Rocking Christmas Party 2007 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Τέλεια:)

Με χτύπησε γκαντεμιά και πάλι! Φυσάνε άνεμοι 9 μποφώρ, έχει απαγορευτικό και επειδή είμαι κάτοικος νησιού (Χίος), δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω για να έρθω! :cry: :cry: :cry: :cry:

Πολύ καλά να είστε και να περάσετε όλοι και να ανεβάσετε μετά φωτογραφίες να σας δούμε κι εμείς οι γκαντέμηδες! :cry:

ΓΜΩ ΤΟΝ ΚΛΟΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Γ*ΜΩ ΤΑ ΜΠΟΦΩΡ ΜΟΥ, ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! :x :x :x :x :x

Τι θα γίνει βρε keimis με σένα, άντε να δούμε πότε θα σε δούμε και απο κοντά!

Αχχχχχχ δε θα σε πετυχω απο κοντα εσενα…

Λέγε μου τέτοια και φεύγω σήμερα από Ηράκλειο.
Πάμε ρε minoan, γερά! Δε κολώνετε πουθενά, ε;! Για να δούμε… :-s

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν την Πέμπτη (20/12) στο Αιγαίο και φτάνουν και τα εννέα μποφόρ, έχουν τις επιπτώσεις τους στη θαλάσσια συγκοινωνία.

Από το πρωί ακινητοποιημένα στο λιμάνι του Πειραιά είναι τα πλοία με προορισμό την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ στον Αργοσαρωνικό εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια με πλοία κλειστού τύπου.

Από το λιμάνι της Ραφήνας φεύγουν μόνο τα πλοία για Μαρμάρι.

Aπο http://www.cosmo.gr

Γκαντέμηδες μακρυά!
Πήρα στο Λιμενικό και είπαν ότι φεύγουν κανονικά τα παπόρια.

Τι να κάνω ρε γαμ*το, τέτοιος γκαντεμόσαυρος που είμαι! Και εκτός αυτού, αυτές τις γιορτινές μέρες, είναι κλεισμένες και όλες οι θέσεις των αεροπλάνων από Χίο προς Αθήνα και αντίστροφα, και έτσι ούτε αεροπλάνο μπορώ να πάρω! Ααααααα, δεν είναι κατάσταση αυτή , μου φαίνεται ότι πρέπει να αγοράσω ιδιωτικό τζετ, να μην έχω κανέναν ανάγκη! :lol: :stuck_out_tongue:

Καλά να περάσετε ξανά εύχομαι, και φώτος οπωσδήποτε να ανέβουν μετά! :smiley:

ρε παιδιά… Τσακώνεστε για τη μουσική? Πάτε καλά?

α) το πάρτυ είναι του rocking, μουσική θα παίζουν οι συντάκτες = εγγύηση!!!

β) θα ακουστούν μουσικές από όλο το φάσμα του rock (αφού και το site καλύπτει τόσα πολλά είδη ροκ)

και

γ) εμένα και νησιώτικα να παίξουν, δε με νοιάζει και πολύ! Εγώ με τους συντάκτες και τους χρήστες του φόρουμ θέλω να βρεθώ για να μιλήσουμε για αυτό που αγαπάμε. Τη μουσική! Και αν παιχτεί και κανά κομμάτι που δε γουστάρω, δεν έγινε και τίποτα :wink: :wink: :wink:

Άντε! Μία και καμία έμεινε!!!:drunk: :drunk: :dance:

έεεχεις να φας κούνημα! :stuck_out_tongue:

κοιτάει διακριτικά απο την πόρτα του πάρτυ:-s

Ελπιζω αυτη τη φορα να μην εχει παλι μονο ενας φωτογραφικη μηχανη!Ενταξει δεν ειστε τοσο ομορφοι οσο εμεις εδω πανω,αλλα μη ντρεπεστε πια και τοσο!Σας δεχομαστε και ετσι πως ειστε.8)

[-X [-X [-X [-X [-X

Ελα να μεινεις Αθηνα να σε βλεπουμε και καμια φορα…εεε φιλος???

Γράφτε λάθος :roll:

συγγνωμη αλλα οτι γραφει δεν ξεγραφει…

:stuck_out_tongue:

Σήμερα το πάρτυ!:smiley: Ας ποστάρει κάποιος ξανά τις ώρες και το μέρος που θα αρχίσει,μήπως κάποιος αποφασίσει να έρθει τελευταία στιγμή.:wink:

Θα ήθελα να περάσω να πώ μία καλησπέρα αλλά είναι μάλλον αδύνατο.
Καλά να περάσετε!

Rocking Christmas Party 2007 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!
Ημερομηνία καταχώρησης: 13/12/2007 @ 17:36

Χριστούγεννα χωρίς party από το Rocking.gr γίνονται; Δε γίνονται! Σχεδόν έξι μήνες μετά το πιο «ανώριμο» party λοιπόν, σύσσωμη η συντακτική ομάδα του Rocking σας περιμένει και πάλι, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στο «Καβάτζα» (Αχαρνών 164 & Ευτυχίας 12) για… τα γνωστά: Μπύρες, κουβέντα, rock, metal, σφηνάκια, headbanging, κι άλλα σφηνάκια, δώρα…

Ώρα: 22:00
Είσοδος: Δωρεάν
Παραγγελιές: Ευπρόσδεκτες

κανονικα θα ανεβαινα Αθηνα σημερα, επομενως θα ερχομουνα και στο παρτυ, αλλα τελικα κατι προέκυψε και θα ανέβω απο Δευτέρα, αρα no party for me :-s Όπως και να έχει viel Spass παίδες! :slight_smile:

εννοείται ότι θα ακούσουμε και κομμάτια που δεν γουστάρουμε,αλλά χου κερζ?καμαν εβριμπαντι8)

χαμός σήμερα