Rocking Christmas Party 2007 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Αχαχαχα, αυτό είναι το καλύτερο αστείο που έχω ακούσει μέχρι τώρα=D> :lol2:

Καταρχάς το Wiizard παίζει και γαμώ τις μουσικές! Το ότι βάζει κάποια 5 με 6 χιτάκια σταθερά, κυρ’ιως Παρασκευές και Σάββατα δεν λέει κάτι, όλοι το κάνουν:!:
Βάζει μεγάλη ποιλιλία από hard rock/aor/glam/sleaze/melodic metal και έχει τρομερούς DJ
όπως ο Βιενιέρης(rockpages) και ο Γρηγόρης(metal temple).:yes: Το ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που γκρινιάζουν
όταν βάζει τα σπάνια, γιατί πολλοί θέλουν να ακούσουν τα ίδια και τα ίδια#-o

Και το μεγαλύτερο συν του είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία(Μαρούσι), όπου μπορείς να παρκάρεις εύκολα, και δεν κινδυνεύεις ούτε εσύ, ούτε το αυτοκίνητο σου, σε σχέση με κάποια άλλα που βρίσκονται στο κέντρο:wink:

Έλεος ρε παιδιά, με φάγατε με αυτό το Wizard. Δεν τρελαίνομαι με το hard rock/aor/poser/glam,γι’ αυτό και το έγραψα αυτό. Εξάλλου αυτά βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, όπως π,χ βρίσκεται κοντά το gothic με το dark wave και το post-punk. Αυτό που ζήτησα ο άνθρωπος είναι μουσική ποικιλία. ΚΑΙ αυτά, αλλά και πολλά άλλα ακόμα.

Τέσπα, δε νομίζω πως θα απογοητευτώ. :slight_smile:

Ωραία δεν σου αρέσει, πάω πάσο, να σου κάνω μια ερώτηση όμως.

Πας σε ένα rock club, πως θα υπάρξει fun και διασκέδαση αν δεν παίξει κυρίως poser/hard rock???

Πηγαινε μια Πεμπτη στο Mo-Better και θα καταλαβεις οτι δεν ειναι απαραιτητο το poser/hard rock…
H ενα Σαββατο στο Underworld…

Ε, δε διασκεδάζουν όλοι με poser βρε συ. Γιατί τότε πάνε σε μεταλλάδικα, γιατί πάνε σε γκοθάδικα ή άλλα που παίζουν σύγχρονο ροκ? Καλό και το poser και το glam, ναι, είναι μουσική για μπύρες και χαβαλέ, αλλά δεν είναι η ΜΟΝΗ μουσική.

Eγω το θελω!!!

Με death/thrash φυσικά!

Χωράς tolkki σε small…???Πρέπει να έρθω όπωσδήποτε να το δώ αυτό…:lol:

Συγνώμη αλλά τα δύο που ανέφερες είναι απαράδεκτα στην καλύτερη. Και μην μου πεις για τα άτομα που

μαζεύουν… Το Mo Better δεν μαζεύει τόσο κόσμο μια η άλλη, στο Underworld μαζεύεται όλη η παρακμή, πλάκα

κάνουμε, καλύτερα να πάω σε λαικάδικο#-o

:slight_smile:

@metzikof > κινδυνεύει το αυτοκινητο σου, αν το βαλεις στο κεντρο? :?

Σίγουρα αχαχαχαχαχα:D

Φυσικά. Τόσοι αλήτες με κουκούλες κυκλοφορούν.

@metzikof

Ρε φιλε, εσυ ακου τα γκλαμοποζεραδικα σου και ασε μας στην ησυχια μας εμας να διασκεδαζουμε με παρακμη (φτασαμε να μιλανε για παρακμη και οι φανς των Motley Crue τωρα). Και εν πασει περιπτωσει εγω μιλησα για μουσικη και οχι για το τι κοσμο μαζευει το καθε μαγαζι…

Άντε σε μπουζούκια τότε φίλε, γιατί με την λογική σου όλοι οι υπόλοιποι δεν διασκεδάζουμε. Εγώ ειδικά που δεν έχω πάει ποτέ Wizard δεν έχω διασκεδάσει ποτέ στη ζωή μου.

Σε πολλά σημεία ναι, θέλω αύριο να πάω στο πάρτυ(έχω ξαναπάει στο καβάτζα) και μπαίνω στο δίλλημα

αν πρέπει να πάρω αμάξι ή να πάρω ταξί:?

Θα εχει αστυνομια γυρω γυρω. Φερε το αμαξι…

Καλά κρασιά! Κάνε ένα Gallop, και πάρε γνώμες για το Underworld! Και συγνώμη μετράει σε ένα μέρος που πηγαίνεις και πόσο ανθρώπινο είναι, ξέρεις δεν είναι μόνο η μουσική…:yes:

Πάντως εγώ όσες φορές έχω πάει στο Underworld καλά έχω περάσει…

Εσύ μπορείς να διασκεδάζεις όπως θες, το θέμα είναι ότι όλα τα μεταλλάδικα βάζουν κάποια κλασικά

hard rock/metal τραγούδια για να γίνει τσέρτσελο, δεν είναι διόλου τυχαίο:!:

Εκανα το γκαλοπ. Ψηφισαν ο ελλανορ, εσυ κι εγω…
Το 67% λεει “περναω καλα”…