Rocking Christmas Party 2007 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Και τι λετε… :roll:

Έχω απορίες του τύπου πως αφού φύγαμε πριν τον Έλλανορ όταν γύρισα σπίτι είχε ήδη ποστάρει… ε κάπου…
Γύρισα 7:03…:stuck_out_tongue:
Και που είμαι ξύπνια τώρα είναι απλά λάθος…:stuck_out_tongue:
Θα πω τα πάντα αφού γυρίσω από το γήπεδο!!

Αλλά πρέπει να πω πως όλους χάρηκα πολύ που σας είδα!!
Και πέρασα πολύ ωραία! :smiley:

Αυτές οι απορίες σου βρε Λαρόκκα… Προφανώς σου πήρε αρκετή ώρα για να γυρίσεις σπίτι! (αχ το ποτό τι κάνει…) :roll: (ή έστω, ο χυμός ή η κόκα κόλα…)

Δεν ήπια :expressionless: .

Κι εγώ σουπερ πέρασα, αν και τα λαιμά μου ήταν σε χάλια κατάσταση…Ευτυχώς δεν χειροτέρεψα.Χάρηκα που γνώρισα καινούριο κόσμο, και που τα σπάσαμε με τους ήδη γνωστούς…i want more:)

Εδώ έχω χρέος να πω πως η corpsette επιβεβαίωσε τη φήμη της, όντας η μόνη νομίζω απο τις γυναίκες που κοπανήθηκε. Και ήταν και άρρωστη.

(τα άλλα για τα μαλλιά δε τα λέω όμως, χεεχεε :smiley: )

Ηρθε η ωρα και για μενα…

Περασα αψογα…χαρικα πολυ για ολα τα καινουργια ατομα που γνωρισα…και φυσικα για ολη την τρελοπαρεα μου που ξαναειδα…!!!

Η εκπληξη της βραδιας ο θεατρινος μας ο Βασιλακης!!!:smiley:
Εισαι απιστευτο ατομο!!! Πολυ απλος,καλο παιδι…!!!

Η μεγαλη απουσια η μαμη !!![-X [-X [-X

Ευχαριστουμε ολους τους μοντερατορες για το απιθανο παρτυ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!! Παντα τετοια!!!=D> =D> =D>

Ωραια περασαμε!!!
Χαρηκα οσους ξαναειδα,οσους γνωρισα χτες (ρανατο μεχρι θανατο στους περλ τζαμ),ειδικα τις γυναικες του φορουμ :smiley: .
Περιμενουμε νεο παρτυ/μιτινγκ με εμενα και τις γυναικες. :stuck_out_tongue:

Φοβερό party,ωραία ατμόσφαιρα,2 κομμάτια Pantera στο καπάκι (γεια σου ρε Angmar…)και γενικώς μια κατασταση ευθυμίας, τρέλας και παντα με την απαραίτητη δόση μπυροποσίας…See ya soon αλάνια…(Και μια συμβουλή,μην πίνετε πολύ δεν κάνει καλό…):lol:

:frowning: Δεν τα κατάφερα…
Σνιφ. Θα αρκεστώ στα -ομολογουμένως ενδιαφέροντα- σχόλια σας! :roll:

Γειά σας, παίδες! Ήταν πολύ ωραία χτες, πολύ κέφι και παλμός, ωραία κομμάτια (αν και πολύ, πάρα πολύ μέταλ, ελπίζω την επόμενη φορά να βάλουμε και κάτι από τα δικά μου αγαπημένα, έτσι; :wink: :))Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους!!! Ελπίζω να τα πούμε και κάποι στιγμή σε μασα-μπουκο-μύτινγκ όπου θα μπορύμε να μιλάμε πιο άνετα. Συγγνώμη που έφυγα νωρίς αλλά 12 ώρες δουλειάς ήταν αυτές πόσο ν’αντέξεις;;;; :?

Σποϊλερ 1:Θέλω να δηλωσω δημοσίως και έχοντας γνώση των συνεπειών του νόμου, ότι οι κοσμαγάπητοι rudolf και tolkki (με αλφαβητική σειρά εμφάνισης) είναι οι στυλοβάτες αυτού του φόρουμ και η ψυχή του πάρτυ!!! (καλά ο tolkki είναι και οι κοιλιακοί του πάρτυ!:stuck_out_tongue: )Να τους προσέχετε και να τους αγαπάτε, είναι τρυφεροί σαν την καρδιά ενός μαρουλιού και γοητευτικοί σαν άπλυτο μπλουζάκι! Φιλιά στους γόηδες! :wink:
Σποϊλερ 2:

Panagiois darling, για τέτοιο γερό ποτήρι δεν φαίνεσαι πάντως! :smiley: Περαστικούλια! Και στη γλυκύτατη Lunatic επίσης!

