Καλημέρα και από μένα! Αν και καθυστερημένα θα ήθελα να σας πω και γω με την σειρά μου τις εντυπώσεις μου!
1-Συγχαρητήρια στα παιδιά του rocking που έβαλαν τα δυνατά τους για ένα υπέροχο πάρτυ…ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!:bow2:
2-Συγχαρητήρια και σε ΟΛΟΥΣ εμάς που παρεβρεθήκαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό!:drunk:
3-ΣΥΓΝΩΜΗ Maiden που σε έκανα μούσκεμα…ήσουν ένα αθώο θύμα που βρέθηκε κατα λάθος σε εμπόλεμη ζώνη!!! :oops:
4-Ευχαριστώ τον Σκωτσέζο Ιππότη Thorgal!!! :respect: …Αν και το μπουγέλο ήταν το last υπέροχο event της βραδιάς (τουλ. για αυτούς που δεν πήγαν για μαμ )! :bounce:
5-Επίσης ΟΛΟΥΣ αυτούς που ήξεραν για τα γενέθλια μου και ό.τι επακολούθησε!(Ενώ εγώ κοιμόμουν σε ύπνο βαθύ)
Karvou : Τα βεγγαλικά ήταν υπέροχα!!!:yahoo:
Witch
Rangel
Kourou
Olgaki & Thorgal
Όλα ήταν τέλεια!! Οι τούρτες, τα πιατάκια,τα δώρα, τα σφηνάκια, οι Nanowar, ΟΛΑ!! Έχω μία απορία τα πιατάκια με την Χιονάτη ποιος/α τα διάλεξε??
ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!
THANK YOU ALL !!!
τα γενεθλια ηταν οντως και γ@μω τις φασεις. κριμα που δε μπορουσα λογω ροκιν υποχρεωσεων να δωσω το πρεπον παρον στα σκηνικα που παιζοντουσαν. χαιρομαι ομως οταν βλεπω οτι ολα πηγαν ρολοι και η ολη φαση ειχε κεφι.