Νέο rocking forum

Κοίτα, όπως το βλέπω εγώ όχι. “Σωστό” σε φόρουμ θεωρώ ότι είναι να επιλέξεις εσύ τι δεν θες να βλέπεις.

Έτσι κι αλλιώς, αφού εγώ δεν βλέπω ποστ στα αθλητικά πχ, δεν πρόκειται να μπω και σε διάλογο. Έτσι θα συμβεί και μεμονωμένα, θα σε τσιγκλάει ο κάθε προφεσι, δε θα απαντήσεις ποτέ γιατί δε θα το διαβάσεις και όλα καλά

Δεν λέω ότι έχω δίκιο, δεκτή και η άποψη σου

Νεο ροκιν φορουμ

image

3 Likes

Επειδη εισαι εριστικος προτινω να βλεπεις μονο εσυ τα σχολια σου,να απαντας στον ευατο σου και να πατας κ κανα λαικ…

2 Likes

Ειστε ηδη ετσι οι περισσοτεροι σε συγκεκριμενα θρεντς, γιατι λες “νεο”?

1 Like

Που το ξερεις, δεν εχεις κανει mute; ασε που νομιζα εσυ δεν ασχολεισαι με ελληνικες ομαδες αφου ολες ειναι γτπ, μονο κριστιανο <3

Εκτος αν αναφερεσαι στο θρεντ των αταλαντων, εγω δεν εχω γραψει εκει μεσα, οποτε γιατι λες “Ειστε”?

1 Like

Σαν πολλά μας τα λες. Και είσαι και άσχετος, γιατί αν δεν ήσουν θα γνώριζες ότι δεν τον πάω τον Κριστιάνο. Που με είδες να ασχολούμαι με ελληνικές ομάδες? Δε με ενδιαφέρουν οι αψιμαχίες σας για τον παοκ, άρα μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνεσαι. Μη σπαταλάς πολύτιμο χρόνο όταν την ίδια στιγμή μπορείς να βρίζεις το κατεστημένο και να ανάβεις καπνογόνα.

1 Like

Οσα μου ειπες σου ειπα, ουτε πολλα, ουτε λιγα. Επισης, απευθυνομαι σε οποιον μου απευθυνεται γιατι σε αντιθεση με σενα δεν εχω προβλημα στο να διαβαζω αποψεις διαφορετικες απο τη δικη μου.

Παντως αυτο που εσυ ξεκινας την αντιπαραθεση και μετα κλαιγεσαι σαν τον πορτογαλο που δεν πας (σορι κιολας που δεν ειμαι σχετικος με τα γουστα σου ε, με μπερδεψες εκει που εγραψες οτι δεν εχεις αρνητικα συναισθηματα για αυτον), ειναι τρομερο, ρισπεκτ.

Αν δεν εχεις καμια αλλη προταση ωστε να γινει καλυτερο το φορουμ (ισως θα μπορουσε οποιος σου απανταει να δινει και αφμ ας πουμε), παμε να μαλωσουμε καπου αλλου, μη το γεμισουμε και οφφτοπικ το θρεντ, υπαρχουν πολυ ενδιαφερουσες ιδεες για υλοποιηση και ειναι κριμα να θαφτουν.

2 Likes

Εσυ μου απευθυνθηκες πρωτος, απαντωντας στην προταση που εκανα ημι-χιουμοριστικα με μια εικονα του Neil Patrick Harris. Αρα το οτι εγω ξεκινησα την “αντιπαραθεση” δεν ισχυει. Ουτε κλαφτηκα σε κανεναν. Σου ειπα απλως πως δε με ενδιαφερουν οι αψιμαχιες για την σαπια ομαδα σου, και στο επαναλαμβανω τωρα μπας και το εμπεδωσεις.

Σε αντιθεση με τις οφφ τοπικ υποδειξεις σου, εγω εκανα οντως προταση. Η οποια για κατι εξυπνακηδες σαν κι εσενα, αποκταει μεγαλυτερη βαρυτητα. Μια χαρα ειναι οι αντιθετες αποψεις, τις εκτιμω και τις σεβομαι, τις χαζομαρες δεν αντεχω, κι απο τετοιες εχεις προσφερει μπολικες στα τελευταια 10 ποστς του παροντος θρεντ.

Για καποιον που δεν τον ενδιαφερει η ομαδα μου πολυ συχνα την μνημονευεις ομως, και μαλιστα χωρις να υπαρχει απολυτως κανενας λογος.

Κλαιω που ειναι μια χαρα οι αντιθετες αποψεις μεχρι να αποφασισεις πως ειναι χαζομαρες, οποτε τι πιο λογικο απο το να τις κρυβεις και να κανεις πως δεν υπαρχουν :+1:

2 Likes

Εχεις αρκετα βραχυπροθεσμη μνημη. Εσυ ξεκινησες την κουβεντα για ελληνικες ομαδες. Εσυ μου απαντησες. Εσυ αντεδρασες. Αρα το αν υπαρχει λογος ή οχι που σου λεω για την ομαδα σου, το απαντας και μονος σου.

Κι εγω κλαιω που νομιζεις οτι θα σε εκανα και ignore. Μαλλον νομιζεις οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω σου, εγω προσωπικα δεν ενδιαφερομαι να κανω ignore σε κανεναν απο εσας που καθεστε και λιωνετε στα θρεντς των ελληνικων ομαδων, και εχω ολα τα θρεντς mute. Θα ηταν ομως χρησιμο για μερικα απο τα trolls του φορουμ, και εχουμε καμποσα απο δαυτα.

Μαλλον σε αλλον θελεις να ξεσπασεις, και πληρωνω εγω τη νυφη. Το κουρασαμε, γραψε οτι γουσταρεις μαν, αμα ειναι να βγαζεις το αχτι σου, λες και στην επεσα ποτε και δεν το θυμαμαι :joy:

μπορει να γινει κατι με τα streamable links που μετα απο λιγες ωρες δεν δουλευουν στο σαιτ ενω αλλου παιζουν κανονικα;

κάποια μαλακία έκανα και κάθε φορά που θέλω να επισκεφθώ το section με τις κριτικές δίσκων μου βγάζει " Whoops, looks like something went wrong." Πως στο διάολο διορθώνεται ;

Μπορείς να δώσεις το ακριβές link που σου το εμφανίζει;

πολύ basic είναι το λινκ, παρόλα αυτά βλέπω το μήνυμα που ανέφερα

Υπήρχε ένα bug στο grid view που μάλλον επέλεξες.
Διορθώθηκε, τώρα πρέπει να εμφανίζεται κανονικά η σελίδα.

1 Like

α μπράβο , σωστά. Το θυμήθηκα τώρα ότι από τότε συνέβη αυτό

ευχαριστώ :+1:

Μάγκες μια ερώτηση: τι ακριβώς έχετε κάνει με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο Website?

Υπάρχουν εκατοντάδες “τρίτοι προμηθευτές” που όπως φαίνεται επεξεργάζονται τα προσωπικά μας δεδομένα. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Επίσης αν πατήσεις απόρριψη όλων και μετά αποθήκευση και έξοδος, όταν κάνεις Refresh πάλι δεν είναι αποθηκευμένες οι επιλογές που έκανες.

Τέλος προεπιλεγμένα είναι τα περισσότερα στο “αποδέχομαι”, by default δηλαδή.

Προφανως δεν εχουν κανει τιποτα

Συγγνώμη, θα απαντήσει κάποιος admin? Είναι πολύ σοβαρό αυτό το πράγμα.

Γαργαρα