πόσες θες?:-k
φερε για ολους απο μια - δυο …για μενα θελω τρεις:-s
να το δώσω?
μου βγήκαν τέσσερες,να τις αφήσω?
Oχι Ολγα!!
Σου εχω πει ποσο σε παω?
Α, και αυτη τη φορα πιστευω να μην ξεχασω κατι που χρωσταω…
Τελικά ο φίλος Maiden79 εκτός από aor θέλει και αφιέρωση από το πρώτο Danger Danger:bounce: :yes:
:twisted:
Βασικά αν είναι εύκολο, θα ήθελα να παιχτεί κάτι από Expoited. To Sick Bastard πχ :roll: :roll: :roll:
όλες οι άλλες μου παραγγελιές θα δωθούν στο μπάρ. :lol:
Θα έχουμε και μπλουζάκια rocking να δώσουμε. Σε όσους προλάβουν ε! Ελάτε νωρίς
Και για έναν υπερτυχερό μπλουζάκι Carlsberg που μου 'δωσαν τις προάλλες αλλά είναι small και δεν… :lol:
Καλό και το μπλουζάκι, αλλά αν έχει και μπύρα carlsberg θα 'ναι καλή φάση. ¶σχετο, αλλά είναι πολύ ωραία μπύρα για να είναι χορηγός της Λίβερπουλ.
Λεπόν, να έχει μια σχετική μουσική ποικιλία το πάρτυ ε? Όχι μόνο metal αλλά και τζούρες απο alternative, όχι μόνο κλασικό ροκ, αλλά και καμιά gothιά βρε παιδί μου… Και απο metal λίγο απ’ όλα. Αυτό θα ήθελα να ακούσω εγώ τουλάχιστον :roll:
Απο συγκροτήματα δε λέω, αν βάλετε τους καλύτερους απο όλα τα παρακλάδια μου είναι αρκετό!
τι λεει ο αποπανω?
αμα βαλετε ροκ δωματιου-σαλονιου θα παρω το λαό μου και θα φύγω.
arena heavy rock μόνο ω ρε8)
Και εννοείτε καθόλου Σκορπιονς
Τόσα ξέρεις εσύ απο alternative rock για να το λες ροκ-σαλονιού… Σόρρυ κιόλας, αλλά με προκαλείς. Μη το κάνουμε και Wizard νο.2, με τα γνωστά 5 συγκροτήματα, ξανά και ξανα :roll:
ναι,τελείωσε το χιούμορ σήμερα?
εσύ που ξέρεις από heavy rock και βγάζεις 5 τα group που παίζει το wizard…
όσοι έχουν έρθει στα πάρτια μας ξέρουν ότι είναι εγγύηση.
ρουδόλφε αν δεν φέρεις γυναίκες, θα πω στις δικές μου ότι είσαι πολύ τρυφερός. τόσο που ακους σκόρπιονς. κ μετά δεν θα σε πλησιάσουν
χμ,κάτσε να δεις πως πάει το τρου…
α,ναι
τόσα ξέρεις από scorpions,τόσα λες
Πιο πολλά πάντως ξέρω/ξέρουμε όλοι για τους Scorpions, τους Whitesnake, και τους Motley Crue, απ’ ότι ξέρεις εσύ για τους Smashing Pumpkins και τους Sisters of Mercy για παράδειγμα. Δεν παίζει 5 γκρουπ το Wizard. Απλά όλα είναι λίγο πολύ στο ίδιο ύφος και καταντάει βαρετό. Anyway, το φόρουμ έχει ποικιλία γόυστων και η ροκ μουσική τεράστιο εύρος για να την εξαντλούμε σε ένα-δυο είδη. Εγώ μια παραγγελία έκανα απλά. Τέλος
έλανορ αν ήταν το πάρτυ μας να το κάναμε wizard, δεν θα πήγαινα ούτε εγώ.
κιπ ιτ κουλ - κιπ ιτ τρου
όλα θα παίξουν
ελάτε κ ζητάτε αβέρτα
επίσης : όσους δεν σας ξέρουμε ελάτε να μας μιλήσετε. μην κρυφτείτε ε ! γιατί έχουν γίνει κ τέτοια
φαίνεται ότι κάθε Σάββατο που είναι φίσκα και δε χωράς στο μαγαζί,όλος ο κόσμος δίνει 7 ευρά είσοδο για να ακούσει τα ίδια,τι να πεις.
το τι ξέρει ο καθένας για scorpions,whitesnake,motleys ασ’το.
ναι,μια παραγγελία έκανες,κι στο πείραγμα περί ροκ σαλονιού,περιμένω/ουμε ένα πείραγμα,όχι επίδειξη τρουισμού,“μουσικής ωριμότητας”,ούτε το φοβερό “τόσα ξέρεις,τόσα λες”.
have a nice day (α,το ξέρουν όλοι αυτό,κρίμα,δεν ειναι τρου)
Σόρρυ, μάλλον δε τα πάω καλά με τα πειράγματα, ειδικά μέσα απο το απρόσωπο ενός φόρουμ, είδικα αν δεν έχω κάποια οικειότητα με τον άλλον. Παρεξηγείται εύκολα κανείς. Τσίερζ!