Kι εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία χθες,αν και δεν έκατσα πολύ!Χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και που γνώρισα και κάποια άλλα παιδιά!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εισαι μορφη ρε… Χωρις εσενα το παρτυ δεν θα ηταν το ιδιο…
Υ.Γ. Εγω προτεινα να παμε για χιππικο ερωτα, αλλα κανεις δεν ανταποκριθηκε…
την επομενη φορα! :lol::hippy:
Α ναι!!ξέχασα να πω ότι συγκλονίστηκα με την εμφάνιση του αρχηγού χίππη!!!:hippy:
Peace ρε!!!:lol:
Πειτε κανα καλο σκηνικο ακομα ρε,το ξερουμε οτι περασατε καλα και δε σας χωνευουμε γι’αυτο γιατι λειπαμε!Πρεπει να γραψουμε και την στηλη στην Espresso αυριο οποτε βγαλτε ολα τα απλυτα στη φορα!!
ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
:hippy:
Πολύ Blasphemy ακούς εσύ…
Γαμωτο, με καταλαβαν…
ναι, αλλα μετα τους παρατησε. αρχισε τα μελωδικα. goatpenis, von, sarcofago…ξερεις εσυ τωρα…“μπαλάντες…”
Αργεί ακόμα λίγο η αναλυτικότερη περιγραφή, γι’ αυτό πάρτε μια φωτογραφία των φορουμάδων μας.
κρίμα ρε παίδες…αν δεν έδινα θα ήμουν 10000000% εκεί…next time,να είμαστε καλά!
Πωωω, η φωτογραφία είναι τέλειααα!!
Βλακεια ειναι ρε, λειπω εγω…
Ζηλευωωωω:(
Bluez, hippy king:p , στο ειχα πει οτι δεν θα μπορουσα!
Καθημερινη, σχολες, τρεξιματα… Χαθηκε να ηταν Σαββατοκυριακο?Anyway, απο τη φωτογραφια φαινεται πως περασατε τελεια!Keep rocking dudes!:lol: :roll:
Ρε οντως, ητανε πολυ καλα!! Οσο πιο πολλα ατομα γνωριζω απο το φαρουμ αλλα και οσο καλυτερα γνωριζω ορισμενους τοσο πιο πολυ γουσταρω… (οχι, δεν γλειφω:p ποσα ελευθερα spam-post ειπαμε οτι εχω???). Αλλα ρε παιδια ηρθαν ατομα που δεν καταφεραμε να μιλησουμε. Π.χ. Νανσυ εγω δεν καταλαβα ποια ησουν αν και συνεχεια εκει γυρω περιφερομουν… δεν πειραζει, δεν εχασες και τιποτα!! Εμαθα και για αλλους πως ηρθαν αλλα δεν τους ηξερα και δεν μιλησαμε, κριμα…
Οι μπαντες ενταξει, ο ενας ηταν πιο καμμενος απο τον αλλο, σε ορισμενα σημεια ειχαν πλακα. Μ’αρεσε και η ερωτικη-συναισθηματικη μπαλαντουλα (οπως την προανηγγειλαν) με την οποια εκλεισαν οι Ανωριμοι… Pleasure Slave!!! Ετσι ρε, ρομαντισμος!!
Θελω σ’αυτο το σημειο να ομολογησω πως ημουνα υπευθυνος για το μπουγελο στο underworld:oops: (ελπιζω να μην το διαβασει αυτο ο Ηλιας και φαω κανα μπαν-ακι). Ολα ξεκινησαν απο ενα παγακι που θελησα να κανω δωρο στην Rangel!!! Δεν φταιω εγω, απλως προσπαθουσα να προστατεψω την Bloody-Angel γιατι η κακια και μοχθηρη Rangel με παρακινουσε να το ριξω σε αυτην χεχεχε:twisted: (τιμη και δοξα στη ρουφιανια, ε ρε πουστη μου να μην προλαβω την κατοχη… εστω τη χουντα!!!). Sorry 4 the water-war guys…
A, μοιραζα και αυτογραφα (οχι μονο εγω… :-- ) αλλα οι πιο πολλοι δεν εχουν συλλαβει ακομα το μεγεθος του μεγαλειου μου (:lol3: ) και δεν μου ζητησαν, μονο οι Gigatron, Bloody_Angel και Witch το εκτιμησαν και ανταμοιφθηκαν:p (Οοοοοοοχι δεν ειμαι ψωνιο)
Και στο σουβλατζιδαδικο ηταν ωραια. Καποιοι ιταλιανοι ειχαν ξεφυγει κομματακι (ενω οι δικοι μας ηταν ολοι μες τη διαυγεια:lol: ). Ρε φιλε εσυ απο τους Nanowar, απο που κ ως που σου φανηκα σαν τον Steve Harris???8O Αυτος παιζει μπασο ρεεεε!!!#-o
ΥΓ: Χιππη: Hail and Peace!!!:hippy:
Ούτε εγώ είμαι… φαντάσου. Πολύ μάπα Έπρεπε να κάτσουμε κι άλλο!
[SIZE=“4”]ΕΠΡΕΠΕ!!![/SIZE]
Εγώ να σου τα δώσω, αλλά εσύ πότε θα τα κάνεις?:lol: :lol: 20 δικά σου σπαμ είναι τα ποστ ενός εξαμήνου!!!:lol:
Nαι, σωστο και αυτο#-o … (μολις εκανα το πρωτο!!! )
Εσυ ηθελες να φυγεις νωρις…