Σποϊλερ 3:

Angmar. Εισαι. Ο. Αρχηγός. Μας. ΤΕΛΟΣ! :smiley:

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Επιτελους ΞΥΠΝΗΣΑ…Τα καταφερα…
Πολυ ομορφα χτες…Περασα πολυ καλα…Ηπιαμε,χτυπηθηκαμε,καπνισαμε (εγω τουλαχιστον πολυ),φαγαμε(επιβαλλοταν) και γενικα και μονο το γεγονος οτι εφυγα στις 5.30 περιπου και ακομα το παρτυ κραταγε σημαινει οτι περασαμε τελεια…

Πρεπει να καταγγειλω τους mods για το κατεστημενο του κεφαλαιου που επιβαλλουν…Γιατι κυριοι εμεις μονο ενα σφηνακι και εσεις δυο…??..οεο…lol…

Επισης να καταγγειλω οτι επρεπε να κανω μετανοιες για να ακουσω AC DC αλλα τελικα τα καταφερα…Μπραβο στον Stargazer_Adonis (νομιζω αυτος ηταν) που εβαλε να παιξουν επιτελους οι θεοι

Εχω να δωσω και credits στον μοντεκριστο για την απιθανη επιλογη κομματιου απο Tenacious D-The Pick Of Destiny…!!

Χαρηκα επισης που γνωρισα και νεα ατομα…Συνοπτικα θυμαμαι τους Therion,Aloe,Lunatic,Metzikof και αλλους τους οποιους το μολις αγουροξυπνημενο κεφαλι μου δεν μου επιτρεπει να θυμηθω…

Χαρηκα που ειδα και τα ηδη γνωστα σε εμενα ατομα και περασαμε great times…

Οσοι εχετε φωτογραφιες παρακαλω(απαιτω) να ποσταριστουν και αντε και στο επομενο παρτυ με περισσοτερο κοσμο να τα ξανασπασουμε…Καλες γιορτες σε ολους…!!!

Γεια σας. Λοιπόν πέρασα γαμάτα γω, χάρηκα πολύ που σας είδα. Σχεδόν όλα τα παιδιά τα ήξερα, είδα για πρώτη φορά τον χιτσίκερ (τις φωτογραφίες ρε), τον panagioti, τον nihilist (που έβαλε και slayer και μας καύλωσε ξερωγω) και δε θυμάμαι καναν άλλον. Τεσπά φύγαμε το πρωϊ, η μουσική ήταν πολύ καλή. Χμ, τι άλλα. κοίμηθηκα στις 11, είμαι λιώμα :stuck_out_tongue: ε αυτά πάνω κάτω.
Θεριε θα μας λείψεις.
Ρούντολφ το αλκοολ δεν είναι η λύση.
Shadowcaster σε κάθε επεισόδιο μπλούζα Tool ό,τι και να σου λένε.
monte μιλάς πιο γρήγορα απ’ το δέχτερ, να αισθάνεσαι υπερήφανος γι αυτό.
καρβουκόζηδες γιατί 2ο σφηνάκι εσείς;

Καταρχάς χαίρομαι που περάσατε καλά

Κατά δεύτερον σόρρου ρε καλόπαιδα που δεν ήρθα αλλά έχετε ακούσει που λένε ότι <<όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει>>???
Ε αυτό έγινε και με μένα φόρτος εργασίας Ολγάκι γύρισα στις 9 σχεδόν στο σπίτι οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να ρθω δεν αντέχω τέτοια ποια δυστυχώς…:? :? :
Να μάστε καλά την άλλη φορά

Υ.Γ Αφήστε ρε και είχα κανονίσει να ρθω με συνοδό το γυιό μου #-o

Μεταξύ μας, τα διαβάζω τώρα και άστοδιάλο. Θεριός; Βασιλάκης; Μ. Ζήλεψα λίγο.

Ας πιούμε και κάτι…

Μόλις έπαιξε Violent Femmes…

Συντάκτες εν δράσει…

Μιλώντας,φαντάζομαι, εκ μέρους όλων των συντακτών του site,παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στο Party.Να είστε σίγουροι οτι μας δώσατε πολύ κουράγιο και όρεξη για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε μέχρι σήμερα .Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνεται στο rocking και τους "συντελεστές" του... Τα λέμε στο επόμενο event....:) :) :) :)

Γιατί δεν σε πέτυχα βρέι;#-o

Eχοντας γνωση λοιπον των συνεπειων του νομου και βασει του γεγονοτως οτι η κοιλια μου ειναι τοτεμ και αντικειμενο λατρειας,απο τη στιγμη που την αγγιξες χωρις αδεια πρεπει να με αποκαταστησεις!Το κρατουσα για τη πρωτη βραδια του γαμου αλλα ηρθες εσυ με το ετσι θελω και ασελγησες πανω της!Ντροπη σου!!!

Η αληθεια ειναι οτι εχω χασει μερικα κιλα και μερικες φορες δεν φαινομαι στο πληθος :roll: :roll: :-s

Βασικα τα μελακανα σημεια του παρτυ ειναι 2.

α) δεν ηπια σφηνακια τεκιλας το κερατο μου μεσα
β) το σετλιστ του Ανγκμαρ που με αναγκασε να φυγω μετα απο 3-4 τραγουδια

Γιαννη επειδη εισσαι παρεξηγησιαρης δε σε κρινω σαν ανθρωπο αλλα σαν dj.Νοου οφενς ε :wink:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Thorgal για το τσάι:D