Rocking Christmas Party 2007 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

:lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ον τόπικ: Εγώ τον προσεχή Μάρτιο θα γίνω 35. 8O 8O Πότε πρόλαβα ούτε που το κατάλαβα. :-s :-s :-k :?

Eμπνευση της στιγμής:Nα παιχτούν κομματια που θα σχετίζονται με τα nickname των forumιτών που θα δώσουμε το παρών…(ενα για τον καθένα/καθεμία…):lol:

Δλδ μπορείς να σκεφτείς ας πούμε τραγούδι που να σχετίζεται με το nick ellanor,το nick Red pyramid,LaRocca,κτλ?

Πως, αμέ, γίνεται. Με το Red Pyramid π,χ, σχετίζεται οποιοδήποτε τραγούδι αναφέρεται σε Πυραμίδες για παράδειγμα. Θα ταίριαζαν άνετα κομμάτια απο το Powerslave των Maiden εδώ, που ως γνωστόν έχει ως θέμα του την αρχαία Αίγυπτο.

Το LaRocca μάθαμε πρόσφατα οτι είναι ροκ μπάντα ιρλανδικής καταγωγής. Επομένως θα παίξουν απευθείας τραγούδια απο αυτούς. Ονόματα όπως Maiden79, Socrates, και τέτοια άνετα παραπέμπουν στους δημιουργούς τους.

Όσο αφορά τα γυναικεία ονόματα τύπου Sofi, Olga, Nephelie κλπ, όλο και σε κάποιο ελληνικό τραγούδι θα περιλαμβάνονται. Επομένως θα βάλουμε αυτό το τραγούδι. Ας είναι και σκυλάδικο βρε παιδί μου.

Και απο ονόματα που δε βγαίνει νόημα, π,χ ellanor, κρατάμε 2-3 γράμματα μόνο (π,χ το e και το n) και βάζουμε ένα τραγούδι που περιλαμβάνει μέσα τα γράμματα αυτά. Π,χ The Unforgiven

Κατάλαβες τώρα πως γίνεται? :stuck_out_tongue:

edit: αν και δε νομίζω να εννοούσε αυτό ο Davidian… :stuck_out_tongue:

το elanor rigby των μπιτλς (ή άντε την διασκευή του απο Έντι Οτζεντα …) :wink: :wink: :wink:

Είναι eleanοr ribgy, όχι ellanor. Άλλο όνομα το ένα άλλο το άλλο. :wink:

:roll: :roll: :-k :-k :-k :? :? :!: :-s #-o

Και ο Πυραμίδας έχει τραγούδι… το pyramid song των Radiohead… μου το θύμισε το αντίστοιχο θρεντ…#-o :lol:

Αν και εγώ θα προτιμούσα το supermassive black hole από Muse αντί για La Rocca…:stuck_out_tongue:

Για να σε ρουφηξει καμια μαυρη τρυπα και να ησυχασουμε:!:

Εγω δεν θα ρθω, καλα να περασετε και να μου προσεχετε το Θεριο, μη μας ερθει κουρασμενο την αλλη μερα και δεν μπορουμε να το νταχτιρντισουμε.

Πλεοναζμος φιλος.

Του Θεριου θα του φορεσουμε περουκα 80’s καγκουρομεταλλα και θα το βγαλουμε στην Αχαρνων για κραχτη.

Θα έρθω κι εγώ.

Είμαι η επίσημη groupie του Θεριού :!:

Όχι γι’αυτό… αλλά επειδή είναι σέκσυ! :bleh:

Μωρε και δισκο εχει…

[CENTER][/CENTER]

…που ειναι και kraut / psych κιολας:!:

Ον τοπικ, αν ανεβω να παιξω, αντιλαβου σωσον κι ελεησον.:stuck_out_tongue:

Θα έχει και Crazy nights να φανταστώ?:lol: :stuck_out_tongue:

oh yeahhhhhhhh this is crazy crazy crazy crazy niiiiiiiiiiiiights…
δλδ για μένα θα παίξει full cannibal corpse discography???

επίσης έχω να προτείνω το εξής: οι των νοτίων προαστίων(και όποιος άλλος ψήνεται να πάει μέσω μετρό Συντάγματος) να βρεθούμε εκεί( στο Σύνταγμα)και να πάμε αλτουγκεδα???

Αλλο crazy nights ελεγα εγώ…:stuck_out_tongue: Οκ,οι νοτιοι θα κανονίσουμε αμα είναι…:slight_smile:

Αχ ρε παιδιά τι να κάνω…αφού είμαι ποζέρι…δλδ καφραποζέρι…

Θα προσπαθήσω πολύ να έρθω γιατί έχω καιρό να παραστώ σε πάρτυ με ροκιές (και ρακιές! :lol: ). Ελπίζω να μην στραβώσει τίποτα μέχρι την Παρασκευή!!!

Εξάλλου πρέπει να έχω υπό την επίβλεψη μου, κάποιους άτακτους που είχαν άσχημα ξεμπερδέματα προσφάτως με τροχαίες και αλκοτέστ, ονόματα δε λέμε, συμγορουμίτες δεν θίγουμε!..:wink:

Σωστά!8O πολύ καλήτερο απο Maiden που σκέφτεικε το φονικό κουνέλι…

[B][FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Μπορείς να φανταστείς μέχρι και Disturbed…

Video…
[/SIZE][/FONT][/B]