Rocking Christmas Party 2007 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!

Την μουσικη επιμελεια (= DJs = αυτοι που θα τρωνε το πρηξιμο) της βραδιας ποιοι θα εχουν?

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Stargazer_adonis, voutiriadou, montecristo, potofgold, cozy, metalmad, angmar, mandrake, galliard και το πρήξιμο θα το δεχθεί ο φίλος με τα bold γράμματα! :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol:
[/SIZE][/FONT]

Ελπίζω να βάλει πολύ AOR για το φίλο Maiden79:yes: :thumbup:

επίσης : δεν παίζουμε παραγγελιές γαύρων

Θα παιξει ο υμνος του θρυλου με το στανιο ρε!

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Εκτός κι αν δείτε έναν καράφλα να φοράει τη μαύρη μπλούζα του ΘΡΥΛΟΥ, οπότε κοπιάζετε ελεύθερα…και πλακώνουμε τουγκέδα τους άπιστους![/SIZE][/FONT]

2 καραφλες με μαυρη μπλουζα του θρυλου!!!

ΟΚ, θα τις κανει η κοπελα μου που ειναι βαζελακι…

[-X [-X [-X

Καλύτερα ας παίξει ο ύμνος του Ακράτητου…:lol:

Καλά, μην είσαι σίγουρος! Θα 'χεις όμορφα requests.
:slight_smile:

Θα είναι και ο Τζόλε με το Λεντέσμα στο πάρτυ?8O 8O

Για μενα θελω το ‘‘Rasputin’’ αλλα οχι απο Boney M αλλα απο Turisas που γαμαει…Αν δεν το βρειτε τοτε θα φατε το πρηξιμο…

Μάλλον δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ:(

Παντοφλα?

Please πείτε και στον Γίγατρον να έρθει! Δεν μπαίνει πολύ συχνά τώρα τελευταία και μάλλον δεν θα το ξέρει.:wink:

To ξερει μην αγχωνεσαι :wink:

Σκαστε γιατι θα ερθω με τη μπλουζα της Celtic και πισω αντι για ονομα θα γραφει Primordial!!!:metal: :drunk:

Ρε, μην τους λετε απο τωρα τι θελετε και ερθουν προετοιμασμενοι! Αφηστε να τους πιασουμε αδιαβαστους!!:stuck_out_tongue:

Ε βασικα τον συγκεκριμενο τον εχω πρηξει!:smiley: Πρεπει να του το εχω πει ισα με 2.217,53+89/154 φορες!!:stuck_out_tongue:

Ωραία! :smiley: Θα φέρω στον Γίγατρο ένα πολύ σπέσιαλ δωράκι, που θα του αρέσει πολύ, φαντάζομαι! :lol: :stuck_out_tongue: 8) :roll:

σου είπα ότι την συμπάθησα πολύ ε?