή του τέλους ήρθε από τον Bleedin στο falling παρασύροντας στο διάβα του τους 5-6 ανυποψίαστους από την Γαλατσιώτικη Αρμάδα :stuck_out_tongue:

Όταν ο Bleedin άνοιγε χώρο και έσπρωχνε για να γίνει (χα)μος-πιτ άλλοι τραγούδαν για τον βάρδο.

//Valhalla deliveras…:lol:

νόμιζες θα έγραφα ΧΥΣΙΜΟ? ΧΟ ΧΟ ΧΟ[SIZE=“7”]ΚΑΒΛΑ![/SIZE]

Κάτι να γίνει, γιατί απαξ και γίνει της μόδας (που ήδη έγινε) θα γεμίσει το φορουμ με ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ ΚΑΒΛΑ.

Ρε τζαζεμένε βαλχάλα εσύ είσαι?

ΠΟΡΩΣΟΥ ρε!

Ναι καβλέουρα :smiley:

Πωρώθηκα και λέρωσα σορτσάκι,όχι τόσο όσο ο ψηλός που έβγαζε και ρολόι για να μπει στο μοσπιτ :stuck_out_tongue:

κλαίω!!! :smiley:

Αχαχαχα!

Επίσης 3 κορυφαία σκηνικά από το χτεσινό λάιβ:

1. O τύπος με τη μπλούζα ντίο που είχαμε μπροστά μας με μπλίντιν, που χοροπήδαγε σαν κάτσικας στους Guardian. Περιττό να αναφέρω ότι στους Σάμπαθ καθόταν ήρεμος σα σκοπάνθρωπος.
  2. Οι 2 κοκκινομάλλες στα δεξιά μας που φόραγαν το τίποτα.:naughty:
  3. Ο τύπος που όταν έπαιζαν οι Guardian κράδαινε το…σπαθ…ε, το κράνος του :lol: Κάποιος να του πει ότι οι Guardian δεν τραγουδούν για Χάρλευ:p
  4. Η ουρά στις αντρικές τουαλέτες για μια τουαλέτα με λεκάνη, όταν τις όρθιες δεν τις τιμούσε κανείς. Ρε μάγκες, πρώτον φχαριστώ γιατί κατούρησα στο άψε σβήσε, δεύτερον πόσο άντρας είσα αν δεν κατουράς στις όρθιες?:stuck_out_tongue:

ε κοιτα, το συγκεκριμενο φεστιβαλ ,εξαιρουμενων των τεσταμεντ, δεν ηταν για ΑΝΤΡΕΣ

:tomato: