Την μουσικη επιμελεια (= DJs = αυτοι που θα τρωνε το πρηξιμο) της βραδιας ποιοι θα εχουν?
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Stargazer_adonis, voutiriadou, montecristo, potofgold, cozy, metalmad, angmar, mandrake, galliard και το πρήξιμο θα το δεχθεί ο φίλος με τα bold γράμματα! :lol:
:lol:
[/SIZE][/FONT]
Ελπίζω να βάλει πολύ AOR για το φίλο Maiden79:yes: :thumbup:
επίσης : δεν παίζουμε παραγγελιές γαύρων
Θα παιξει ο υμνος του θρυλου με το στανιο ρε!
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Εκτός κι αν δείτε έναν καράφλα να φοράει τη μαύρη μπλούζα του ΘΡΥΛΟΥ, οπότε κοπιάζετε ελεύθερα…και πλακώνουμε τουγκέδα τους άπιστους![/SIZE][/FONT]
2 καραφλες με μαυρη μπλουζα του θρυλου!!!
ΟΚ, θα τις κανει η κοπελα μου που ειναι βαζελακι…
[-X [-X [-X
Καλύτερα ας παίξει ο ύμνος του Ακράτητου…:lol:
Καλά, μην είσαι σίγουρος! Θα 'χεις όμορφα requests.
Θα είναι και ο Τζόλε με το Λεντέσμα στο πάρτυ?8O 8O
Για μενα θελω το ‘‘Rasputin’’ αλλα οχι απο Boney M αλλα απο Turisas που γαμαει…Αν δεν το βρειτε τοτε θα φατε το πρηξιμο…
Μάλλον δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ:(
Παντοφλα?
Please πείτε και στον Γίγατρον να έρθει! Δεν μπαίνει πολύ συχνά τώρα τελευταία και μάλλον δεν θα το ξέρει.
To ξερει μην αγχωνεσαι
Σκαστε γιατι θα ερθω με τη μπλουζα της Celtic και πισω αντι για ονομα θα γραφει Primordial!!! :drunk:
Ρε, μην τους λετε απο τωρα τι θελετε και ερθουν προετοιμασμενοι! Αφηστε να τους πιασουμε αδιαβαστους!!
Ε βασικα τον συγκεκριμενο τον εχω πρηξει! Πρεπει να του το εχω πει ισα με 2.217,53+89/154 φορες!!
Ωραία! Θα φέρω στον Γίγατρο ένα πολύ σπέσιαλ δωράκι, που θα του αρέσει πολύ, φαντάζομαι! :lol:
8) :roll:
σου είπα ότι την συμπάθησα πολύ ε?