Paidia to to be continued pantos mou fainetai poli apeilitiko…:lol:
Χαχα! Βασικά κατά το βράδυ που προβλέπω να ξυπνήσω, θα κάνω σίγουρα ένα επικότατο post για τις limited εκδόσεις LPs / Cds κ.τ.λ. και θα μου πάρει πολύυυυυυυυυυ ώρα! 8)
Αλλά όλο και κάτι θα ξαναγράψω εδώ! :lol:
Έπρεπε να ήσουν Eλλάδα και να έρθεις και εσύ στο party ρε Daz… :roll:
Den mporeis na fantasteis poso tha plirona gia na exo tetoia ksenoiasti fasi alla me kalei i fili mou i balitsa (i gkomena mou) pali.
Eisai 10 fores pio epikos apo tous Manowar agori mou
Όποιος έχει φώτος να με πμάρει ε.
Εγώ μόλις τώρα μπήκα σπίτι, χαιρέτησα και τον Θεριό στα κτελλλλλλ.
Μάγκες ήταν απίστευτα ε :!: εντυπώσεις αργότερα σήμερα, κατά το βραδάκι που θα ξυπνήσω!
Τέλικα πώς ήταν το πάρτυ ρε παίδια θα μας πει κανένας και σε έμας τουσ παπούδες ?
Εφυγέ χτύπημα πολύ η σκοτωναμε μύγες ? :-k
τα παιδια βλεπουν ονειρα ακομα ,κατσε να ξυπνησουν και θα μας πουν…
Όμορφα ήταν χθες, cheers :drunk:
ωραια ηταν εχθες γκαιζζζ . αλλα δεν την παλευα για πολυ . νεξτ ταιμ .
@angmar thx για το κομματι μαν … τα εσπασε ολα :!: :!: :!:
χαρηκα που σαν ξαναειδα παιδες :!:
Δεν έπαιξε Kotoko…[-X
:παρτα δεν εχει μουτζα γαμωτο :roll: kokota for the win ωρε
Μακάρι όλα τα πράγματα να ήταν τόσο εύκολα και απλά και μέχρι να πεις «σηκώνομαι, φεύγω κι έρχομαι» να γινόταν. Αλλά δεν είναι έτσι.
Δεν πειράζει, στην επόμενη συνάντηση θα κινήσω γη και ουρανό να βρίσκομαι οπωσδήποτε! Τα μέχρι τώρα πόστς αποδεικνύουν ότι όλοι όσοι βρέθηκαν χτες στην Καβάτζα καταδιασκέδασαν και πέρασαν τέλεια!!! Aυτό έχει σημασία!
Κι εγω τελεια περασα παιδια,χαρηκα που σας ειδα ολους.
/beam me up Scotty mode off
:?
photos
A terrible headache!!!A terrible…Α!Χαρηκα που σας γνώρισα guys…Βαριεμαι να πώ ονόματα αλλα χάρηκα!!!
Ηταν που θα πήγαινες στο ΙΚΕΑ
Νταξ, όλα καλά ήταν. Μόνο που δεν έπρεπε να ανακατέψω τεκίλες με μπύρες, ΧΙΚ :drunk:
Ausgebombt ρεεεε
Δεν έπρεπε…Παναγιώτη …δεν έπρεπε… Αλλα τώρα είναι αργά να το μετανιώσουμε κ είναι η ώρα για να αρχίσουμε ασπιρίνες…
Με ενα Panadol θα ειστε μια χαρα…
Σωπάτε ρε σεις… Εγώ ήπια ήδη τον καφέ μου και είμαι μια χαρά.Φανταστείτε ότι έριξα και ένα σφουγγάρισμα για να στανιάρω :lol: :lol: :lol:
Οχι παναντολ ρε συ,καλύτερα πονσταν :thumbup:
όμορφες στιγμές χθες.
είναι ωραίο να’σαι σταρ και να’σαι μέσα στο λαό σου,να βλέπεις και να ζεις τον παλμό των οπαδών σου.πολύ όμορφο.
και μην πίνετε γιατί δεν ξέρετε τι κάνετε.
όμορφα ήταν.