Aααα ναι!!!Μετζικοφ κι εμεις χαρηκαμε που σε γνωρισαμε
Τι να λέμε, από τα καλύτερα πάρτυ. Και το κορυφαίο ήταν ότι ο μεγαλύτερος χαμός έγινε κατά τις 5:00!!!
Αν η μουσική δεν έκλεινε (κατά τις 6 αν δεν κάνω λάθος) θα είχαμε μείνει άνετα κι άλλο.
Πάντα τέτοια, ευχαριστούμε όλους σας
ούτε μια τεκίλα δε μας κέρασαν…
Μόνο εμείς κερνάγαμε
Party και Ac/Dc πάνε μαζί οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να λέιψουν
Ευχαριστουμε που ήρθατε και πάντα τέτοια! :drunk:
Τέλος καλώ τον ηθοποιό της παρέας να επαναλάβει την ατάκα που πέταξε στον κουμπάρο μου όταν ο δέυτερος του είπε ότι είναι ότι είναι θεός της υποκριτικής και ο καλύτερος ηθοποιός στην Ελλάδα…
Αξίζει να γραφτεί πιστέυω:wink:
ταπ ταπ καρβου… σε αγαπάμε! τεκίλα φορέβααα!
Και γω πέρασα πολύ ωραία στο πάρτυ… Ήταν το πρώτο μου :συγκίνηση:
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα παιδιά
Όντως πολύ καλύ καλό το πάρτυ, να τα λέμε αυτά!!
Οι φώτος θα τα δείξουν όλα…
Απλά διαβάζοντας εδώ τα ποστς συνειδητοποίησα ότι ήρθαν πολλοί (που δεν τους ξέρω) και ούτε καν είδα :?
Νεξτ τάιμ!
Α, δεν είχα και φωνή για να μιλήσω με όσους ήθελα! Σόρρυ γκάιζ! Ήθελα, αλλά δε μπορούσα :-s
Aχα!!Δε φτάνει που έγινα ρεζίλι στους παρευρισκόμενους…τώρα το μαθαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι…χεχεχεχε
Απομονώνω αυτό το σημείο, διότι ζηλεύω που τα σπάσατε τόσο και περάσατε καλά και ξερωγω και αυτά σε γενικές γραμμές. Λέω λοιπόν ότι όντως ο μόντε με έχει ρε, πίστευα πάντα ότι τόσο μπερδευτικά και γρήγορα μιλάω μόνο εγώ.
Respect στον master λοιπόν. Δεν έχω λόγια.
Ηλία, στην 4η είσαι λες και έχεις δει φάντασμα:lol:
Edit: Με καλύπτει και ο απο κάτω μου:)
μπαμπα,φχαριστουμε:)
Αν μου ζητας κατι που δεν εχω φιλος, ουκ αν λαβεις παρα του μη εχωντος:!: Αν κατσει και παιζω χεβυ προγραμμα μονος, ελα να βαλω και σε βιντεο το Aliens, που ειναι και κομματαρα.
Οσον αφορα τις φωτος, βγηκε πολυ ωραια αυτη με τους Giga / Thorgal / Panagioti.
Κύριε κουρού ευχαριστούμε και θέλουμε κι άλλες
Με μικρη καθυστεριση ελεω internet connection failure να’μαι και γω! Ωραια ηταν εκει περα που στιβαχτηκαμε, πλακα ειχε. Το μισο μαγαζι ηταν αδειo και ολοι ειχαμε στριμωχτει σε μια γωνια!!
Τιποτα ρε δεν ηταν αυτο. Ελπιζω μονο να σ’αρεσει!! Οταν καταφερω και ξαναπαω πανω (μετα το στρατο πλεον…:x ) θα φερω περισσοτερο!
Αυτο το επαθα και γω και ξενερωσα… Περα απο γνωστο αντικοινωνικο ατομο που ειμαι, δεν ημουνα και πολυ καλα εκεινο το βραδυ. Σε καποια φαση ενιωσα πως δεν θα την παλεψω αλλα επειδη ητανε ομορφα καθησα μεχρι τις 5:30… ομως δεν ειχα ορεξη για πολλα-πολλα το κερατο μου, με το ζορι ζουσα…
Ποια?:-s
Αντε παρτε μερικες και απο μενα. Τις βαζω σε spoiler ζητωντας προκαταβολικως συγγνωμη απο οποιον δεν θελει να ειναι τα μουτρα του στο διαδικτυο. Σε τετοια περιπτωση ας σβηστει ελευθερα απο τους μοντς κατοπιν γραπτης αιτησης του ενδιαφερομενου συνοδευομενη απο παραβολο του δημοσιου των 20ευρω και πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων.
Παμε!
Απο αριστερα: La Rocca, Thorgal, Rasputin, OxiOlga, Guardian_of_the_Blind
Αμεσως μετα ο Thorgal σε μια αποτυχημενη προσπαθεια στραγγαλισμου του OxiOlga ωστε να λυτρωθει το rocking!!! O πιστος ρουφιανος Guardian κανει πως δεν ξερει τιποτα!
Μετα απο υπερβολικη δοση Κοκα-Κολας, ο Sentient εξηγει στον Πυραμιδα πως προεκυψε το γνωστο σημα του Heavy Metal!!
Mεσα στο πληθος
Μπυρα πινει ο Χρηστος!
@Thorgal: μου χρωστάς μια φωτό που άμα την κράτησες pm me με link…! :oops:
:respect: που έμεινες ενώ πσοφαγες…
πωπω καλά είσαι, οι φώτο τα σπάνε !!!
Βλέποντας όλες αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες, λυπάμαι ακόμη περισσότερο που πάλι δεν τα κατάφερα να έρθω, εξαιτίας λόγων για τους οποίους δεν φταίω εγώ! (κακοκαιρία και απαγορευτικά!)
Είστε υπέροχοι όλοι, σας ζηλεύω.
Την επόμενη φορά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθω! 8)
@Thorgal: Aυτήν την φωτό εννοεί ο Angmar, στην οποία όντως έχετε βγεί όλοι πολύ πετυχημένοι. (και αν δεν κάνω λάθος, στο βάθος διακρίνω και τον Maiden79)
OK, cheers!!:drunk: Βασικα δεν την ειχα δει…:-s
Αντε και την επομενη φορα και συ ε!:bye: