Rocking.gr party @ Texas Club, 19/05/06

Μετά την πλήρη επιτυχία του πρώτου του event τον Δεκέμβρη του 2004, το Rocking.gr σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Μαΐου στο Texas Club (Ιπποκράτους 56), όπου και θα λάβει χώρα το δεύτερο κατά σειρά πάρτυ του. Με αφορμή τη νέα εμφάνιση του site και τη τάση για μια γενικότερη “ανανέωση” του, σας περιμένουμε το βράδυ της 19ης Μαΐου για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις σε μουσικά και μη θέματα και φυσικά να πάρουμε μια γερή δόση σκληρού ήχου. Τη μουσική της βραδιάς θα επιμεληθούν συντάκτες του περιοδικού, ενώ δε θα λείψει και ένα μικρό ακουστικό live set από τους Galliard (δύο από τους οποίους αποτελούν “εξέχουσες προσωπικότητες” του Rocking), έτσι για… ποικιλία.

καντε το ρε Σαββατο να κατεβουμε απο θεσσαλονικη…
κ ποσο ηθελα να ερθω να σκασω μυτη με ενα T - Shirt adiFloyd k AdiGillan…
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Φίλε Blueslick μόνο αυτή η μέρα βόλευε το texas και το site. Παρ’όλη την δυσκολία, ελπίζω να σε δούμε στο πάρτυ !!!

καταλαβαινω απλος το πεταω σαν σποντα για την αλλη φορα… :stuck_out_tongue: :wink:
δυστηχος δεν θα μπορεσω να ερθω :frowning:
καλα να περασετε κ να τα σπασετε ολαααααααα! 8)

Καλή ιδέα.
Θα προσπαθήσω να 'μαι εκεί.
:wink:

ψηνομαι…

αγρια ομως
8) 8)

ΒΑΣΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Αλήθεια ποιος θα βάλει μουσική;

Μήπως θέλετε να σας βοηθήσω…;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Α. Μάντεψε ποιοι… Βοήθεια : τους ξέρεις ΚΑΙ φατσικά…

Β. Σιγά μην σε αφήσουμε να κάνεις ένα αφιέρωμα γιουροπ στο πάρτυ μας !!!

Γ. Αν δεν έρθεις θα ακολουθήσει μπαν, σβήσιμο όλων των πόστ και το σάιτ θα βρίζει τους γιουροπ para siempre… :twisted: :twisted: :twisted:

Eγώ θα έρθω εννοείται… Εσύ μην τολμήσεις όταν θα βάλεις Paradise Lost να μην βάλεις το Lydia. Όσο για Europe χέστηκα… Σε όσο λιγότερους αρέσουν τόσο καλύτερα…

Ρε παιδιά? ρε παιδιά!
Μόλις αποφάσισα να έρθω [size=1][και ό,τι γίνει έγινε (για τους γνωρίζοντες)][/size] μου έκατσε πρόβλημα στην δουλειά και δεν προλαβαίνω το deadline.

Περιττό να πω πως έχω να κοιμηθώ κάνα 60άρι ώρες, μπας και προλάβω Παρασκευή μεσημέρι να παραδώσω.
Αν τα καταφέρω θα έρθω.
Μια ζεστή γωνία να ξαποστάσω και δυο μπουκάλια κίτρινη τεκίλα θέλω [ναι, έχω καιρό να βγω, με την κωλοδουλειά].

:cry:

Σκατά. Σκατά. Σκατά. Σκατά. Σκατά. Γαμώ τις ημερομηνίες. Σκατά.

Τι ώρα θα ξεκινήσει το γλέντι;

23:30-00:00 είναι το ακουστικό σετ των Galliard,
00:00-01:00 (περίπου έτσι;) ο Λουκιανός με το Ζαρκαδούλα θα βάλουν 90ίλες (Tool, Paradise Lost, In Flames κτλ)
01:00-02:30 Cozy + Stargazer_Adonis θα χώσουν 70’s Hard Rock μαζί με πολλάααα DVD,
και μετά…ο Θοδωρής για…Heavy Metal!!! (παίζει να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά πάνω κάτω έτσι θα ναι!!)

Hello και απο μενα!!! :smiley:
Νομίζατε οτι σας ξεχασα ε??
Για το αποψινό παρτυ έχω να δηλώσω οτι θα παιξω και εγω (αυτοβουλως!)
Θα πυροβολήσω τους αχρηστους Djs (βλ. montechristo, cozy)και θα αναλάβω τα deck!
Απλά για ενημέρωση των rockers που θα παρευρεθουν σ’αυτη την μοναδική βραδιά!
CU το στο texas!!! :wink:

Άντε να δούμε με σας που μπλέξαμε. Θα μας πήξετε στο μελωδικό σκαδιναβικό μέταλ μου φαίνεται 8)
Μετράμε ανάποδα…

Έχεις κανένα πρόβλημα με το μελωδικό σκανδιναβικός metal παιχταρά μου;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Περάσαμε πολύ όμορφα… Πολύς χαβαλές, ωραία μουσική (ο Λουκιανός δεν έβαλε το Lydia, προτίμησε χιτάκι ο έμπορας, ο Κωστής έβαλε το Take me with you γιατί είναι real) και το μαγαζί τίγκα στις ωραίες παρουσίες. Υποθέτω ότι εχουν βγει καμια εκατοστή φωτο… Ήρθαν και οι Wig Wam… Κόλαση

tora zilevo… :frowning:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια?
:lol: