Rocking Guitar Jam

καλο μακακα απλα πρεπει να παρεις και ενα τΕχΝιΚο να το δει και αυτος :smiley:

ρε μπουζλικ ανεβασε το:!: αντε ασε το φραπε κατω και κανε καμια ντουλεια :stuck_out_tongue:

κατεβασα το live…και δε βγαζω ακρη… σε 2 ωρες το cubase θα ειναι ετοιμο για χρηση…αφηστε με κ μενα να κανω κατι…μπουχου… βασικα καντε οτι θελετε! αν δε προλαβω δε πειραζει…θα το ανεβασω ετσι κι αλλιως μονο κ μονο για τον Jimmypage που θελει να με ακουσει.αυτα…

Γραψε στο επομενο που ειναι groovy (ετσι λεει τουλαχιστον ο bluezlick) και τραβαει πολυ μπασσακι. :wink:

σιγα που θα ειναι groovie…τι ξερει ο bluezlick απο groove ??εμεις να κανουμε ενα groove backingtrack…LOL
κανονισε να γραψεις κι εσυ ε!
Aσχετο, χθες ο Τζιμκας επαιξε τρελα standards!!!και free Jazz! ωραια ηταν! και σημερα παιζει, τον ρωταω τι θα παιξετε. μου κουναει το κεφαλι κ λεει δε ξερω…χαχαχαχα χασιμο θα ειναι παλι.

1. Περα απο την πλακα καλη φαση θα 'ταν να καναμε εμεις το backing track και απλα μετα να βαζαμε drums και θα βαζαν και οι αλλοι μετα τα σολο (και μεις φυσικα).

2. Ασε ρε γμτ νευριαζω τρελα που τα χανω αυτα…
    Κλασσικα οτι να ναι θα παιζουν ! :stuck_out_tongue: :lol:

http://rapidshare.com/files/93873283/bluezlick_Jimmy_Page_The_Last_Enemy_Sentient-02_alkiviadis.mp3.html

Λοιπόν , αυτή είναι και η δική μου προσπάθεια για να κλείσει το πρώτο jam :smiley:
Θα ήθελα μόνο να επισημάνω ότι είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και το ότι
μπόρεσα να κάνω κάτι , να ‘‘μιλήσω’’ χωρίς να χαθώ , το χρωστάω στον δάσκαλό μου , στον οποίο και
αφιερώνω αυτή τη προσπάθεια 8)

Όσον αφορά το αποτέλεσμα…μετά την ακρόαση όλων…συνεχίζω να ψηφίζω Bluezlick 8)

Κλείνοντας , θέλω να μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε Bluezlick και Jimmy_Page για την πρωτοβουλία !

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ! :smiley:

εδω ειναι το link οπου κατευθιαν μπορειτε να ακουσετε το κοματι!
http://www.box.net/shared/oc6ldjtkwc

εμαφανιζονται με την σειρα
bluezlick, JimmyPage, The last enemy, Sentient_No…6, floydian, alkiviadis

ευχαριστουμε οποιους συμμετείχαν!

μεσα στο σκ θα σηκωθει κ το επομενο!
θα ειναι λιγο πιο δυσκολο ομως…:wink:

Ρε σιχαμενοι σηκωστε καπου τα καναλια ξεχωριστα σε wav μορφη να φτιαξω τον ηχο και να κανω μια καλη μιξη να ακουστει οπως πρεπει γιατι το κομματακι γαμει το γαλαξια της Ανδρομεδας

ποια ξεχωριστα καναλια…:lol: :lol:
χυμα…:stuck_out_tongue:

Tελειο!!!Μπραβο παιδια…:slight_smile:

εσυ θα παιξεις στο επομενο ε?:stuck_out_tongue:

επισης αρχιστε να θυμαστε τι εστι ΔΟΡΙΟΣ γιατι εκει θα βασιστει το κοματι! 8)

ΧΑΧΑ…Να χαιρεσαι που δεν επαιξα σ αυτο…:lol:

Ωραια.Αντε να ξεκινησουμε και το δευτερο σιγα σιγα που θα ειναι αρκετα πιο απαιτητικο απ’οτι καταλαβα.Σακη αυτη μεγαλυτερη διαρκεια στο σολο του καθενος,τουλαχιστον 30 δευτερα.Παντως αλκιβιαδη δεν ειναι διαγωνισμος για να ψηφιζεις.Εμενα προσωπικα μου αρεσε το πρωτο μισο περισσοτερο

Όχι βέβαια…δεν είπα ότι είναι διαγωνισμός…απλά τη γνώμμη μου κατέθεσα :slight_smile: Αν απαγορεύεται να μη τη ξαναπώ :frowning:

Οχι ρε,καλα κανεις και λες τη γνωμη σου.Απλα το “ψηφιζω” το κανει να ακουγεται σαν διαγωνισμος :slight_smile:

:smiley: Λάθος λέξη τότε :smiley:

Οτι γινεται ειναι μια πολυ καλη φαση πρωτογνωρη και για αυτο ισως αλλος το βλεπει σαν διαγωνισμο και αλλος σαν lead guitar party παντως περιμενω με ανυπομονησια το επομενο:rockon:

Last enemy, πολύ όμορφο το σόλο σου

Θέλω να ακούσω όμως και TexasFlood και μπασογραμμές που να βρωμάνε South-ίλα!:stuck_out_tongue:

Μπράβο παιδιά!Σε όλους ανεξαιρέτως!

να σαι καλα φιλε μου θα παιξεις στο επομενο του bluezlick?